157

Разни

преди 13 години

Българите от събореното "рибаското селище" ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И СЕ РАДВАТ НА ББ ??!!!!!

156

Филип Тотю

преди 13 години

ДО 155 ТИ ИЛИ СИ *** ИЛИ СИ ЛУД...КАТО ИСКАШ ДА ИМАШ *** ЗА КОМШИИ , ПРЕМЕСТИ СЕ В ГЕТОТО,АКО НЕ СИ ВЕЧЕ ТАМ ???

155

Българин

преди 13 години

И стига с тия "роми". Ромът е спиртна напитка, която се прави от захарна тръстика - коментираните *** са - *** - най-нисшата, ингелектуално и морално непълноценна, гнусна раса, мърсила някога земята - деградирала ***, у която няма нищо човешко освен анатомията !!!

154

DIOS

преди 13 години

Г-н Цветанов, ако нямате случайно една туба бензин , аз ще Ви услужа. И ако не знаете какво да правите с бензина ... залеите *** заедно с приятеля им КУРТЕВ и отървете България от тези ***...

153

Анонимен

преди 13 години

Ако частно лице даде нещо по наем на друг - има ли договор ? ДА. Има. А защо държавния собственик не прави договори с *** и да контролира държавната собственост ? Защото държавата е набутала ***, НА ВИ ПАНЕЛКА И ШАПКА НА ТОЯГА !

152

vini

преди 13 години

Предлагам на г-н Кутев който страшно много се е загрижил за ромите незнайно защо последната година да ги вземе у тях.Защо този блок през мандата на БСП не беше ремонтиран а оставиха *** да го разсипят нали червените душички милеят за всичко държавно .Отговорете г-н Кутев.Май идват избори и ще ви трябват гласове.

151

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че държавата е строила панелките, набутва 2000 ! *** в панела и шапка на тояга ! Никакъв контрол, никакъв договор за отговорност. И сега държавата събаря блока, който вече е руина... и шапка на тояга !

150

Анонимен

преди 13 години

*** трябва да се настаняват сред българи за да не рушат. И да подписват договор за жилище на държавата. Който руши - вън на улицата и да плаща. Жалко че няма снимки на панели обитавани от .българи - всичко е изкъртено, пощи, контакти и т.н.

149

оп

преди 13 години

нека те да осъдят държавата,а после тя тях за нелпатени данъци,глоби за замърсяване на околната среда и т.н. :) и пак те ще имат да дават на държавата,а не тя на тях ;) и всичко ще си е нормално хихихи ФЕС в ЕС - НЕ!!!

148

хахах

преди 13 години

Кутев *** мръсен пречи да се оправи блока с парите на данъкоплатците и за 2 год. *** да го докарат до същото положение и да варят арматурите да продават,да продадат PVC дограмата и да палят огън в средата на стаята ;) научи си събратята на култура и обноски после ще говорим за жилищата им !!! и да не ми живеят по 100 *** на 1 адрес без да плащат ток,вода и данъци ! :)

147

Анонимен

преди 13 години

Идете в някой български* панелен блок - изкъртени контакти на асансиора -дупки зеят, !, мръсни стени, решетки изкъртени пощенски кутии.

146

дава ми се да знам

преди 13 години

В преносен смисъл снимката представлява България по време на демокрацията

145

Анонимен

преди 13 години

Навсякъде в Европа ИМА държавни жилища. При най малкото рушене, което е описано в договор ! - ! следва уволняване на догорните взаимни ОТНОШЕНИЯ. Значи, че нашата държава е нещо абстрактно. Ако наемеш офис в Бг - има догорни отношения, документ, договор. И стига с тези емоционални заклинания, обиди и невежество !

144

t-rex

преди 13 години

Ееееее, Кутев, тоя път прекали... Само потвърждаваш приказката, че най-хубавия комунист е мъртвия комунист.

143

СС

преди 13 години

Трябваше да ги оставят да се срине блока и да ги изтреби до крак мръсните ***.

142

Анонимен

преди 13 години

На снимката виждате бъдещето на България Така ще изглежда през 2020-2025 година .Тогава великите римляни ЩЕ СА Я ПРЕВЗЕЛИ ЦЯЛАТА И ЩЕ СА ПОСТРОИЛИ НОВАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ.

141

странник

преди 13 години

Електорат са ***,електорат!Кутев и останалите освен на *** няма на кого другиго да разчитат-другия електорат силно и прогресивно намалява по биологични причини!А кутевците искат да крадат отново!Това е цялата история!

140

Анонимен

преди 13 години

Всичко е погрешно! Не съм никакъв защитник на ***, НО ЗАЩО държавата нямаше О ВРЕМЕ управители на сградата и при най малкото РУШЕНЕ - вън, уволнение на договора. А сега се лицемерничи и бутаме вината само на едните и ги съдим като фашисти !Засрамете се какви ненормални гадости пишете !

139

Nobody

преди 13 години

Ромите ще съдят държавата, защото не ги остави сами да си разглобят блока.

138

krasana

преди 13 години

Сега било незаконно, че разрушиха блока. А защо до сега толкова години *** не опазиха този блок, а го опоскаха, че дори арматурното желязо окрадоха?Защо не им се потърси сметка за тези нанесени щети още по Станишево време? А сега изведнъж всички скочиха.