73

Psycho Realm

преди 13 години

Защото Британия още дърпа конците, все още имат колонии, те създадоха банковата система и САЩ , за да са им винаги чисти ръцете...те контролират света. Тия мазни сноби , гнусно кралско семейство....те са виновни за робството и за каквото се сетите, дори след освобождението ни все те ни сипват л**на в държавата.

72

ssd

преди 13 години

Нещо гнило има в цялата история.Едва ли британски съд ще издаде такова решение.

71

Анонимен

преди 13 години

Нормално е да реагирате така негативно на написаното , ноо истината е савсем различна.Първо ще започна с това, че бащата наистина е отвлякал детето преди повече от две години.Майката веднага подава сигнал и за 24ч е издадено решение на Англйския кралски съд детето незабавно да се върне при майката.За съжеление на нея и отнема две години в България ходене по мъките от инстанция на инстанция докато си варне детето.Следва продължение

70

галактика

преди 13 години

Детето е отглеждано от бащатата ---- Майката не се е интересувала от детето ---- При предишния опит за отвеждане на детето - то изпада в нервна криза до такава степен, че пилотът отказва да лети с пасажер в такова състояние ---- Хайде сега някой да ми обясни по силата на кое ЧУВСТВО и ПРАВО детето е отнето от бащата, въпреки усибията на граждани, които са искали да помогнат на бащата ----- Гледката със сигурност е била потресаваща, която ще бъде кошмар за цял живот най-вече за детето

69

Балканджи Йово

преди 13 години

И някакъв английски алкохолик беше осъден в България за опит за убийство на български барман,но на Албиона решиха,че няма достатъчно доказателства и го освободиха,едва ли не,на летището!За кой ли път България показва,че няма правосъдие!От къде на къде решенията на английският съд ще са по-меродавни от тези на българския?

68

АЗ

преди 13 години

Защото нямат друга работа, имат право на такива спорове ако живеят цялото семество там, но детето и бащата живеят от 3г. в България така че чуждестранен съд няма право да се меси в българските отношения само български съд може и европейския но както видях никой не е пуснал жалба в страсбург така че българския съд има думата :))

67

Един Българин

преди 13 години

До АЗ: Ти като много знаеш закоНи защо английския съд се занимава с тях?

66

Един Българин

преди 13 години

И пича в Асеновград и той беше *** може би? Държавата ни предава гражданите си и трябва с всички средства да си защитаваме интересите. Все чужди съдилища ни ощетяват и решават преди нас. Къде са нашите? Може ли човека да обжалва решението и къде ако бургаският съд реши в негова полза?

65

АЗ

преди 13 години

Англия САЩ Русия Германия която и държава да е не може да решава такива спорове при положение че обвиняемия е в друга държава (родната си) и детето, само Български може да решава такива спорове, освен ако делото не е заведено в страсбург айде със здраве и не коментирайте съда като не знаете закоти и европейските норми :))

64

Bo4i

преди 13 години

Mrete Burgazlii !!!

63

Анонимен

преди 13 години

Не стига, че си глупав, ами си и неграмотен

62

Айтозлия до № 56

преди 13 години

Хей кильо , момчето е българин и детето му също , *** смотан ! Това като е от Айтос не значи че е м**гал , *** скапан , *** е на баща ти сина !

61

.

преди 13 години

hm! interesna sityaciq. problema e tam 4e parvo sada v UK ne e trqbvalo da vzima re6enie za bg grajdani, nai-veroqno ne vzimaiki po-predvid tova 4e maikata e dala na ba6tata razre6enie da vzeme deteto. problema na ba6tata e 4e nqmat brak i v uk toi ne pridobiva avtomati4ni roditelski prava ako nqmat brak. trydna rabota, jalko 4e ne mislqt za deteto parvo, a samo se zanimavat sas sada v bg i sas sada v uk, a deteto?

60

Анонимен

преди 13 години

Ще порасне и ще реши само детето.Пък и след време може да е по-хубаво в Айтос да се живее от колкото в Лондон.

59

Аш

преди 13 години

Хора, моля ви не правете такива глобални заключения от една зле написана и при това оскъдна от към информация статия. Няма как да знаем кой крив и кой е прав тук .. а някои от вас сякаш и не искат да знаят. Само бълвате злоба и гняв. И наистина, как може така пошло да се изказвате за жените. Ние ли сме си го заслужили, мъжете ни ли са сбъркани ...не знам, но не ви прави чест. Дано историята има възможно най-благополучен край, но знам, че малцина от вас ще се поинтересуват. Поздрави!

58

анонимен

преди 13 години

ех тия адвокатиииии...и на дявола ще се продадат щом става дума за пари...толкова са безкруполни и алчни че нямам думи...а и нали дамата живее в Англия...но пък и тия закони противоречящи на човешката съдба и най вече детската...и тук някой попита...а къде са детските права? попитал ли го е някой то при кого иска да живее? или размахват измислени документи...збъркана работа и условията и времето в което живеем

57

do 51

преди 13 години

naistina ima prestijna profesiq i sum siguren,4e 4asovnika i struva kolkoto kolata ti i cqloto ti obzavejdane

56

novak

преди 13 години

Разбира се че детето трябва да остане при майката, не виждам защо се пените?

55

Гррр

преди 13 години

Тая майка дано свърши за органи!

54

Шоп

преди 13 години

Много ме впечатляват коментари от сорта " Аз съм твърдо ЗА бащата!", при положение, че изобщо не го познават. И после наричат жената уличница, при положение, че и на нея не са и виждали очите. Голема работа сме тва българите.