148

ел

преди 13 години

Прав си напълно. Скъп ти е хляба - не ядеш, скъпо ти е парното-не се грееш, скъпа ти е водата-спираш да се къпеш... въобще не протестираш, а се отказваш от всичко. Хааама де, ще видят те! Накрая ти поникват крилца и се възнасяш. Напук на гнуслярите, да видим на кой ще си продават мурафетите!

147

Amaxa

преди 13 години

150, ще кажа само това: няма усилие, което да не бъде възнаградено. Искрено ти желая бъдещи успехи в заниманията ти. Да виним другите за собствените си неуспехи е подло и то най-вече спрямо самите нас. Може би сега е момента да поспреш и да оцениш накъде да насочиш следващото усилие.

146

Анонимен

преди 13 години

144Да ти кажа в момента е спряло а не потръгнало.От 1996 се занимавам,но тази криза удари всичко.Но друго имах в предвид.Все още в БГ бизнесмен звучи престъпно,което е жалко.А и се обърнаха нещата.Ако до 1989 труда беше задължителен и правеха хайки милиционерите по заведенията за печат месторабота,днес правят обратното.Могат да дойдат и да те затворят да не работиш.Могат да те пуснат на медиите и да те изкарат незаконен и престъпник.И всичко това само защото се трудиш и си добър в бранша пречиш

145

Анонимен

преди 13 години

Достатъчно е да променят ЗЗД и да кажат, че един договор не може да се самоподновява периодично поради мълчаливо съгласие! Като изтече срока може да бъде обявен за безсрочен, но тогава моб.оператори няма да могат да претендират за неустойки...Еднократно удължаване при мълчаливо съгласие е ок. Но автоматично продължение на продължението, при това с условия, е абсурд.

144

Лора

преди 13 години

Много бих желала същото да се случи и с кабелния ми оператор - непрекъснато сме в разправии с тях заради ужасното или никакво качество, но резултат - никакъв. Те си знаят там, че нищо не можем да им направим, докато имам договор с тях и непрекъснато си измиват ръцете с дежурното "по договор трябва да се отзовем до 72ч. след подаване на сигнал за проблем"...ама ако системно трябва да ги чакам по три дни да се отзовават, а имам интернет и кабелна само по няколко часа от последния път?!............

143

gtf

преди 13 години

3. Какво значи - платете си тези, па после ще ви правим отстъпки ?! Ако на Мтел толкова им трябват пари банки има достатъчно - някой ще ми плати ли законна лихва ? Ето тва е Мтел - отиваме на съд.

142

Анонимен

преди 13 години

АЗ съм ЗА ПРОТЕСТИ но не Костов даме кани

141

gtf

преди 13 години

Подаддох молба за преразглеждане на сметка - отговора беше, че "грешно" са сметнали фактурата с 5лв.1. На ръка ли се смятат теа фактури ? 2. услугата семейство и приятели на единия номер от групата не беше активирана - сметката е значително по-висока от обикновенно а/ ако бяхме видяли първата фактура на време щяхме да вземем мерки тва да не се случи 2-ри и 3-ти месец. б/ защо ме карат да плащам за услуга, която е безплатна но явно не е активирана.

140

Amaxa

преди 13 години

139, явно ти е потръгнало, щом намираш време да споделяш ценен опит в тоя задръстен сайт. Евала на такива като тебе!

139

Amaxa

преди 13 години

136, ти си един много, много болен човек. С такива като теб не разговарям.

138

Реалист

преди 13 години

Това, което трябва на България е още няколко мобилни оператора, т.е. да има конкуренция. За да пробият, новите оператори ще смъкнат цените, а сегашните щат-не щат ще ги последват. Помните ли какви бяха цените на МТел преди да се появи Глобул? Виваком/Вивател/ още използват монополното положение, което им даде БТК с стационарните телефони. Защо трябва да има разлика в цената на обаждането към същия мобилен оператор, към друг или към стационарен телефон? Има защото прилагат монополизъм.

137

избирател

преди 13 години

БРАВООО!!!!! УСПЕХ НА СИНИТЕ.

136

Анонимен

преди 13 години

133Ясен си ми.Привърженик си на отхвърлената поговорка :''За лудо работи за лудо не стой''.Бъхтиш като магаре и си решил,че толкова ти дават значи се свиваш и това ти е размера на чергата.Ами аз пък се опитвам да се занимавам с бизнес и не се примирявам с това колкото ми сипе рогът на изобилието,защото откривам,че рогът за всеки е различна величина.Както е с нямането на пари.Един няма за хляб,друг се кара с жена си за цвета на новия си джип.Така,че ако ти си се примирил и свил аз още опитвам.

135

ББ

преди 13 години

132, искаш да ми кажеш, че да имаш телефон в джоба и да говориш по 20-30 минути дневно е жизнено необходимо? Или че да ти светят всичките лампи и телевизори дОма е въпрос на оцеляване? Истината е, че всички харчиме като луди на картечница. Ето това е. Има от къде да се спести и по този начин наказанието на "монополистите" да започне. И то веднага.

134

онбашията

преди 13 години

*** винаги ще се набутват и винаги някой друг им е крив.

133

W

преди 13 години

DO amaha. TAKA GOVORI6 ZA6TOTO SIGURNO SI NA NQKOQ DARJAVNA SOFRA. ZNAE6LI KOLKO VISI6ISTI ZA BES RABOTA? ZAPOZNAT LI SI S PLANA RAN-AT NA HAMERIKANCITE. PRO4ETI GO DA TI STANE QSNO, KAKVA POLITIKA SE PROVEJDA V MUTRESTANIQ OT 21 GODINI.VSI4KO KOETO DAVA6E HLQB I RABOTA NA NARODA, SE UNI6TOJI.TOVA BE6E NAI GOLEMIQT EKSPERIMENT PROVEJDAN NQKOGA, SAS CQLA DARJAVA I NAROD. TOTALNO RAZORENIE I UNI6TOJENIE NA BALGARIQ, I PREVRA6TANETO I V MUTRESTANIQ. TAKIVA KATO TEB TRQBVA DA SE LIKVIDIRAT.

132

ББ

преди 13 години

125, договорите се четат. Всички. И ако не си подготвен за това просто не подписвай. Ако трябва и адвокат ще си вземеш с тебе. Аман от *** народ.

131

сдг

преди 13 години

Наглостта на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ край няма.Това за мобилните оператори си е инициатива на АГЕНЦИЯТА НА АКТИВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ.Обаче Сините тихичко се прикачиха към това,сега ще го изкарат че е тяхна инициатива.Изборите наближават,няма лоша реклама.Скачаха,скачаха за Г.Оряховица,прокуратурата ги отряза сега си намериха друга инциатива.Ама е хубаво да кажат нещо и за ЕРП-тата,нещо за цените за наглоста за опита за такса електромер,*** мълчаха като ***.И,дума не чух по въпроса.

130

Amaxa

преди 13 години

126-ти, нито съм "навънка", нито съм бизнесмен. Не ща да ти знам финансовите нужди, но ще ти споделя само, че всеки трябва да се разпростира според чергата си. Що е черга, питаш? Ами това е една добра компилация от това, което човек е: образование, работливост, желание за развитие, комуникатиност, външен вид и т.н. *** да си съдереш, рога на изобилието да ти се изсипе на главата, повярвай, ще получиш точно толкова, колкото заслужаваш!

129

Анонимен

преди 13 години

128Това все още не важи за БГ.При монополно положение няма как да намалее търсенето.Тук в БГ само монопол засега може да победи друг монопол.Когато се формира мислеща нация може и по твоя начин да стане.