98

До странджата

преди 12 години

Ти или си наистина *** като вожда ти тиква или си синче на някакъв охранен кух полицай. България стана за смях пред цяла Европа с този необразован глиган Борисов. Резултатите от изборите бяха фалшифицирани-всички международни наблюдатели го признаха.Затова все повече хора ще напуснат този кошмар под Борисовата полицейска хунта.

97

Анонимен

преди 12 години

Как може човек, който решава съдбата на милиони да взема 3000 лева? Ми вие дето вземате 300 лева заплата, що не станахте като тези? Ама е по-лесно да обвиняване другите за вашите лични неуспехи. Хората, които имат желание да работят и имат малко акъл тръгват за чужбина, изкарват пари, пращат. Правят нещо. А не плюят цял ден по форумите. Търтеи!

96

Пешо

преди 12 години

Отдавна не съм виждал Кратун да реже ленти по талавизията!Кво стана бе кратуне ще ти ръждясат ножиците вече?

95

Анонимен

преди 12 години

СТРАНДЖАТА е умел провокатор-гъзолизец.

94

Анонимен

преди 12 години

Хайде другари-***, бързо си обувайте червените прашки и марш на магистралата, там ще бъдете на всеки километър, за да изкарате малко пари за пропадналата си партия, защото Бат Бойко ви спре кранчетата от кражбите и сега нямате пари даже да си избръснете нежните гъзета и пак взеха нещо да се окосмяват, а Гоцко хич не ги обича такива рошави дупета, вземете пример от Станишко, той вече е готов за смяната на караула!

93

Анонимен

преди 12 години

Борисов, ***, ако беше учил едно време, сега нямаше да мързелуваш за 1500 евро на месец!!!

92

Анонимен

преди 12 години

Борисов, с 3000 лв. заплата и *** си да бършеш с тях пак ще ти стигнат и останат. Финансова дисциплина му е майката. Ама тя на лакомията *** е голям и не стигат. Като ти е малка заплатата, хвани се на втора работа, няма срамно - не боли. А, чакай ти си мързелив, а той мързела болял. Е, ще трябва да ти стигнат 3 бона, иначе, като не ти изнася хайде в бюрото по труда. Все ще си изберем по читав министър - председател от теб.

91

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Аз не се чувствам европеец с 300е заплата

90

ДО СТАНДЖАТА

преди 12 години

СТРАНДЖА ти да не си *** на сайта бе?Или по-лошо таен агент , който пише глупости и когато някой му се противопостави го докладваш ДАНС и идват онези с качулките да го арестуват? Ти си под прикрите тука май

89

БГ

преди 12 години

ЗАВИСТА ,,,,ТЯ ДРАГИ УБИ ИНИЦИАТИВАТА В ЗНАЕШТИТЕ И МОЖЕШТИТЕ,,,НЕЩАСТНИКА НИКОГА НЕ ИСКА ДА СИ ГО ПРИЗНАЕ ЧЕ САМ СИ Е ВИНОВЕН И ТЬРСИ ВИНАТА В ДРУГИТЕ ,,,ЗАЩООО,,,ЗАЩОТО Е ЗАВИСЛИВ ПОДЬЛ И КРАДЛИВ ,,,ЖИВЕЕ НА ГЬРБА НА БОГАТИЯ И АКО НЕ МУ ДАДЕШ ЩЕ ТЕЖ ОБЕРЕ ИЛИ ОБИЕ ОТ ЗЛОБА И САМОСАЖЕЛЕНИЕ

