516

криминално проявен

преди 13 години

Недекларирани доходи и имоти или съзнателно укрити такива е криминално проявление.... не знам защо извършителя не се нарича с истинското си име криминално проявен .... колко много народ досега се нарече така без да е осъден...

515

хаха

преди 13 години

цуки вкара винаги и 2009 г , защото там е далаверата консултанските и големият доход от над 130 хил лв , а когато е купувал апартаментите е имал доход не повече от 130 хил за 9 години и сега се опитва да ни люже .

514

ДАНИ

преди 13 години

Цуци какво си ги размахал тия папки бе , на ''пълен пансион'' ли бяхте цялото семейство , че не споменаваш и 1лв разход !

513

Анонимен

преди 13 години

ЗАЩО НЯМА БОГАТ АРМЕЙСКИ ОФИЦЕР, С МНОГО АПАРТАМЕНТИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ СА 30 % ПО-ВИСОКИ ? въпросът е риторичен и дава отговор кой , как , и от какво печели ! БОЙКО КАЗВАШЕ , ЧЕ ВЪВ ВСЯКА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ИМА МИЛИЦИОНЕР-КОНСУЛТАНТ И ЧАДЪРДЖИЯ !КОНСУЛТАЦИИ ?--- ИЗДАВАНЕ НА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ИЛИ ПРЕСТЪПНИ СТРУКТУРИ !ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ И КВАЛИФИКАЦИЯ НЯМАТ .ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ТРАКТОРЪТ ГОВОРЕШЕ ЗА ТЪРГОВИЯ С КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА СРЕДИ ОТ СЛУЖБИТЕ ?!

512

Анонимен

преди 13 години

Недопустимо е вицепремиерът на България да обвинява практически цялата опозиция, че са говорители на организираната престъпност"===========Наистина е недупостимо, трябвало е да обясни, че сте говорители и изпълнители на част от организираната престъпност, т.е. на определени банди!Представители на другата банда са управляващите!Абе там сте се събрали все бандити от класа!

511

Проба, проба, 1,2,3

преди 13 години

Не мога да разбера как след като ЦЦ се подиграва с народа подобно на Доган защо и двамата не са в пандиза?!! Нека тия които го защитават се подсетят, че времето си върви и те ще продължат да се гушат в панелките, а ЦЦ ще си живее живота. Мине ли сега номера на ЦЦ, после ще мине и на СС, ББ, Първанов, Костов и др. Сега само ни пробват!!!

510

тото

преди 13 години

до 515Логично, това им е шанса да отклонят вниманието от опасните за тях въпроси. Че иначе изгарят като свински пи*ки на задушница.

509

Анонимен

преди 13 години

Каквито управляващите, такива и ние!КАКВО ме занимават с един министър бе драги сънародници!? Имал апартаменти и си санирал къщата на село?Аооууу... ле-ле мале. Има НАП, има данъчни - те да разследват и занимават.Парламента трябва да работи за ИКОНОМИКАТА и БЛАГОДЕНСТВИЕТО на избирателя, не да ми разиграват тези жалки сценки.Доказано зависим гей депутат, *** на виден криминален тип иска той да разследва? Що?

508

Анонимен

преди 13 години

Ми канонизирайте го, ама вас червените преди да ви пуснат в църква трябва да ви претърсят до голо за бомби.......а колкото до яневите хора, Господ не обича ***......

507

508

преди 13 години

511Такива калъфи като теб трябва да се изкарват на "селският площад"(нямам съмнение че си див ***) и да бъдат разстрелвани "в името на народа" за причиняване на необратими вреди на нацията!!!А ти иначе си гласувай ако искаш и за "черното на *** м/у краката"!

506

тото

преди 13 години

след като се пишат разбирачи, е редно да знаят как да изкарат държавата, дори и да не казват. Олигофренското е, че не знаят. Така че, *** са те! И след като разчитат на *** като тебе да ги подкрепят, значи са много зле. Гласувай за тях, щом ти е кеф, аз пък ще си гласувам за когото си поискам. Разбра ли ме ОЛИГОФРЕНЕ? тече ти слюнка отляво, избърши я, че да не капне върху клавиатурата ти и да я прецака, че ще трябва да се лишим от експертното ти мнение.

505

Съселът

преди 13 години

НЕ! Иван Костов е виновен, четири години ви го повтарях ! Е как не го запомнихте.

504

Анонимен

преди 13 години

508Ти си МЕГА-***!!!От къде на къде опозицията ще дава акъл на главочите от герб как да излязат откризата??Те са там ЗА ДА ЗНАЯТ КАК!!!!След като НЕ ЗНАЯТ да си обират крушите и кой от където е дошъл!!!Бах ти тъпят *** си.

503

тото

преди 13 години

и ти си прав, не съм казал, че ГЕРБ са вечни и че вечно ще царуват, това води до извращения. Градивната критика е необходима за всяко управление. Но да се занимава опозицията с някакви компромати, ходене по райони и университети и насъскване на хората срещу управлението, без АБСОЛЮТНО никаква визия как да се изкара държавата от кризата, за мен е равно на предателство. Не съм чул нищо смислено за решаване на проблемите нито от БСП, нито от ДПС, нито от РЗС!

502

виновен е Станишев

преди 13 години

Ама аз не знам що не каже дежурното, че е виновен Станишев!!!

501

491 тото в червено

преди 13 години

Абсолютно си прав, но трагикомичен факт е, че вече се впечатляваме само от космически размери, а изглупяваме пред дребните камъчета, които царуват по пътя. А с каручката знаеш какво става.

500

до 499

преди 13 години

499Ами те едрите в момента са на власт ... Маджо, Паша, ***, СИК и протежетата им...

499

Рихтер

преди 13 години

Ако всеки, борещ корупцията, е с добро апетитче за имотец и не пропуска служебни шансове, просто между другото и в почивките от борбата с корупцията, да позапаси добре за поне век-два напред с имоти себе си, децата си и цялата рода, то тогава е време да се помисли за едно по-разширено определение както за корупция, така и за демокрация. Която е нищо друго освен партизанското име на див капитализъм.

498

Анонимен

преди 13 години

Да се разследва имотното състояние А.ПЕТРОВ и как издържа 2 семейства има 2 жени.Той се добрал до компромати на ГОЦЕ и затова му играе по свирката.Всички циркови идват от него,чрез РЗС.

497

Анонимен

преди 13 години

Стига с тоз Цветанов беее!Намерете си друга дъвка!Взе да ви хваща мутричките и сега жив ще го изядете!Смешници!