54

Анонимен

преди 13 години

Близки на "Октопод"-а смятат, че на светло ще бъде изкаран Румен Цайса и главната му роля в контрабандните канали по време на управлението на Тройната коалиция.

53

Анонимен

преди 13 години

Министър Цветан Цветанов и трима депутати от Бундестага ще посетят българо-турската граница утре

52

Мина

преди 13 години

Каква злоупотреба на властта,само ,само някой да натопи някойси и т.н.т.Всички тези интриги са плод на болни хора които единствено мислят за власт ,а не за това което са избрани.Нека да си припомним Библията;Исус разказал една притча за човека,който засял нивата си с хубаво,качествено жито,но когата човека спял,негов приятел засял сред житото семена на плевели.И двата вида семена поникнали и за известно време житото не се виждало от плевелите.Трябва да се поучим от това и е време да изкореним пл

51

до 57

преди 13 години

За Цецка и Фидоска - съгласен.Но това, че Боцко и Цецко някой ще ги потърси да изнасят лекции, и то даже според теб - елитни, няма как да стане.Е, освен в Пернишкия Университет по Технологии, Комуникации и Архитектура...:)

50

Анонимен

преди 13 години

Близо 10 милиона къса цигари задържаха в камион на ГКПП КулатаТази сутрин митничари селектират за проверка хладилен камион, пътуващ от Гърция за Румъния. Товарният автомобил, с българска регистрация и български шофьор, превозвал по документи замразени зеленчуци. При сканиране с рентген е установено, че само предната част на хладилния отсек е натоварен с палети зеленчуци, които служат за тапа на голямо количество тютюневи изделия. В късове задържаното количество цигари доближава 10 милиона.

49

С

преди 13 години

Я, виж ти, то Костов наистина предопредил за неизгодата от предложения номер-врътка на Миленчо...news.ibox.bg/news/id_1951760425 "Писмо на Иван Костов до премиера Сакскобургготски15.03.2002, 10:09 (обновена 15.03.2002, 10:09)..Насочвам Вашето внимание към обстоятелството, че сделката по замяна на брейди-облигациите е изцяло в полза на инвеститорите. Условията на пазара в настоящия момент не съответстват на интересите на нашата страна."-Стига спекулации!Костов ще остане в историята...

48

до norm

преди 13 години

Ив.Костов ,владеейки и Конституционния съд....С тази невярна предпоставка обезсмисляш всичко останало което си цръцнал тук.Точно над КС нямаха контрол СДС тогава. И точно КС им спря закона за ДС-кадрите и досиетата.А ти или си малолетен, или зомбиран, или лъжльо който се опитва да изманипулира незапознатите.

47

ot UK

преди 13 години

DSB i da si govorqt horata ne sa dorasli za demokraciq i pravova dyrjava :(

46

norm

преди 13 години

Ив.Костов ,владеейки и Конституционния съд,бе единствения премиер,който можеше да приеме лустрационен закон.Не го направи,даже чрез същия този съд ограничи до минимум действието на приетия от НС закон за разкриване на досиетата.Последиците от това излизат днес на яве.Сега неговите плъхове се правят на единствените демократи в страната.Който иска да им вярва.

45

Анонимен

преди 13 години

"Уорлик благоразумно се покри и реално се дистанцира от ББ, ЦЦ и останалия елитен гербовски ***."***, ***, ама и те като Костов или пък като тежкогабаритното семейство на Ирена Кръстева и Деян Пеевски ще се награбят, и ако не им се търси сметка после ще си останат в елита до живот.Цецка и Фидосова ще са богати и уважавани бизмес дами, а Боцето и Цецо ще изнасят лекции по елитните университети!

44

Анонимен

преди 13 години

И след 20 години накрая дойде време разделно... И от израсналите в парникови условия новоизлюпени бизнесмени се понесе ропот... искаха си тоталитарната власт със собственоста върху средствата за производство, пък им рекоха, че вече не може....и обвиниха народа в слабоумие, че не ги искаше повече и не изпълняваше повелите им. и биде лето господне 2011-то

43

9999

преди 13 години

Не е само проблемът в БСП ами във всички настоящи партии ръководени от комунисти,но нали сте промити мозъци не виждате че боко не свали турските новини,работи с агентите,налага ви полицията и всички ви е страх и да гакнете.Свалете всички партии

42

Митко Бобъра

преди 13 години

Да ме подслушват .. важните разговори си ги водя на 4 очи .. ще ме хванат за дедовия най-много гейовете от НСБОП и другарите им от другите служби .. никога няма да ми секнат далаверите и кефа .. *** .. ;)

41

Анонимен

преди 13 години

Уважаеми г-н Министър-председателю,Насочвам вниманието Ви към разрешената от Народното събрание по искане на Министерския съвет операция за замяна на български брейди-облигации с държавни облигации в щатски долари и евро.Споделям, че е необходимо България да излезе на свободния пазар на кредитите и сама да се справя с обслужването на своя външен дълг без да разчита на непрестанната подкрепа на международните фи-нансови институции. Иван Костов-2002г.

40

Молба

преди 13 години

От едната страна са добрите - ГЕРБ и "Атака". От другата страна са лошите - всички останали /за по-кратко - комунисти/. Ако наистина ББ, ЦЦ, Волен, Павел Шопов, Фидоската и Лъчо Мозъка са критерий за демократичност, то моля да ме считате за комунист.

39

Анонимен

преди 13 години

42, какво ти е виновен тоя другар, че ГЕРБ излязоха същите л****, че и по-големи? Що да не си направи човека дъвка с тях, явно взема пример от герберастите тука, дето по цял ден дъвчат едни червени л**** и все не са се наяли :))

38

..............

преди 13 години

Ако желаете да прочетете истинските реални новини и да дадете своето мнение и глас отворете този сайт !. dnes.bg се посещава от 100-на потребители на ден с реални ай-пи адреси,в пълен колапс е и в момента информираме навсякъде и всички фирми рекламодатели за минималните потребители влизащи тук. Истинския сайт е versus.bg/

37

..........

преди 13 години

Ако желаете да прочетете истинските реални новини и да дадете своето мнение и глас отворете този сайт !. dnes.bg се посещава от 100-на потребители на ден с реални ай-пи адреси,в пълен колапс е и в момента информираме навсякъде и всички фирми рекламодатели за минималните потребители влизащи тук.

36

се

преди 13 години

Няма такава Държава това е смешна работа .Народа е пред колабс а България се разрушава като Страна.

35

do 26

преди 13 години

Алооо,другарю,разкажи оригинала на вица.От чуждите *** дъвка си правиш!