88

Хайде на картофите

преди 12 години

СЕМИНАР В БАНКЯ ПО КАРТОФОВЪДСТВОАз вече се записах, приятели. Голям зор беше, ама баджанака се познава с бащата на шофьора на адаша Златев и ме уредиха. Не че и аз не можеше да звънна на Вальо, ама ще вземе човекът да се притесни, ще вземе да си помисли, че някаква корупционна схема се заформя на базата на адашлък.Та в понеделник заминавам. Първа смяна на семинара. Лично Той ще води първата смяна затуй беше напънът. Втората смяна Мирославчо щял да я води, ама какво ти разбира участъков ветеринар от картофи!? Виж, ако бях се напънал да внеса някой друг ТИР с 20-годишно ирландско говеждо, тогава обезателно щях да се запиша на семинара при ветиринарния доктор. Но аз за съжаление съм все още от ония 2 000 000 семейства, които мноооого ги касае, ако *** картофи вземат че станат 2000 %. Ето затуй, бе брате, искам да се преместя при стотиците семейства около Боко, които двете хиляди процента не ги касаят. Освен това, искам да съм от тия стотици семейства, дето всяко едно от тях си има собствена магистрала, а не от двата милиона семейства, дето никаква си нямат.И също така, хич и не ща пенсия. Еее, ония двата милиона семейства да му мислят за пенсиите, аз искам да съм от тия стотици семейства около Боко, дето хич биля и не повдигат някакъв си там въпрос за пенсии, та да дразнят Бока те си имат свой си пенсионен фонд, всяко едно от тях, а не някакви си там неповдигаеми пенсии.Хем, като се притурна към стотиците семейства, ав-то-***-ти-че-ски ставам ценен кадър, ехей! Казват, че при тях туй се придавало по наследство видиш ли, брат`чед! Набутам ли се в стотиците около Бока, шапка на тояга! Хич и няма да му мисля, нито за мене си, нито за децата, хайде холан и за внуци и правнуци, да са ми честити, кога се родят! Ценният кадър по наследство се предава, това е то. Какво ще ти седя ази туканачка, да се дипля като бълха в пазва у тия 2 милиона, безценните, с двете си хиляди процента картофи и да се надям и препотявам, белким не ме забележат, га доди времето за съкращения!Затуй булята в неделя ще ми приготви голямата чанта, карираната от сезал, дето всичко поема и хайде на трена. Пуф-паф, пуф-паф и до зараната съм у Софията. А оттам на рейсчето и право на семинаря у Банкя, при Боко, по картофовъдство. Па ще гледам и по-ранко да се завъртя, Боко може да ме земе у неговата къщица да преспивам. Че кво толкова, човещина е, ще му кажа: Боко, аз и пешкир си нося и възглавье, а Боко! Що да са хабя по тия хотели-мотели, и те станаха 2000 %. Пък и нали ще ставам ценен кадър, по-близичко требе да съм до Него.Оти е рекнато: Който е близо до Боко, е ценен кадър, който е далеч на ти 2000 %, а сега духай супата, да ти доди акъла углаве!

87

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Народа показа че е щастлив и удовлетворен от нашето управление,че живота се подобри,че вече живеем като истински европейци......сега никой няма право да критикува след постигнатата наша грандиозна победа.......

86

до 69

преди 12 години

Да. Прав си.

85

Анонимен

преди 12 години

Боико докато се нацарува и ще остане сам в дьржавата---тези младите са подготвени знаят езици и хич не им трябват Боиково -Дянковите експерименти.....до 2-3 г. ни лекари ни инжинери ни хаи спец ни маи...само *** и старци ..

84

Анонимен

преди 12 години

Б.Б ще остане в историята с построяването на магистралите, само се опасявам да не стане същото, като с египетските пирамиди.

83

Анонимен

преди 12 години

Педофила Гоце започва все по-явнода подпира отзад Станишко и БСП окончателно стана за резилПревърна се в педеро-манафски водевил! Как ще управлява тази партия на развратакато всички решения се вземат в кревата!то не бяха Вигенин, Меликов и сиеа сега и агента Гоцко се включив червените другарски секс игриЕх, другари *** докъде я докарахтена Доган ага резания даже целувахтеи въпреки това президентството изпуснахтеАбе кво да ви кажа - направо се оакахте!А кресливите платени драскачизавинаги ще си останат мърлячи.С помията която срещу Бойко изливатпродажната си душа поливат и израстват нови червени олигофренибъдещи партийни доайени!

82

бивш ГЕРБ-ер

преди 12 години

Кандидатстващите да следват медицина намаляват от година на година Затова пък кандидатстващите в полицейската академия се увеличават - по данни на ректора й за 1 място се борят 13 души.Това са приоритетите на държавата. Това вече е африканска дължава с територия в Европа.

