260

Християнин

преди 13 години

Братя християни, отменили са замерянето с камъни за днес! То дори и да имаше, на дали народа щеше да я пребие с камъни - те иранците не са ***, а най-вероятно щеше да отърве кожата! Но братя християни, трябда дружно да мразим Иранците, защото имат петрол. И скоро като ги почнем с бомбите, и като почнат ирански детски мозъчета да текат по паважа, и разкъсани ирански детски тела да се търкалят по улиците на Техеран, трябва да мразим Иранците и да си спомим за Сакинех - да кажем така им се пада!

259

Анонимен

преди 13 години

***

258

ИСТИНАТА

преди 13 години

не виждам коментарите на платените ***(турски)драскачи

257

Dani

преди 13 години

Тия нямат нищо общо с цивилизацията, по-скоро се вписват към аборигените. Сериали на Турски, новини на турски, чудя се дали има сериали на български в Турция и дали има след обед новини на Български в Турция????

256

Томов

преди 13 години

Като чуя тези 72 си представям как мохамед и лице х се пазарят. 100девственици, не 50...80 и си стискаме ръцете...не повече от 65 не може, 70,71, 72 - СДЕЛКА....

255

Томов

преди 13 години

Не 300 а 72 девственици. Което много говори за тяхната култура. Пазаряща се култура. Забележете не 50 не 100 - 72...

254

Васко

преди 13 години

Ами как и тия дето се самовзривяват също отиват на небето при Насрадин Ходжа и там ги чакат 300 момичета. Това също го пише в Корана.

253

Томов

преди 13 години

За незапознатите. Мохамед си харесва жена, толкова бил влюбен че нарушава племения закон и се оженва за нея. Тя се наричала Айша...и била на 6 годинки. Той около 50. За съжаление, любовта на живота му се разболява тежко, а той отива на война. 3 години по късно, невестата е здрава, а той се връща победоносно, изклал Х на брой хора и наточен за сексуални приключения. Влюбената двойка консумирала брака си...и не забравяйте. За мюсюлманите, живота на Мохамед е перфектен и всеки трябва да го следва.

252

Дани

преди 13 години

Абсолютно си права. Тия не заслужават да живеят със измислената си религия, жаджала-маджала. Това е да си жена в примитивна ислямска държава. Един двама не си заят милиардите другите живеят в 3 век преди новата ера.

251

Дани

преди 13 години

Много правилно. Пълен фалш са тия джумафили. Жените да не прелюбодействали пък мъжете да имат по 5 жени. Браво, страшна религия. Вземете се качете на една ракета и отпътувайте за далечна галактика.

250

ужас!

преди 13 години

Звучи ужасно..Не мога да го възприема. Ислямския свят е страшен.

249

Томов

преди 13 години

до Борис,съжалявам че не бях тук да ви отговоря. Отново грешите относно пребиването с камъни. Ако не вярвате, проверете сами:Букхари (6:60-79), Букхари (83:37), Мюсулманин (17:4196,4206,4209), Ибн-Исшак (970) и тн. В хадитите ясно е описано че Мохамед получава видение и говори че трябва да се пребиват с камъни прелюбодейците. Като сме на темата, я ме открехнете на колко години е била Айша, когато възрастния Мохамед се е поклащал на нея? На 9. А така сега... какво мислите за педофилията?

248

Анонимен

преди 13 години

Да,ама нашите амуджи хабер нямат от корана,а го тълкуват както им е удобно!

247

Анонимен

преди 13 години

Мале,че те за нашите кючекчийки например камъните няма да им стигнат,ако решат да ги наказват за погазване на морала!

246

онбашията

преди 13 години

ти ще кажеш, извади някоя мразена *** от биг брадър и я сложи насред площата в българия, и тука ще се намерят десетина надъхани женски да и пръснат черепа.

245

dARKO

преди 13 години

MUSLIMANI, AKO IMATE DOSTINSTVO NAPUSNETE ZEMIATA NI NE VI ISKAME TUK DA NI ZAMURSIAVATE S GADNATA SI RELIFIA!NENAVIJDAM IA OT DUNOTO NA DUSHATA SI!LUJA I MANIPULACIA DA I SE POD4INIAVAT MILIONI. IAMTE MORAL, BILI STE 4ISTI1?GLUPOSTI!!JENITE VI SE 4UKAT V ZADNICITE ZA DA SA DEVSTVENI, SEFGA VE4E SI ZA6IVAT HIMENITE ZA DA SE PRAVIAT NA TAKIVA,MUJETE VI SE 6IKAT KATO GEIOVE.PRIMER - IRAN. I S KAKVO STE PO-DOBRI OT NAS? S NI6TO.iZMAMA I FAL6!VS4KI DJAMII DA SE SRINAT DO EDNA!

244

Момиче на 17

преди 13 години

Тия примитивни варвари отнова показват истинската всъщност на своята брутална религия наречена ислям.Сигурна съм,че е убила мъжа си,защото я е тормозил и това го казвам на всички ***-ислямисти,които пишат тук!Горката жена-първо са я бичували,а сега искат да я бесят!А вие Нато,защо се мотаете и не ги нападнете тия мракобесни варвари?!Пускайте бомбите веднага,но внимавайте къде падат!Избийте всички там религиозни водачи и други подобни начело с омразния и смрадлив аятолах! *** мизерници!!!!

243

Ami sega?

преди 13 години

32-годишен мъж е задържан за жестоко убийство в село Куцина, община Полски Тръмбеш, съобщиха от МВР. То е извършено в понеделник, 1 ноември, късно вечерта пред частен дом. Граждани откриват труп на мъж с окървавена глава и подават сигнал в полицията. Органите на реда установяват самоличността на убития Йордан Йорданов, който имал криминални прояви. Аутопсията показала, че причината за смъртта е черепно-мозъчна травма, установени са и сериозни счупвания на лицевите кости. Убийството било извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. След мащабно разследване и проверка на различни версии полицията достига до извършителя 32-годишния Владимир Илиев. Убитият му дължал 120 лева от четири месеца, като от общата сума е погасил само 30 лева. Саморазправата между двамата, които били подпийнали, започнала след разговор при случайна среща на улицата. Извършителят се афектирал, ударил го по главата с предмет, според показанията му взет случайно от улицата, който все още не е установен. По-късно той се прибрал, като дори не разбрал, че го е умъртвил.Мъжът е инвалид, с липсваща лява ръка след претърпяна катастрофа преди 5-6 години.Пред полицията той е заявил, че изключително съжалява и се разкайва за случилото се. Направил е пълни самопризнания пред разследващите. Убитият е криминално проявен. В миналото има регистрации за валутни престъпления, хулиганство и кражби

242

Анонимен

преди 13 години

stalin dago ubiqt s kamani kato jenata.

241

Васко

преди 13 години

По-зле са от диваците даже.