36

Amenhotep

преди 13 години

Нагли лицемерни изедници. ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ЗА ЗАТВОРА! Те погребват България!

35

Недопустимо

преди 13 години

До 7-dudeНедопустимо е такива хора да ни управляват. Не са глупости, далаверите с които се занимават управляващите ни в момента. Това е министър на вътрешните работи.ОСТАВКА. ДА СЕ МАХА. ЦЦ и ББ ни занимават САМО С ГЛУПОСТИ . Последиците засягат всеки -ПЕНСИИ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ОБРАЗОВАНИЕ, ТРУДОВА ЗАЕТОСТ. Тези проблеми са важни-НИЩО НЕ Е РЕШЕНО ПО ТЯХ. САМО ПОТЪВАМЕ.

34

Народа

преди 13 години

Искаме комисия , Искаме комисия , Искаме комисия , ЦВЕТАНОВ КОЙ ТЕ Е ВИКАЛ С ПАПКИ В ПАРЛАМЕНТА. ОСТАВИ КОМИСИЯТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА. ТИ ТИЧАШ ПРЕД ВЯТЪРА. ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА.

33

niakoi

преди 13 години

Съвети от поставени комунистически *** не бих искал да получавам! ДА, пиша, като дете, защото всичко на този свят е съвсем просто. Сложно го правят, такива като Вас г-н "Учител", за да прекриват истини от обикновенният народ или да избиват комплекси!!! Така че МОЛЯ, МОЛЯ!!! Свърши вашето време!

32

Анонимен

преди 13 години

поредният провал с етикет кабинета "Борисов" и по-конкретно на г-н Цвъ Цвъ.

31

Анонимен

преди 13 години

Тези лекенца от опозицията няма ли най-накрая да вземат да свършат някаква работа , за която им плащаме заплатите !!!!Писна ми да ги гледам как си играят да търсят под вола теле. Искам да го питам Станипишковеца - а той без нито един ден трудов стаж от къде има каквито и да е било средства, имоти и тн .... лоьовец смотан!

30

narod

преди 13 години

TOZI NAROD TOLKOVA LI SLQP,GLUPOV-HORATA NQMAT PARI DA SI KUPQT HLQB-A TEHNITE IZBRANICI V PARLAMENTE SPORQT KOI KOLKO E BOGAT-AZ SE SRAMUVAM OT VAS BILGARI

29

вили

преди 13 години

Бъдете реалисти и погледнете ситуацията . Не Ви ли се струва, че ББойко жертва Цветанов?? Във всеки друг случай Борисов скача и защитава "своя", но тук се е дистанцирал....??? Защо ли се питам? Може би цели да отклони вниманието от милионите на Цв.Бориславова, или ***, или пък партньортството в охранително-застрахователния бизнес с Алексей Петров??? Работата замирисва на предателство. Не Ви ли се струва, че Цветанов е дребна риба, пешка, бушон и пр. в голямата игра на баш мутрата ББ?

28

Анонимен

преди 13 години

"РЗС - мафиотска партийка, създадена единствено и само да обслужва интересите на Алексей Петров. А Яне-педеране, марионетка-психопат. А пак вие от БСП, защо не вземете малко да се покриете, че сте толкова нагли и жалки и колкото и да ви мразя пак ми е жал за вас!!!" Затваряй си устата *** жалка!Не виждаш ли че един корумпиран министър има шанс да бъде разобличен и вкаран в затвора. Докато е бил на власт!Не се ли замисляш че това може и да е сигнал за някаква промяна. И обратното, че ако си остане на власт дава сигнал че крадненето в България може да се развива и разцъфва свободно и без проблеми.Или от близане на мозъка на Борисов и Цветанов нямаш време да се замислиш за това?

27

Кабули

преди 13 години

Капка по капка - "Весело село"Капка до Капка - Волен Сидеров.Но е цинично с едни обяснения за нечестно придобити имоти и средства да се лъже още повече. Навремето един се беше провикнал: "Ега ти държавата, щом аз съм й министър!" Времената се менят, но нравите - не.

26

Азъ

преди 13 години

и после..."шат на патката главата",нали?

25

Азъ

преди 13 години

Ами ще си ходи Цветанов разбира се!!!!Ще се прибере у дома и ако го изгонят от там,в някой друг негов дом.Айде ,може да се подслони и в собствен гараж.Такива са възможностите на този отруден български бачкатор.Не се смейте!Може пък да намери подслон нейде към Банкя,може пък да го изпъдят...

24

УЛУКА

преди 13 години

ДО КАПЧУКАНе смоменавай КАПКА ,защото в.сидеров ще се засегне.

23

f.p.

преди 13 години

Янка и серГейчо си удрят задниците в тавана само и само да бутнат правителството... Боже до какво падение стигнахме ние с тези "народни избранници"! И какво като го бутнете бе хубавици? Ще ви потупа по ду*ето господаря Доцент-Трактор хонорис кауза...

22

никой

преди 13 години

тоно така крадеца вика дръжте крадеца

21

narod

преди 13 години

CVETANOVCI,BORISOVCI,DOGANOVCI,STANI6EVCI,KOSTOVCI,QNEVCI-OMRIZNA MI OT VAS-CQLA BILGARIA GLADUVA ZARADI VAS

20

xaxa

преди 13 години

Dolu CECO DOLu GERB Dolu BOKO nqy golqmata mafiq i ot BSP i ot BKP izlqzoha teq

19

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ прикрива крадци, за да не бъдат разследвани и да бъдат съдени.

18

НЕДЕЙТЕ

преди 13 години

АКО ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ДНЕС ПОВЛИЯЕ ДА НЕ СЕ СЪЗДАДЕ КОМИСИЯ УТРЕ - ЗНАЧИ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО - ДА СПАСИМ ЦЕЦКО.СТИГА С ТИЯ ПАПКИ С ПРИХОДИ , ДАЙТЕ И РАЗХОДИТЕ БЕ ХОРА. Ако утре ГЕРБ и АТАКА гласуват против създаването на Комисия, значи искат да прикрият Цветанов.

17

учител

преди 13 години

Пишеш и се изказваш като дете, порасни.