28

Анонимен

преди 13 години

Поредния комплексар

27

Анонимен

преди 13 години

Ако материалите на "Славчев" са прекалено голяма лъжица за нашите уста, защо тогава "Славчев" пише в един посредствен новинарски сайт с жълти отенъци и огромна посещаемост? Защо не пише за Дейли Мирър примерно? :)

26

Мanuelche

преди 13 години

Препрочетох статията и не виждам да пише някъде, че авторът мрази Коледа. Не виждам и минимален намек за това."Писна ти от едни и същи парчета всяка Коледа? Нека тази година се разнообразим...". Къде тук има омраза към самия празник? Я се замислете малко. Песните, които въртят в края на декември са средно на около десет години. Някои от тях са меко казано посредствени. Време е за смяна на репертоара. И това не значи, че мразиш семейните празници, а че искаш нещо свежо.

25

Анонимен

преди 13 години

Личи си, че си голяма овца :)

24

жоро

преди 13 години

аз пък предлагам да не слушаме тези отворковци,защото ТЕ ни омръзнаха най-много,особено като ги видиш около избори да се правят на *** и да защитават клаузата на някой тарикат.

23

haha

преди 13 години

Да ви имам проблемите... коледни песни... пичаги, стегнете се малко.

22

иво

преди 13 години

В Гугъла,не е като да си го прочел мой човек:)Иначе,много се радвам,че не съм само аз:)

21

Алекс

преди 13 години

Добре, Савчев веднъж да напише нещо, с което съм съгласна.Влудяващите коледни бози по радиото вече настъпват... Като чуя някоя вариация на "Джингъл белс" и ми става лошо. Предпочитам народните коледарски песни, ама тях не ги пеят шарените китайски дядоколедовци. А светът не е за двама, светът е за всички. Ама на, Тоника и Бисер Киров до откат в тая държава. Айде всички сега заедно, ръцете горе и да блеем в хор: "Кълна сееее" (бееее...)

20

Пак съм аз

преди 13 години

И Ивчо, не е "....нещо като нищо на света", а "изобщо като нищо на света". Така че - по-полека, нищо не започва от днес

19

222

преди 13 години

Който не знае може лесно да провери на Гугъла :)) А коя е най- великата любовна история - това е доста спорно . И най-добре е всъщност за всеки да е неговата собствена .

18

До Иво

преди 13 години

Ивчо, не само ти четеш Сароян

17

иво

преди 13 години

Напълно съгласен.и хайде сега да видим колко от четящите тука имат представа от къде е заглавието на статията:"Нещо като нож,нещо като цвете,нещо като нищо на света"?

16

бухалче

преди 13 години

Очевидно, че не си наясно, затова позволи ми да ти разясня случката.Това е третата статия, която се появява в днес.бг и в която плюят по Коледните песни. Така че не мога да не го приема лично.Честно казано, с отношението на автора към проявяващата се кампания си личи, че човекът е имал лошо детство, поради което е намразил Коледата. Сигурно е някой самотник, който ненавижда семейните празници и по-специално този, в който се разменят подаръци и всички са заедно.Ето за това става дума тук!

15

Боби

преди 13 години

Песента е много хубава. Иначе и аз мога да кажа, че Георги Савчев е бездарник, но трябва да се обоснова. А ти Гоше не си написал, защо песента била "клише". Дъщеря ми на почти 3 г. пее няколко песни - една от тях е тази. Добре, че не може да чете, че току виж попаднала на блестящите ти прозрения :) И всъщност какъв ти е проблема? :)

14

An

преди 13 години

Защо трябва да се компрометирате по този наивно-просташки начин? По-глупав клип не съм виждала и по-жалък начин за привличане на вниманието от разни модни секс-символи. Потърсете любимата на хората песен, а не обратното. Всеки има любими и по-малко такива песни. Не тръгвайте срещу творците.

13

0

преди 13 години

Луиза, не вини хората, че възприемат статията по този начин, защото Днес бг перманентно пуска антиколедни статии. Така ли се създава празнично настроение. А Савчев трябва да пише по-кокретно, а не "тънко" да обижда!

12

Manuelche

преди 13 години

Кампанията не е на автора на статията, че да плюете по него. И плюенето по принцип е излишно тук.Никой не иска да забранява Коледа или е казал, че не го кефела Коледа. Просто хората са срещу творческото безсилие, обзело музикалния пазар. И, да, All I want for Christmas е ужасно *** песен. Santa Baby е дваж по-***. И ги слушаме само по инерция.

11

Анонимен

преди 13 години

Само така. Хейтъри сме ние, доброто ще затрием

10

Луиза

преди 13 години

Както обикновено материалите на Савчев са прекалено голяма лъжица за вашата уста. Видяхте ли клипа от 2007? Разбрахте ли, че за нашата псевдо кампанийка са откраднали идеята от сериозен клип срещу бедността? Не разбрахте ли, че Жоро въсщност защитава коледните песни? И освен това тънко обижда създателите на кампанията за *** коледна песен, обяснявайки, че "Да си даваш сметка за митовете на твоята генерация, да се се забавляваш с тях, да ги иронизираш, не е игра за начинаещи? Явно не

9

Komplexar

преди 13 години

Дали и ако Да, защо един журналис ни залива с КОМЛЕКСИТЕ СИ ?