173

Акъл море

преди 13 години

Нито стотинка няма да получиш от мен! Искай ги от тези, които ти обещаваха да направят България Швейцария на Балканите!

172

Анонимен

преди 13 години

Когато якутите искаха да се отделят и да си копаят сами диамантите, що не ги пуснахте? Когато татарите искаха да сменят кирилицата с латиница и сами да си продават нефта, защо не ги пуснахте? Да не отварям дума за Северен Кавказ.Седнали да ми търсят сметка за американските индианци и афганистанските талибани, хайде холан...

171

Акъл море

преди 13 години

Какво знаеш ти за библията? Като е лошо да си съюзник на Русия,защо 45 год.правеше теманета на Москва? Защо преди това изостави Хитлер и не спря Съветската армия на Дунава? Защо подари преди 20 год.всичко добро,което България имаше,на врага? Ще ти кажа-защото си ***,марионетка и лакей!!! Повръща ми се от *** като теб! Летят накъдето духа вятъра,а се мислят за герои!

170

ВЕЛИКА РУСИЯ

преди 13 години

БИЛА Е ВЕЛИКА. МОЖЕ ЛИ С НАЙ-МНОГО РЕСУРСИ, И С НАЙ -НИСЪК СТАНДАРТ.КЪДЕ СА МИНАЛИ БОЛЕШЕВИКИТЕ ВСИЧКО СЪСИПАХА.ДА НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА РУСИЯ.КОЙ МУ ХАРЕСВА ДА ЗАМИНАВА. ТЪРСАТ ХОРА ЗА САДЕНЕ НА БОРЧЕТА В ТАЙГАТА. ТЕЖКИ АЛКОХОЛИЦИ. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ

169

Калин

преди 13 години

не мое излеш на глава с полирани мозъци.. изпълняващи професията да карат другите да простеят.. с едничката цел... опростеят ли няма ги забелязват!!само пред *** им минават номерата.

168

Калин

преди 13 години

мнението на др. ленин .. за руските учени и писатели го знаем... презрително е!! не за друго.. просто негови думи!!

167

Олигарсите

преди 13 години

Щях да кажа ,че този хитър евреин Хорковски е справедливо осъден ако до него в затвора се намираха всичките стотици руски олигарси станали милиардери за десетина години с помощ от горе.Демокрацията там ще настъпи когато всичко се открадне и няма нужда от тоталитарен режим

166

Калин

преди 13 години

връщай парите бе .. нали солидарност и справедливост проповядвате!! съветски сатанисти.. събрали са се 3 - *** съветски гражданина .. мозък сеят!!от вас нищо друго не става панимаеш?каква русия какви пет лева .. то държава русия .. няма от вас ... дефакто и реално.. тръгнали топли чувства.. към нея да формирате!!шменти.. !че то от вас не се диша..в тази страна.. !!

165

Анонимен

преди 13 години

Първо, Ванга не е казвала нищо такова - това са соц. интерпретации :))Само един *** руснак може да вярва на врачка и после да се зове православен християнин, въпреки че в Библията изрично е указано какво да правиш с врачките - камъни. В познатата история няма нито един съюзник на Русия който да е прокопсал, даже напротив. Русия ходи по гърбовете на съюзниците си.

164

Калин

преди 13 години

ти пак ли ве съветско ***!*** са си ваши .. *** също!! в бившите съветски тоалетни бродят само чалмовани!!

163

Акъл море

преди 13 години

Много точно им го казваш,но никаква полза! Тези на които говориш,ни приемат, ни предават! Изцяло са изперкали от духовна и материална мизерия!

162

Анонимен

преди 13 години

:))) Ти изби рибата бре ! РФ е около 150 млн .. ако това е 1/5 от света , то света според руснаците е около 750 млн. :))))) Географи са руснаците !!!! :))))))Едни от най големите руски имена в науката и литературата са преди 1917 г :))))))))) *** нещастен. Руснаците никога не са освобождавали българи. Точно обратното - заробвали са ги. За кирилицата знаем, тя е измислена от Ленин. Аре къш.

161

Акъл море

преди 13 години

Западът 20 години разбива българската нация.Не стига това ами успява да убеди половината наричащи се българи,че за това е виновна Русия.До такава степен ги зомбира,че ги хипнотизира да вярват,че турско робство не е имало.Имам забит нож в гърба,а обвинявам атмосферното налягане,затова,че не се чувствам добре! Кухи ***!***,Ванга ви е казала,че без Русия,България няма да я има! Казала ви е също,че Америка ще ви излъже.Тя ви лъже вече 20 год.,но вие ревете за още! Нямам нищо общо с вас!!!

160

Друг руснак

преди 13 години

Не знам руснаците какви сме,но каквито и да сме руски се говори в 1/5 от света.Едни от най-големите имена в науката и литературата са руски.Най-големия паметник в България е в чест на руснаци ,а най-големия храм е кръстен на руснак...Пак руснаци прогонват тези които 500 години ви наричат рая щото видиш ли славните българи ги е по е ня за имането отколкото за свободата...И кирилицата не е ваша ,а на Кирил и Методий и е СЛАВЯНСКА писменост,айде весели празници

159

Анонимен

преди 13 години

Срам ме ... с руснак да спориш е все едно камък да учиш да плува.

158

Анонимен

преди 13 години

Абе да ти кажа, сигурен съм, че *** ще *** де що рускини има. Както вече казах, естествено привличане на себеподобни.

157

руснак

преди 13 години

аз не плаша ! ) *** ще свършат всичко което трябва , а вие ще си траете , това е ! времената се промениха ..не ми говори силни бесмислени думи !

156

Анонимен

преди 13 години

То и Исус е бил предаден от Юда, но кво от това. ***. Вие руснаците ще се гордееете с историята на автогеноцида си. Руснаци избиват десетки милиони руснаци, в името на един не-руснак :Сталин. Маймунска работа.

155

sizzle

преди 13 години

Ами ще ги депортират, ако са били нелегални или ако са имали зелени карти и са направили криминално престъпление. в Америка има закони, които важат за всички, дори и за българските тарикати. Там хората са доверчиви и наивни в началото, но не се оставят на балканските мошеници да им се качват на главите. Затова и системата им е безотказна.

154

руснак

преди 13 години

за Левски и Ботев приказваш ...много добре ама заще не дописа от кого бяха предадени ? така и ще си идете ..със злобата и тъпотията ! ама и аз ви разбирам нище не ви остана !