24

Striker

преди 2 години

Даа, за съжаление, заради лудостта на един безполов страхливец, скрит зад стените на бункера в Кремлин, страдат стотици хиляди. Ето защо, докато тра=версата *** и неговите о=рки са на власт, мирв Украйна няма да има.А за "великата" мужикистанска армия - без коментар. Всеки поне малко запознат знае, че единствената спирачка за НАТО са ядрените им ракети. Конвенционалната им армия з аедна седмица и малко ще бъде смачкана от НАТО. Дори братята украинци им разказаха играта.

23

Муахаха

преди 2 години

Верваме ви! Има също и Смъртоносна Пандемия от КОВИД!!

22

Анонимен

преди 2 години

Да бе, а всред множеството фейк, се появиха кадри от други войни, Украинска техника представена за Руска и пр.Най големите "успехи" са в дълбок тил, колони разстреляни под прикритие на митинг на мирни граждани. В някой от случаите го отнесоха много лошо, но водачите на тези акции са си професионални диверсанти и агенти, и на тях не им пречи, затриването на млади и наивни митингуващи. Важното е пропагандата да го покаже като грандиозен успех.Това обаче е пирова победа.А за подлуъганите ме е жал

21

Натовеца

преди 2 години

Странно за украинските загуби никой не шише и не съобщава ,само руските ни показват !В интернет даже ако качиш клипчета и снимки на руски удари срещу украинската армия и как ги попиляват със високоточни оръжия ,постовете се шадоубанват ,та даже и открито се банват ,има много мощна анти-руска кибер операция из целият интернет!затова стартирах канал в тубата да боря информационната война Virtuozo е канала и ги наливам мощно там и изтипосвам укро престъпленията и истината за ставащото!Гледайте!

20

400 000 км2

преди 2 години

са загубите на Украйна към момента.. и ще се увеличават

19

Анонимен

преди 2 години

Ами руско означава некачествено. Те на Запад не знаят руски за да влязат в някой руски чат да видят какво пишат самите руснаци "По никакъв начин не купувайте нещо, което е произведено в Русия"... Гледам съм клип в ютуб как рускан си е купил пералня самсунг произведена в завода в Русия и се хваща за главата. И казва, че я е върнал. И съветва да се купува от Запад, хем по-евтино като цена, хем по-качествено. Като се каже руска кола и в Русия се разбира ***.

18

Анонимен

преди 2 години

когато фалшивата медия отразяват войната само и единствено от едната гледна точка, трябва да ви светне лампичката, че нещо не е наред

17

Анонимен

преди 2 години

УкроПропаганда както винаги. Дано тази година сме последни по свобода на словото.

16

Цонко

преди 2 години

Ще видим още колко руски войничета ще жертва джуджето. Тази война няма победа. Това е един Афганистан, само че ще е много по-жесток.

15

Анонимен

преди 2 години

Преди началото на войната - ще ги смажем за 11 часа, след началото - Киев е наш за 3 дни, месец след началото пълен провал срам и позор - започваме нова специална операция по намаляне на войските.

14

PG

преди 2 години

Хайде войната свърши руснаците нямат вече техника,изкарват старата от музейте,може и снимки да пуснете,направо да ви се чуди човек как само изнасяте данни за това което се случва

13

.

преди 2 години

Не е ли ирония че ще съборят руснаците по същият начин по който ги въздигнаха

12

Мда

преди 2 години

Тва са същите супер специални специалисти като ония, дето обявиха че са 100% процента сигурни, че Ирак има ядрено оръжие.. мда, страшно им вярваме!Па като руснаците са такива некадърници и нищо не могат да направят, що ви треперят гащите от страх?! Няма ден, в който поне един - двама висши представители на НАТО или западна страна, да не уверяват, че в никакъв случай няма да се противопоставят на терен на Русия..Що, бе?! Сега е момента, сал едни калашници им останаха. Много сте жалки!

11

Умният

преди 2 години

Хора в момента в Украйна има толкова много скрап, дето седи и никой не го бара! Ето ви бизнес план: една 12-ка прави, здрави роми от Столипинов на скрап мисия в Украйна, накрая ще се върнат с атомни бомби сигурно. Ех що не съм диктатор

10

Алекс

преди 2 години

Може да помогнем на Украйна като изпратим индианци от махалите,които да издават камарите руски скрап.

9

Кдн

преди 2 години

В Крим се скъсаха от бунтове и размирици..

8

Украински пич

преди 2 години

Направо се чудя как Русия още не е паднала. Сигурно украинските нацисти вече с в центъра на Москва и е въпрос на време Путин да подпише капитулацията на страната. Тая тежка дезинформация ми идва в повече хаха. Поне като лъжете го правете малко по прикрито. Все пак е добре, че Русия не иска да унищожи цяла Украйна и да ги сравни със земята. Тогава не знам какво щяхте да показвате по телевизора.

7

Анонимен

преди 2 години

Председателят на БАН и главен идеолог на БКП акад. Тодор Павлов през 1975 г. казва следното: "Ние, комунистите, с реки от кръв завзехме тази власт и само с река от кръв ще си тръгнем!"

6

Анонимен

преди 2 години

аххах - придоби територия - с граждански бунтове и размирици - айде да им е честит новия Афганистан и след няколко години сама ще си подвие опашката "великата" мечка

5

Кск

преди 2 години

Взеха половин Украйна а вие техника?