94

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДА МУ МИСЛИ КОЙТО ПИЕ КАФЕ

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103"При комунизма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна."При комунизма и авария в Чернобил нямаше.

92

ГЕРБ ДА!!!

преди 3 години

Народа изцяло и напълно подкрепя закупуването на евтината народна ваксина астра зенека. Ще следваме докрай нашия водач премиера генерал лейтенат доктор Бойко Борисов!!!Долу предателите от бсп дсб радев слави тия мръсни крадциНа предстоящите избори с оранжеви маски ще гласуваме за ГЕРБ!!!

91

Анонимен

преди 3 години

До до 89При комунизма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

90

Анонимен

преди 3 години

borisov, rbg e nezavisima darjava i moje da postapi na svetovnia pazar kakto jelae. bg lev e vse oste zdravo zavarzan s zlatni bulgarski sindjiri za germanskata marka euro, koiato e sravnitelno mlada i ne mnogo vreme testvana valuta. gushkaneto na ursula v.d.l. i angela m. si e lichen vkus. a bg narod suveren si plasta i kupuva ot svetovnia pazar kakvoto haresva i mu e nujno. a ako niama pari, se redi na opashka na svetovnata arabska banka za zaem...ili predogovaria i korigira sdelki.

89

ко прайм?

преди 3 години

С вируса - няма живот!С ваксините - няма живот!Да ядем банани!

88

до 89

преди 3 години

Перефразите друг виц и това е:Детенце пита:- Дядо, дядо, ти някога бил ли си кому.нист?- Бил съм, чедо! И пак ще го бия ако го видя!

87

Анонимен

преди 3 години

Патологичен лъжец относно лекаствата и ваксините няма такова решение само от ЕМА да одобряват какво да се използва.

86

Анонимен

преди 3 години

Нинова разби БСП

85

Анонимен

преди 3 години

До Бегам И като не гласуваш къде мислип отива твоя глас?Айде бегай верно

84

Анонимен

преди 3 години

Вируса ковид е много опасен особенно за теи кото са заразени от червения вирусстват два вируса и мозъците им започват да дават накъсотов се случва и без да си заразен

83

Бегам от Али

преди 3 години

Ми те Гроб са комунистите! Как да ги изчистим? Това е стар номер на комунистите - да се правят на републиканци, социалисти, демократи или центристи. Гербави работи. Прави ми впечатление, че за тях гласуват предимно хора над 65 г и кухи ***! Като не харесваш никой от другите, поне не ходи да гласуваш, като мен!

82

до 80

преди 3 години

Като питате кой трови с ваксини.. от къде да знаем дали човека поставил ваксината на онази болна жена не е поставил свръх доза умчишлено, за да настане паника?Тези накачолири се мераклии от Отровното Трио и Маяма.. а и още 5 каруци стари муцуни са готови на всичко да кокала. Нищо чудно някой да е поставил с ваксината и нещо друго. Чакаме аутопсията.

81

Дядохетеро

преди 3 години

Вчера внучето ме пита:- Дядо, като млад бил ли си гей?Признах си:- Да, моето момче, ако го хвана пак ще го бия.

80

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа самолети на хартия F16 пари има, за ваксини няма...Браво, гербаджии, браво!F-16 няма нищо общо с ГЕРБ, това е рекет който васалите трябваше да платят на господарите. Който и да си изберете всеки ще плаща рекет на САЩ.

79

Анонимен

преди 3 години

За съжаление сега цената често пъти няма никаква връзка с качеството. Каква е разликата между аспирина, който струваше 20 стотинки преди, а сега струва 2 лева?Цената няма никакво значение, когато става въпрос за насилственото или доброзорно прилагане на експериментални ваксини!

78

ББ

преди 3 години

Взехме най евтината ваксина, защото иначе трябваше да купиме хладилници за минус 70 градуса! А така хем евтина ваксинка, хем не е нужно хладилници, хем ще останат пари и за чекмеджето!

77

Анонимен

преди 3 години

55-ти, най-дълго задържалият се политик в новата история на България е банкянският ол'игофрен, защото преобладаващото население което гласува е достатъчно т'ъпо за да го избере, а и манипулцията във вота е на "висота' ! Така, че да се дава за пример един доказан и завършен пр'остак / той самият сам си призна в ефир, че е пр'ост, но и неговите симпатизанти също са про'сти/ може да го направи само една овца от порода "българска тъ'поглава" ! Защо миграцията се увеличава,защото добре управлява ли ?

76

Анонимен

преди 3 години

"а другото за 15 при същите условия,"Не са същите условия. Ваксината от Астра-Зенека има 67% успеваемост, докато Файзер-Бионтех има над 90%.Едно е да ти направят качествена Лаваца, съвсем друго е Нескафе от пакетче за 50 ст.

75

аа1830

преди 3 години

Бойко що не се обадиш на приятеля Виктор, той ще ти ги обясни нещата как става, не се крий зад някви европейски агенции, които както казваш, "... че компромиси в Европа с това не се допускат". Ако не бяха допуснати компромиси, нямаше да се спира ваксината. Все друг е виновен, все се снишаваш като стане напечено, но човек трябва да има и грам достойнство. Ти си един плазмодий и в най-кофти моментите го доказваш многократно.