31

Еrror 404 404 404 40

преди 9 месеца

То да беше наистина блокирана ама не е!Блокировката е само сеир и по средствата за масова пропаганда,агитация и дезинформация!Тирове и камиони си джиткат яката!

30

Анонимен

преди 9 месеца

Нормално заради укрите стават тези неща.То не беше укрожито,то не бяха укробезделници а сега и дронове.Всичко що е украинско ни го натрапват че е много хубаво.А Украйна е една мизерна страна с най високата корупция.Ама пропагандата прави чудеса.Ако отидете някой ден в Украйна ще избягате с 300 км към България като видите мизерията.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Време е нашите фермери да станат по-малко алчни и да започнат да работят. Гледа се само зърно и слънчоглед, защото е най-лесно. Защо има субсидии за нещо, с което е залят на пазара? А сетих се, за да има пари за G класи...да фалират!!!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Млечните продукти са на надути цени , олиото е скъпо , хляма го освободиха от ДДС и рязко му скочи цената . Как така поскъпнаха храните ? Нали имаше забрана ?

27

сиромах

преди 9 месеца

При положение,че в България си имаме свое,производство,складовете пълни и с пшеница ,и със слънчоглед и още и още и да внасяме нещо,което даже доколкото разбирам не е и украинско ,работата намирисва зле!Обикновенно ,ако човек има вече 5 чифта маратонки ,не си купува ей така за да има още 5 чифта!Ако Академика иска нека си купи за себе си 300тона зърно и да си задължи министрите и депутатите да направят същото и да си го държат за по лоши времена!

26

КПСС БКП

преди 9 месеца

Изходит е остава на скалъпеното продажно правителство ! Веднага ! След това Бойко Борисов да бъде съден и пратен за 30 години в затвора !!!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Радев Мутрата. Вдигна юмрук срещу мутрите, а сам той генералът фалшив се оказа една мутра! Главанак на друга групировка-банда. Алтернативата на пеевската групировка или борисовската групировка НЕ Е радевата групировка от ченгета и мутри! Но и в момента ре са се обедини всички заедно да удрят срещу държавността и обществото! Мутри с хотели и яхти искат да грабят народа с високите цени, за да си живеят по хотели, в Дубай и Малта! Денков ви го каза! И не само той! България е заложник на мафията!

24

хахахаха

преди 9 месеца

нормално се отразява във вестниците Гражданската Война . Баба Ванка - Денко до 20 ке умрее .

23

Анонимен

преди 9 месеца

Дойде време разделно,умнокрасивите мекотели трябва да си ходят!

22

uigl

преди 9 месеца

Сега на всички стана ясно че протеста е политически , на зърнарите русофили .

21

Анонимен

преди 9 месеца

Само му покажи на народа кои са богатите и изедниците- чорбаджии и гледай сеира! Кикитата броят на зърнарите мерцедесите, но защо не броят на преработвателите яхтите по Гърция?!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Мултимилионерите винаги са на загуба. Като се почне от Бил Гейтс и Илон Мъск, та до нашите зърнари. Аз като обикновен работник никога не съм на загуба, защото няма какво да загубя.

19

Н

преди 9 месеца

Защо само пет искания? Искайте петдесет!

18

Радев е ПОЗОР

преди 9 месеца

Вижте ги. Искам всички да видите МУТРИТЕ на България. Които блокират държавата за да могат отново да грабят държавата и народа ни, за да си вдигат хотелите. Да си карат яхтите на слънчака. И да ни избиват по улиците с джиповете си, както убиха Милен Цветков и много други деца! Това е война с червената мафия на България. Война с бизнес олигархията, която ежедневно ни ограбва! Дали с плоския данък на БСП и всеки който мълчи или по друг начин с изкуствено ниски доходи!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Изходът е арест на всички незаконно блокиращи националната пътна мрежа и отнемане на техниката, на която не и е мястото на пътя, в полза на държавата! И да се приключва с тия зърнени олигарси, нагушили се с пари, с които в момента плащат "протеста" !

16

Еврооптимист

преди 9 месеца

Никой няма право да протестира , ние болшинството си избрахме това правителство и трябва да издържим на всички несгоди и лишения , за да победим агресора.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Резултатът е че палав Кире изпра Бойко а Христо Иванов даде на Шиши да ни пренаписва Конституцията. Кеф ли ви е?

14

Анонимен

преди 9 месеца

"Всеки ни брои колите, но никой не изчислява колко средства сме вложили вложили сте пари от ЕС субсидии. Останалото за вас...

13

Анонимен

преди 9 месеца

Продължавате с наглостта,протестът не е "зърнари"срещу власта,а на хората срещу продажните марионетки!

12

Анонимен

преди 9 месеца

И защо са ниски добивите им?Не орат а направо сеят през пръсти върху стърнищата заради субсидиите!При тоя благоприятен климат тука Трябва тройно повече да добиват а не като в пустинята