47

Хм до 47

преди 13 години

Ти или четеш между редовете на това, което съм написал или просто не схващаш написаното от мен. Ами освен да го напиша отново, не че има шанс да ти влезе в главата...От 42 коментара (вече са повече) само 3 са свързани конкретно с филма. Всички останели си чешат езиците кой бил по-лош - американците или руснаците. Не съм ли прав?

46

Борис

преди 13 години

Западна пропаганда ... Ето броят на ядрените опити по страни:САЩ - 1 054, официален бройСССР - 715, официален бройФранция - 210, официален бройВеликобритания - 45Китай - 45Индия - 6Пакистан - 1 с 6 устройстваСеверна Корея - 2Израел/Южна Африка - 1

45

Анонимен

преди 13 години

ДААА, ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РУСНАЦИТЕ И РУСКАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО НЯМАТ КРАЙ. ТРЯБВА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА СКЪСАМЕ ОТНОШЕНИЯТА СИ С АЗИАТСКИТЕ ПИЯНИЦИ И ***

44

Анонимен

преди 13 години

Защото хората търсят баланса:) А две злини могат да се неутрализират взаимно и това го доказа Карибската криза:)

43

Анонимен

преди 13 години

А да си забелязал, че филмът е показван досега само веднъж. Да ти прави впечатлението изказването на Гусев за САЩ и СССР:) Хората се възмущават на случващото се в световен мащаб, а не само в СССР:) Ама как ще ни разбереш:) Ти си интелигент:) Иначе си свръшил добра работа с преброяването! Такава статистика не се води от сайта:)

42

mm

преди 13 години

Аз не мога да разбера защо винаги като се каже нещо лошо за СССР, всички се впускат в дълги обяснения как американците правели същото. Две злини не се неутрализират взаимно. Това че американците са същите безхаберници като руснаците не ги прави добри, нито прави руснаците добри.

41

^3DAttack

преди 13 години

nqkade ima li go na toprrent tozi film

40

Мъглата

преди 13 години

с червени буклуци няма трябва да се спори - трябва да се храчат ! После да ги качиш по камионите и да ги закараш на някой кър и да го разтреляш!!!ЗАЩОТО ТЕ ТАКА ПРАВИХА ЕДНО ВРЕМЕ!

39

Alec

преди 13 години

до[40] аз много добре забелязвам, че се критрикуват С А М О другите ядрени държави, а руснаците са винаги чисти като ангелчета. Не казвам, че другите ядрени държави не са отравяли природата и земята с ядрени опити, но намирам за изклкючително безобразие и БЕЗГРАНИЧНА НАГЛОСТ именно поради политически субективизъм да се омаловажавт престъпленията извършени от СССР и спрямо собствения му многострадален народ

38

Мъглата

преди 13 години

всички миризливи болшевишки *** на бесилото!!! Тези дето червени болшевишки гадове дето пишат тук - на шиш и после в казан с вярщо олио ! това ми е мнението за вас комунисти и СеСеСеРе -ту!

37

Хм

преди 13 години

Ей, страшни сте! От 42 комнетара само 3 са свързани конкртено с филма. Всички останли си чешат езиците кой бил по-лош - американците или руснаците. Я се засрамете! Уж се имате за интелигентни хора...

36

Анонимен

преди 13 години

Ако не си забелязал хората се възмущават като цяло от ядрените опити, като дейност, която вреди! Нали не искате да кажете, че САЩ, Франция и другите не извършват ядрени опити:) Това, че вие делите нещата по национален признак, говори за вашата безпристрастност:)

35

Пеев

преди 13 години

И Сащ и днешна Съветска Русия се управляват от Сатанистите Ротшийлд!!!

34

Alec

преди 13 години

не мога да разбера защо когато се изнесе някаква информация, която по безспорен начин показва уродливостта на СССР като държава и комунизма като политическа система, голямата част от "коментаторите" в този сайт с пяна на уста с хвърлят да доказват колко по-черни са амерканците и че всички злини на света идват от тях, а руснаците са само несправедливо оклеветени. Абе кажете нещо за фактите по този филм-- за него се говори в статията-оставете Щатите!! Ама не- ех, пълно е с руски *** тука....

33

МИС-а

преди 13 години

Хирошима, Нагасаки, Бикини айлънд?!!?!?!?!?!?!

32

USA

преди 13 години

...и накрая на филма - изброиха колко бомби - официално са взривили USA - над 1200, като само на едно учение бяха 118 , а интервюираните хора като почнаха да изброяват медицинските си проблеми ... падналите зъби и коса бяха най-малкото...но такива са били времената! Е, не че сега на някой мо пука повече за хората там, тук или където и да е де!

31

сесесере

преди 13 години

Руснаците и нас ще превърнат в такива ***. То вече се е случило.

30

Анонимен

преди 13 години

Сакън! Недей! Ще те псуват! Ядрените опити на САЩ са демократични! И ядрената бомбадировка над Япония беше демократична! Просто при ядрените опити на САЩ протичат по-демократични процеси при физичните процеси:)

29

USA

преди 13 години

А някой спомена ли тук американския филм за американската ядрена програма - не по-малко потресаващ, въпреки явната цензура, че да не кажа че е било и по-зле СССР. Бомби се взривяват на 10-20 км от американския град, сирените вият, дърпат се перденцата, децата излизат да гледат балона ... или бомба се взривява НАД американска флотилия на 5-10км. височина или шофьори изтеглят военна техника от полигона за изследвания и това, противогази, зашитни дрехи ?! стга лезотий - с една метличка изтупваш ...

28

Анонимен

преди 13 години

Братя и сестри вие и без радиация сте мутирали повече.Справка-огледайте се около себе си това е вътрешна не външна мутация и тя е по страшна.