57

Анонимен

преди 2 години

Пичове, така ли не разбрахте за какво се води тая война и с кого? Заемите няма да се върнат, средна класа няма да има, пенсии няма да има, потребление на китайски стоки няма да има. Поредната фаза на противопоставянето океански империи срещу континентални такива. Жалко че Германия навремето се опита да стане океанска вместо да се присъедини към континенталните. Сега света щеше да е далеч по спокоен. Дано някога разберем какви са истинските причини Хитлер да спре при Дюнкерк.

56

али

преди 2 години

Видях в изказването на Лавров, че е притеснен, изнервен, от изражението му си личи че си мисли " как стана че влезнахме в този капан ? и не вижда изход от положението на този етап". Всичките му изказвания са един вид оправдание за това което правят, но и той не си вярва..... И двете страни трябва да отстъпат по малко... Че САЩ са на далеч, ние ще сме големите потърпевши...

55

Анонимен

преди 2 години

Медиите НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ

54

Граматик

преди 2 години

До Ангел. Ти кое отделение си завършил? Правописът ти е като на 30 годишен р.о.м в първи клас. Пише се манипУлира. Изучи се и после ела да ни даваш акъл, глу.пак.

53

Анти Путинист

преди 2 години

Предпочитам да служа на запада срещу заплатката отколкото те да служат на мен защото незнам как да правя бизнес и незнам как да управлявам.

52

Чоко

преди 2 години

Това се болшевишките простотии. Заслужавате тотолен игнор от целия цивилизован свят. Ще стигнете до там като Куба да си карате жигулите и москвичите.

51

Сата НАТО

преди 2 години

Имам много колеги и приятели руснаци- добре платени, със западно мислене, заможни, забавни. Какво да ви кажа- умират от срам в момента, наистина буквално умират от срам. -----////------ Глупости. Преструват се. Руснакът е мръс но псе, нема ни срам, ни съвест. Вътрешно се радват и ти се присмиват на тебе, че им верваш.

50

Анонимен

преди 2 години

53 Имаш азиатски приятели от руски си много далече .Те са обединена нация дори и да грешат или да са прави пак са заедно ,не като азиятци като тебе неоринтирани.

49

Анонимен

преди 2 години

Как си представяте Украйна да е имала намерение да напада Русия? За какво и е? Какво ще докаже и какво ще спечели? Украинците не са глупави, че да нападат много по-голяма от тях армия и държава. Оръжията им са за защита, както на всяка друга държава. Руснаците само си търсят оправдание за имперските си амбиции.

48

И защо

преди 2 години

не казва този окраински министър, бандеровците колко невинни хора избиха в Луганск, .......!?!??

47

Анонимен

преди 2 години

Когато е прав е прав! Лавров отново е изключително прецизен в оценката на ситуацията!

46

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че висшето руско ръководство е на някакви брутални субстанции. Днес особено къртят ***. Явно са абсолютно неадекватни.

45

Анонимен

преди 2 години

Къде е Боби, военният стратег, който затваря котела около украинската армия вече трета седмица?

44

Анонимен

преди 2 години

Този лъжец и престъпник живее в паралелен свят нямащ нищо общо с действителността. На министър Кулеба в прав текст му е казал, "ще продължим с агресията си докато не се предадете"Което значи, че не го интересуват жертвите от украинска и руска страна. А както се очертава руските ще са огромни, и Лавров нехае за тях.

43

Анонимен

преди 2 години

Лавров си признава, че са започнали войната без причина, само за унищожение на Украйна.

42

Анонимен

преди 2 години

Кой какво казал, едните думи в статията са без кавички, прераказани явно, другите са с кавички. Както казваше един руснак колега - "Ти така разбрала".

41

Анонимен

преди 2 години

ЛАВРОВ- КАК МОЖЕ ЗАПАДЪТ НА НАРУШАВА ГРУБО ПРЕЗУМЦИЯТА ЗА НЕВИНОВНОСТ И ДА ПОМАГА НА НАЦИСТИТЕ В УКРАЙНА- НЕ РУСИЯ Е В УКРАЙНА КАЗА ТОЙ А УКРАИНЦИТЕ ВЪРШАТ ТЕЖКИ ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ А ЕВРОПА С НЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ ГИ ЗАЩИТАВА- ТИЯ ЗАЕДНО СИ ПИЯТ... НЕ МОЖЕ ДА НЕ СИ ПИЛ НЕЩО СПЕЦИАЛНО И ДА НЕ СЕ ДРУСАТ- НЕ МОЖЕ ДА НЕ СИ НАДРУСАН И ДА ДУДНЕШ ТАКИЕ ПРОСТАТИИ

40

Анонимен

преди 2 години

Тия затъват още повече. Вече наистина им се смея с глас. Горкото им население... Имам много колеги и приятели руснаци- добре платени, със западно мислене, заможни, забавни. Какво да ви кажа- умират от срам в момента, наистина буквално умират от срам.

39

Анонимен

преди 2 години

Русия за никъде не бърза, Русия има интерес от високите цени на газта и нефта. Най-важното сега за Русия е да се съхрани живота на руските военни и на цивилното население в Украйна. Нацистите и воениите които откажат да се предадат ще бъдат ликвидирани методично без да се бърза и да се рискува, толкова време колкото трябва до пълната им ликвидация. Военнопленици няма да има. Тези които се предадат ще бъдат освобождавани, останалите ще бъдат унищожени.

38

Анонимен

преди 2 години

На почивка ли сте в Украйна,на тези хора им хлопа дъската,което е опасно защото не знаят как да боравят с ядрени оръжия....