31

Анонимен

преди 13 години

Само ти си истината, представителя на ГЕРБ или АТАКА:))))) Олеее! Кое било истината!:)))))

30

:)

преди 13 години

Къде изчезнаха всичките 30-тина коментара?!?!??!

29

1234

преди 13 години

Мдаа, както се очакваше на ББ са му свили сармите от ЕНП. Повечето от посланниците са назначени по предложение на ББ, сега ще ги махат, колкото и да не им е приятно на милиционерите от Герб. Следващите са агентите на ДС в правителството и парламента - на ББ ще му се наложи и тях да уволни. После всички шефове на МВР, бивши от ДС, които лично Цецко назначи. Следва самият Цецко. Една от малкото ползи от членството ни в ЕС - поне ще разкарат ченгетата от властта.

28

Анонимен

преди 13 години

Че ти сега ли научи, че те блокират за Шенген:)))))) Че те го заявяват от месец, а скандала е от вчера! Сигурно и продължаване срока за недопускането до трудовия пазар на някой страни на българи пак е свързано с дипломатите:)) Малее! Толкова простотия на едно място не е бивало:)

27

Истината

преди 13 години

Има достатъчно аргументи да се твърди, че тоталитарният комунизъм беше съзнателно разрушен от ВИСШАТА НОМЕНКЛАТУРА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СТРАНИ. Сегашното е просто продължение на процеса започнат от Ю.Андропов и извършен от Горбачов под ръководството на КГБ. Ликвидацията трябва да се извърши тотално. Тия нашите *** дето вски ден гледаме по ТВ, са толкова *** и не разбират че са едни буратиновци, които като си изиграят ролята, че отидат в печката.

26

Анонимен

преди 13 години

Виеш ли от болка,а! Тепърва ще я изпитваш в пълен размер:)

25

barcelona

преди 13 години

gospodin premier takava podkrepa imate ot kriminalniq kontingent 4e rano ili kasno she qdesh darvoto,povqrvai mi 4e u jivota she imash iznenadi gospodin borisov!!!!!!

24

Анонимен

преди 13 години

Наистина ли си толкова *** или само ми се струва:))))

23

do 19

преди 13 години

na samo komunisti4eskata partiq da se zabrani i mi i vsi4ki partii kakto navremeto car Boris 3,dqdo mi e razpravql zabrani partiite vze im diplomati4eskite pasporti i Balgariq tragna vsi4ko 36 godina sme bili na parvo mqsto na balkanite po ikonomika i neznam na koe be6e v Evropa sabral gi carq v parlamenta i izlizane samo sre6tu pasport zaobgradeno bilo otvqkade s policiq,i onezi 6tet ne 6tat dali gi ,ama sega nqma koi da go napravi tova

22

vtm1

преди 13 години

До 21.Явно не си изпил хапчетата...Просто прочети ,до словно и след това пиши...

21

ЧЕРВЕНАТА СГАН....

преди 13 години

САМО ЛЪЖЕ ,ГРАБИ И ЖИВЕЕ НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА !ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО Е НУЖНО ---ТОВА Е , ИЗЧИСТВАНЕ НА ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ***, ОТ ДЪРЖАВНАТА МАШИНА!БРАВО 19----ТОВА Е САМАТА ИСТИНА !!!!

20

Анонимен

преди 13 години

Уорлик, къде си ?Защо САЩ те отзовават ?Нали беше на всяка манджа мерудия ?Какво стана,повече не те чухме...

19

Каруцар

преди 13 години

Абе смешнико,в какво е прав ББ?Ти не знаеш ли кой назначава дипломатите?!Назначават се с указ на Президента по предложение на МС?!Боже мой какви глупци има?!Ти като мечтаеш за Европата бай ***,поне си научи Конституцията за да си в час по някои въпроси и така ще заприличаш на европейците а не да си отваряш устата и да мирише!И не бил подкрепял ББ,тия ги пиши в друг сайт!***,как се опитваш елементарно да заблуждаваш и манипулираш,досущ като любимият ти Бойко!