81

Анонимен

преди 12 години

КРИЗАТА В БЪЛГАРИЯ ИДВА ОТ ЛАКОМИЯТА НА ГЕРБИ НЕИНИТЕ ЛАКОМИ СЕЛСКИ ТИКВИ.ДА СПРАТ ДА КРАДАТ,И ДА СИ ВЗИМАТ БОНУСИ И ПРЕМИИ ЗА МИЛИОНИДА СПРАТ ДА ЛЪЖАТ И МАМЯТДА СИ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА 200 ЛЕВАДА СИ ВОЗЯТ КИРЛИВИТЕ *** В 4АСТНИТЕ СИ КОЛИ ДА ПЛАЩАТ НАЕМ ЗА ДЕПУТАТСКИТЕ ЖИЛИЩА В КОИТО ЖИВЕЯТ ДЕПУТАТИТЕ СЕЛЕНДУРИТИКВАТА БОКО ДА СПРЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ВЛАСТЕЛИНА НА ВСЕЛЕНАТА СУПЕРМЕНА И БИЗНЕСМЕНА И ДА ПО4НЕ ДА СИ КУПУВА ПУРИТЕ ОТ СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ 15 ЛЕВА ЕДНАТА А НЕ С НАРОДНИ ПАРИ .АРЕ СИКТЕР АМАН ОТ НЕКА4ЕСТВЕН ДОЛНОПРОБЕН БРАКУВАН ГЕРОВ МАТЕРИАЛ

80

Анонимен

преди 12 години

Господин Борисов, на вас няма ли Дянков да ви каже, че трябва да бъдете финансово дисциплиниран и че за увеличение на заплатата и дума не може да става?Или това за вас и околните ви не важи?В България като кажете, че получавате 1500 евро респективно 3000 лв заплата и тя не ви стига е обида за българските граждани.Заслужавате да ви убият с камъни в центъра на София.Да се лакомите за повече на фона на мизерната минимална пенсия от 146 лв и на минимална работна заплата от 290 лв е повече от позор.

79

До странджата

преди 12 години

Ако се замислите и познавате малко от историята на създаването на БКП и процесите в нея, ще забележите съществени прилики в ГЕРБ и БКП, както и поведението.Разликата, че че на столетницата са и трябвали към 30 години за да изродяса и да вземе да прави глупости, а на ГЕРБ само няколко месеца, защото разбира се, има вече готово ноу-хау.Да Градим БългарияЛозунгът на ГЕРБ за изборите ми прилича ей на това. Няма да се учудя, ако има една нова инициатива за възраждане на това движение от младежите на ГЕРБ, който стояха дни и нощи за да бъдат първенци в надпреварата за изборна регистрация. Освен това вече се въвежда военното във училищата, скоро ще се въведат и бригадите.Култ, олеСкоро ще се пее по улиците Гордо знаме ни е Бойко, пръв учител ЦветанОв. Само аз ли виждам култ към личността на ББ или се бъркам. В ГЕРБ няма собствено мнение, всичко се спуска отгоре. Основния аргумент, както при БКП в началото е, че няма алтернатива на управлението и те са най-добрите, а другите са маскари и ако те слязат от власт, България жива да я оплачеш.Най-показателен е факта, че всички в ГЕРБ си вярват, че правят нещо стойностно и наистина градят нещо, както комунистите на времето и говорят с плам за това. Хайде да построим нов Хаинбоаз другари, гербари.Да подготвим народаГлавен комисар Флоров (язък му за фамилията) иска връщане на комунизма, защото не може да се справи с престъпността. Дали не ни подготвят за възстановяване на трудовата повинност и лагерите?Свобода на пресатаПреди се пишеше за големите другари, сега за ББ, друго по медиите няма катастрофи и музикални вечеринки (реалитита) както едно време, но с други герои, онези просто измряха. Свобода на пресата няма. Никой не се осмелява да напише, че хората няма какво да ядат и работят и псуват премиера всеки път като заговори за магистрали или по живковски открива нещо. Скоро ще живеем около магистралите, щото няма да има къдеСкоро ще заживеем добре, но пак в онзи строй, където за виц срещу Бойко ще отидете на екскурзия до Белене, ама не до площадката на АЕЦ.