12

Toprealizator

преди 14 години

Egati,imame vyzmojno nai-kofti variantyt za prezident! Toq e meka kitka!

11

iskam da znam...

преди 14 години

Iskam da znam ima li milioni ili niama , i ako ima kade sa, i ako gi vzemat kade shte otidat....? stava vapros za milionite. Men skandalite ne me interesuvat. Iskam da znam kade sa parite?

10

Уморен

преди 14 години

Ха дано го махнат,че не се търпи вече тая наглост.Заради него и партията му си намразих държавата,и живота и себе си дори...

9

Иванов

преди 14 години

*** кратуни като Костов и Борисов си мислят, че останалите са по- *** от тях. Хайде, давайте, Ангел Марин е готов за президент!

8

Анонимен

преди 14 години

i s nov prezident 6te ni stane dobre kakto i s novoto pravitelstvo vsi4ki sa ednakvi

7

i

преди 14 години

абе какво значение има дали е имал право да я публикува стенограмата,Важното е че се вижда Първанов какъв е наглец ,Дянков отива като човек ,оня му се прави на интересен.,още 1 година трябва да го търпим.

6

Анонимен

преди 14 години

Възможно ли е скоро да имаме нов министър на финансите?

5

D

преди 14 години

Гоце е хитър и голям. Но се надявам повече хората да не му се връзват и да гласуват за него, защото в крайна сметка е един пернишки *** и заблуждава хора от простолюдието, които си мислят, че той ще промени нещо. Освен това всички знаем близостта му с олигарсите като Гергов и много други. Така че наи-добре ще е да бъде изритан от властта заедно с другия *** и виден гей Сергей. А до тях могат спокойно да се наредят Петков, Овчаров и всички долни ***, които ограбиха държата...

4

???

преди 14 години

' Бойко призова: Първанов да се извини ' Нека да им припомним на Гоце и Маринчо как Слави в своето шоу направи анти/реклама на Гоце в предизборната му кампания за първия му президентски мандат преди години ! В края на шоуто си Слави започна да разправя един виц и взе да чертае някаква ограда , крушка ... и накрая каза : Това е дупката на Г. П. ... Който не вярва нека да намери записа с въпросното предаване и сам да се увери ! Защо Гоце не пожела тогава да съди Слави за обида на публично място ? Защото чрез антирекламата всъщност Слави му правеше ПР и му помогна да заеме най - високия пост у нас ... Обществена тайна е,че Слави и Гоце са от един отбор ... Що се отнася до Маринчо, който казваше, че единият бил крал, а другият шут, то нека му кажем : ' Кралят умря, да живее кралят ! ' И единият от двамата наистина е крал, както си призна и Маринчо ...

3

ггг

преди 14 години

Да му изтича по-скоро мандатът на този Първанов и да се маха!

2

Мариана

преди 14 години

Определено има някаква информация в този диск и това е именно причината за тяхната уплаха...А г-н Президента в последно време се взима много насериозно - изглежда е повярвал на ласкателите, които го заобикалят, че е велик. Ще бъда любопитна да получа отговор от него какво е направил за почти двата си мандата за страната ни, освен да ходи по екскурзии за наша сметка. Не само прическа е нужна, г-н Президент! Под нея трябва да има нещо повече от суета.И ако ти е останала поне капчица почтеност, поне замълчи, когато се говори за агентурното ти минало и за парите, които си натрупал. Един достоен президент не се държи като махленка, която се интересува единствено и само от нарцисизма си!!!! Искрено вярвам, че г-н Дянков ще се справи с капана, който му бе заложен! Всички млади българи го подкрепяме!!!! А за г-н Първанов важи поговорката "гузен - негонен бяга"...Успех г-н Дянков, ние сме с Вас!!!!

1

???

преди 14 години

Около 5000 българи имали сметки в швейцарски банки и тези сметки скоро предстои да бъдат оповестени публично ...Дали и ' социалният президент ' Гоце няма да е сред тия 5000 души и затова да е поизнервен ?Гоце не ни каза нищо за пушката си от 50000 лв ?Гоце сам ли си купи от заплати тази пушка за 50000 лв или му я подариха приятелски кръгове ? Ако са му я подарили приятелски кръгове, то не бяха ли по закон разрешени подаръци до 200 лв ? Подаръците за 50000 лв не са ли форма на корупция ?Но Гоце мълчи ... Защо ли мълчи ? Очевидно съвестта му се губи и казването на истината не е приоритет при него !?Дай, Боже, да греша, но се съмнявам за това !