18

Калинка

преди 13 години

Време е тази престъпна партия наречена БСП да се забрани. Това ще бъде полезно за България и страната ще излезе от кризата.Докато такива *** от ком партията ,комсомола и червената номенклатура ни обясняват как да стане работата и в нелегалност рушат и ограбват народа,България няма да се оправи. Червената номенклатура ,това е най опасната престъпна мрежа,която работи и подрива България. Всичко останало е прикриване на следите от престъпленията и грабежа.Крадеца вика дръжте крадеца. Никаква ДС, те не с а опасни така, както тази продажна номенклатурна партийна *** , произлязла от престъпната комунистическа партия.А тази партия винаги е била антибългарска,интернационална и престъпна. Сега техните отрочета ще се съдерат да викат и сочат с пръст ДС,за да могат да останат на власт и да продължават да грабят. Тази *** беше първата ,която отиде и се самопредложи на новите господари. Сега ревът ,ние сме демократи, а тия от ДС , т е са лошите хора. Ние номенклатурата и комсомолците и децата ни ,ние сме демократите , а тия от ДС са мутри и престъпници. Но вижте, кой ги говори тези неща ,кой е Н.Младенов, кой е Станишев, кой е Борисов, коя е тази нещастница Дончева, дето сменяше долари като луда по времето на Виденов, кой е Румен Петков ,все *** до ***, все предателска ***. Ей такава червена номенклатура, и амбициозни комсомолци се втурнаха срещу народа си и заедно с наши и чужди го грабиха и лъгаха, както и турчин не го е грабил. Готови са с дявола да станат съюзници само и само да се спасят от отговорността на престъпната им партия.За това им трябва виновник и заедно с т.н СДС,което пък е другото им лице , сочат ДС, ДС. Да, ДС знае вашите мръсни и долни престъпления спрямо българския народ. И бъдете убедени,че ще дойде време, да се разбере кой, кой е и какви ги е вършил,въпреки,че народа е затъпял и оглупял, въпреки ,че такива като тези са готови гражданск авойна да предизвикат ,само и само да останат на сухо и да се измъкнат там където вложиха парите си,там където са идецата им, а народа който остане тука, кучета го яли. Ей такива *** сега предават и продават нашите офицери от разузнаването и контраразузнаването. Гейове, ненормалници, ***,неверници и алчни страхливи червени *** , опозоряват нашите офицери и техните семейства.Тази ***, граби ,лъже и предава България, а не хората работили в българската държавна сигурност.

17

abc

преди 13 години

ама каква подкрепа за Шенген, Франция ни блокира например, другите ще я последват също...

16

кирилов

преди 13 години

А тези от народната партия не знаят ли,че начело на правителството стоят мутри,*** полицаи и наследници на активни борци.

15

хахахаха

преди 13 години

абе защо ни занимавате с глупости бе,агенти дипломати и то от служба закрита преди 20г,а чуждите дипломати какви са и те работят за разни разузнавания,а пък ако ще гледаме назад колко от депутатите и слънчевото правителство на господ боко са бивши членове на бкп,колко са деца на тия *** и тн.айде подавайте си оставката и бегайте да си харчите откраднатите пари

14

Nikolas

преди 13 години

Да, аз също имах проблеми в Мадрид , в българското посолство ... Крайно време е да изритаме комунистите от власта , за да заживеем като европеици...

13

vtm1

преди 13 години

А бе до сега не съм подкрепял Бойко Борисов,но наистина е прав,тези *** в посолствата са решили да си изкарат целия живот с парите на нашите гърбове...А ми те си изкарват почивката там...Нямам думи...Наложи ми се някой лични неща да свърша в посолството в Испания ,а те ме изгониха като мръсно коте.Явно им влизам в неприкосновенната къща...

12

DUBLIN

преди 13 години

Ot ENPsa pitali" kak e vazmojno tova da stava tolkova godini..?"-otgovora e-KOMUNISTITE NA SA SPIRALI DA UPRAVLQVAT TAZI KO4INA OT 1944,i sega kogato Boiko be6e izbran i postaven ot naroda i povede voina sre6u agenti i komunisti4eskiqt sad,rezultata e na litse-laene i xra4ki ot vsqkade,zatova na tozi zombiran narod -samo Stani6ev.......