237

Анонимен

преди 13 години

"моля като коментирате думата "комунисти" пояснявайте за кого става дума ,че нещо не мога да разбера от коментарите ви_ ами те всички са комунисти но за кой става въпрос "И ти си комунист!

236

Колт

преди 13 години

Браво, браво - точно по Матросовски :) изсираш се, а после кой ми *** у гащите. Вече на всички трябва да е ясно, че трите пъти повече хрантутници от милиция и прокуратура освен воденичен камък на врата на данъкоплатеца за друго не стават. А от това което виждам е ясно, че всеки милиционер може да си те слухти колкото си иска, а после да ходи да продава инфото по медии и това е напълно нормално и допустимо. Тиквите от ГРОБ са вредни за държавността.

235

Анонимен

преди 13 години

"Има още някой, който да не разбира в какво се е преродила бившата комунистическа партия...???? "В ГЕРБ!

234

СКАНДАЛН

преди 13 години

Прокуратурата се е превърнала в обслужващ персонал на Цветанов. Вътрешният министър арестуваше със замах, прокуратурата скалъпваше обвинения. Но когато се стигнеше до съд всичко пропадаше. Разбира се, най- лесно е да наречем съда корумпиран. Но дори мегаделото срещу Алексей Петров, се провали заради зле подготвени обвинения и недостатъчно доказателства. А Цветанов гарантираше, че има достатъчно улики, за да тикнат в затвора Трактора. Съдът обаче пусна Петров под домашен арест, а сега той има куража дори да се кандидатира за президент!Издънката на вътрешният министър с изтеклите СРС- та на Ваньо Танов и Бойко Борисов, отново беше замазана от прокуратурата. В експертиза от половин страница с неясни обяснения, записите за Мишо Бирата бяха обявени за манипулация, макар и с недомлъвка. Анализът на независима френска лаборатория обаче, сочи точно обратното. Сега е ред на БАН да се произнесе. Сякаш за да омилостиви учените от Академията, Бойко Борисов оттегли проектозакона за БАН.Кой всъщност ръководи прокуратурата главният прокурор Борис Велчев или вътрешният министър Цветан Цветанов?

233

Анонимен

преди 13 години

"По-любопитна обаче се оказа позицията на ГЕРБ. 18 от тях се въздържаха."Плъховете започват да напускат гемията!

232

Анонимен

преди 13 години

Да живее новият вид комунизъм - герберокрацията!

231

Анонимен

преди 13 години

Днес е празник за всички мислещи с главите си българи!ГЕРБ СЕ РАЗЦЕПИ!!!!

230

въпрос

преди 13 години

моля като коментирате думата "комунисти" пояснявайте за кого става дума ,че нещо не мога да разбера от коментарите ви_ ами те всички са комунисти но за кой става въпрос

229

rumen221

преди 13 години

Прятелю "Привет",- Честит да е празника на всички които имат "леви" разбирания за живота и най-вече на "вожда" им...СерГей...Да ни е жив и здрав, че иначе няма как да се разтури БКП-ето, дето се прекръсти на БСП... (Български Страстни Пед.... )

228

онзи

преди 13 години

След изборите,които ще бъдат съвсем скоро, прокурорът Р.В. ще изкомандва на ББ и ЦЦ-"като всички престъпници-долу на земята...."

227

Гуньо

преди 13 години

Интересно какво ли чудо ще дойде след ГЕРБ... ако изобщо остане държава след тях...

226

rumen221

преди 13 години

Приятели,Всичко е казано просто и ясно..., в коментара..."... - Въпреки обединените сили на БКП - Коалиция за България, ДПС и Синята коалиция, управляващото мнозинство отхвърли създаването на анкетна комисия..."Има още някой, който да не разбира в какво се е преродила бившата комунистическа партия...????

225

Привет

преди 13 години

Честит празник на всички ГЕЙбари и умната-да си неповредите.......мисловния орган!!!

224

СРС ОТ ДС

преди 13 години

АЙДЕЕЕЕЕЕ, НЕЩО ВЗЕХА ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТ. СЕГА 18, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ 28

223

shikata

преди 13 години

na zabludenite gerbeisti iskam da kaja, ot vchera vodata poskupva, ide hleba, sled tova gorivata i sled tova..kakvoto se setijat upravnicite VI, te ne sa moi upravnici, te se kradci po-nagli ot vsicjhki predishni. takiva e nemalo dosega.komunisti - koalicia si kradneha no se podaddoha ostavki pri daleche po-malko skandali.a tezi sa gjonsurati, ne ppodavat shtoto imali programa za razvitie.sled vas nema koi da kara po magistralite be umnici nema da ima pari za gorivo i pochivka.smeshnici!

222

свйнктероохотен

преди 13 години

Какъв мил господин !

221

СРС

преди 13 години

НАЙ-СРАМНОТО ЗА МЕН Е ЧЕ ЦВЪ ЦВЪ Е ВИЦЕ И ШЕФ МВР, А ЕДНО ВРЕМЕ ДАЖЕ ЗА АГЕНТ НЕ СА ГО СЛОЖИЛИ В ДС, А ГО ТУРИ ДОМАКИН ДА РАЗНАСЯ ПАПКИТЕ ПО АРХИВИ И МАЗЕТА. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКЪВ НЕКАДЪРНИК Е.

220

до ЛАЛКО

преди 13 години

Хубаво име имаш другарю. Честит празник и на теб. :))) А за останалото ще почакаш малко.

219

до 229

преди 13 години

Я се опитай да измислиш по голяма глупост .Май нямаш толкова капацитет.Тези от позитано само трошат пари по вас .Ама то крадени пари лесно се харчат

218

Анонимен

преди 13 години

216"Прокуратурата нееднократно казаха, че СРС-тата са били разсекретени и напълно законно Цветанов ги е прочел пред НС. Сега ВИДЯ ЛИ ТЪНКАТА РАЗЛИКА?"Това показва как прокуратурата е комбина с управляващите.Свирнат ли им за секунди разсекретяват,иначе искай да чуеш СРС/ако не е на флашка :) /Като трябва да разледват управляващите - прокуратурата не е изтривало за политическа отговорност. Каква отговорност бе ?Това си е безотговорност.И така ще е щом няма кой да ти дири сметка.