127

Бобо Винету

преди 13 години

Не случайно, когато сме казвали, че бившата Държавна сигурност е навсякъде.Те и мен направиха премиер , сега малко ще разчистим тия от противниковия лагер.И ДА ЗНАЕТЕ ЗАРАДИ Дипломатите сътрудници на Държавна сигурност НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА КОЛЕДА.ЗАРАДИ ТЯХ СЕ ПОВИШАВАТ И ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО - НЕ Е ЗАРАДИ МЕН , ЗАРАДИ ТЯХ Е. А ЗАБРАВИХ - ТЕ ПРЕДИЗВИКАХА КРИЗАТА ТЕ И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.

126

106

преди 13 години

На бг територия имат шанс само младите с татенца и мамички бивши доносници. Глей кво е в самата дипломация, после се огледай навсякъде около ттеб. А *** и в Брюксел?

125

коко

преди 13 години

Прав е Бойко

124

Анонимен

преди 13 години

Българинът започва да се събужда. На финала на концерта на ФСБ в НДК, Бойко Борисов беше бурно освиркан от цялата публика. Или гербописачите, сега ще кажат че и рокаджийската публика на ФСБ, един от символите на демокрацията са комунисти.Ха-ха, смешници, отивате си - това е истината ...Народът поумня и не го е страх от милиционерските ви похвати.Нищо че си гласувахте 100 млн за подслушване и се опитвате да сринете науката, културата и образованието.ИЗГОНИ ГЕРБ!СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

123

Кадрова смяна

преди 13 години

Очевидно, че огласяването на сътрудници и служители на ДС в Дипломатическия Корпус цели да се напави кадрова чистка и да се назначат свои хора. Тези, които си мечтаят, че ще започнат да назначават млади хора живеят в някакъв розов сън.

122

123 екс уай зи

преди 13 години

все се надявах списание "тайм" да избере БиБи и ЦиЦи за личност на годината, даже си мислих че ЦиЦи беше за малко в америка за да координира хавата, пък те взеха че избраха Марк Цукенберг от Фейсбук. егати списанието, какъв ограничен кръгозор.

121

човек

преди 13 години

Наистина поражения. ББ и Цв.Цв са блестящ пример за пораженията - дълбоки и непоправими, нанесени НАРОЧНО от ДС, няма.

120

една

преди 13 години

Ало, да почнем гоненето от Б.Борисов - дали проверихте кои са началници на пожарната- при пожар, макар исциниран, имаш достъп до всякаде и всякога - акво ще кажем бат Бойко? Ти и Цветанов кои сте? А днешните от МВР и ДАн след две години къде ще ходят? Или да закрием разузнаването и да ползваме ЦРУ и ФБР

119

българин

преди 13 години

***, Уорлик може да си го отзове Обама, ако бат ти Бойко му докаже, че е от ЦРУ. А ебаните български посланици и консули от ДС, дето сега ги вадят документално, ще трябва да ги отзове българският външен министър. Понимаеш?

118

Анонимен

преди 13 години

Бойко толкова си ***, че ако има световно първенство по тъпотия ще си втори, защото някой друг *** ще ти отмъкне първото място

117

"Хейтър"?

преди 13 години

"Защо тогава не изгониш Уорлик-америкатския агент дето и ДНК вече е събрал от вас,бе тикво проста! "Ахахахаха ... ама преди да го изгони трябва да му отрежат и оная работа, че там им е ДНК-то. :)))

116

Анонимен

преди 13 години

Не говори глупости бе Бойко е роден след 1989, а ако случайно е роден преди това има амнезия за този период а и за доста други неща. Но нейсе има живи помнят

115

СЕЛЯНИН

преди 13 години

Борисов за посланиците агенти: Да си ходят...................................................................Защо тогава не изгониш Уорлик-америкатския агент дето и ДНК вече е събрал от вас,бе тикво проста!

114

Коко

преди 13 години

Бойко, Бойко още като помощник в националния за нищо не ставаше. Не случайно всички съзтезатели ти викаха "Бойко П.Т.А.А" но не патката.Само клепане и нищо повече. Да споменаваме ли ти как изпълзя от село и кой отговорни другари ти помага да избуташ. Не забравяй откъде си тръгнал и през какво си минал, защото въобще не си тая света вода ненапита за която се представяш

113

Пламен

преди 13 години

Народа за Тиквата на следващите избори."ДА СИ ХОДИ"

112

"Хейтър"?

преди 13 години

Ами, аз ще ви отговоря. Ако наистина имаш баща, който е обявен за враг на народа и разстрелян, единствената причина да те приемат в редиците си е ако се докажеш като невероятен изверг и главорез! Естествено, послушен. Това за бащината линия на ББ. Нормално е да следва пътя. Пътя, като пета колона. Път, начертан от партията и ДС. Между другото, дори за завършването на *** пожарникарски факултет се наложи да го протектират от доста високо място, няма да споменавам името на човека.

111

krass BG

преди 13 години

Бате Бойко ще им го нахендри яко на червените !

110

123

преди 13 години

Браво!А и как се влизаше в школата в Симеоново се питам аз!май трябваше да имаш доста добро партизанско потекло, ако не да си извършил доноси за тоз и оня например??

109

Анонимен

преди 13 години

Iskam da zapitam premiera, s kogo drujeshe toi predi 1989, v kakva komapnija durjeshe da bude...goliamata chast bjaha oficeri ot sigurnostta. TE mu dadoha shansa da vleze v razni krugove, TE go popstavjaha tuk i tam, estestveno suvsem nezaslujento. Bih iskal da popitam, kak kato chovek bez nikakuv opit kak stana GLAVEN SEKRETAR?????? Kude e rabotil bashtata na vseizvestnata i lubima Cvetelina Borislavova? Izliza, che BORisov e bil s tjah ama ne ebil...koe e vjarno?

108

Анонимен

преди 13 години

Това за старите доносници , добре.Ами какво ще правим с новите ? Те по-хубави ли са от старите ? Ами с некадърниците които държат властта ? Много въпроси и нито един отговор.