55

Анонимен

преди 2 години

До до ГЕРБ - 50 Питай майка си ....

54

Анонимен

преди 2 години

Той пак чрез Фейсбук говори, а дори още не им е връчен мандат.

53

кофти , А ?

преди 2 години

Тошко Африкански изчегърта ГЕРБ с 300 ...

52

Анонимен

преди 2 години

колко много хора се вързаха на шегата на Дългия - та той не предлага реално правителство, а си прави майтап че уж иска да управлява. Всъщност, такова правителство няма кой да подкрепи и ИТН много добре го знаят. Ще има нови избори и служебен кабинет дотогава. А междудругото и президентски избори, така че недейте да се връзвате толкова на шегите на Дългия. Замислете се поне малко.

51

Херо МУСТАКАТАТА

преди 2 години

Ха...ха...ха....вЕЕЕервайте МУ...!

50

Д-р Исня

преди 2 години

По примера на Слави - След като Ники Василев разби, подари и унищожи БТК, БДЖ, Варненската корабостроителница означава ли това, че сега съвестта му е проговорила и е станал честен? НЕ, БАЙЧОВОТО, НЕ!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Ако затворят фейсбука , как ще научаваме мислите на Станислав Трифонов

48

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

АБЕЕЕЕЙ НАГЪЛ СЛАВИ, АКО ЩЕ ИМАШ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕКСПЕРТИ, НАЛИ ТОЯ КОЙТО ГО ПОДБИРА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕКСПЕРТ А НЕ КУХА ТИКВА НОМЕР ДВЕ

47

Нане

преди 2 години

Това правителство, ако го беше казал в петък, в неделя итн нямаше да има и 4 процента...))

46

Баба Минка Зайкова

преди 2 години

На дърт ерген и заврян зет вяра да нямаш .... :)))

45

Анонимен

преди 2 години

НДСВ и ДПС управляваха заедно. Старите юпита, разпродали България, се връщат като хиени за още плячка... Има ли какво държавно да се открадне още? ....Една банка да си самопродадат, да се концесионират построените магистрали.... Еврофондове има за крадене.... Не е като пре 2001 година, бедна е трапезата, огризки само..... Но защо да не продадат пак всичко, което държавата България е построила след тях, отново? ....Държавна банка, магистрали. Старите им номера от 2001 година.

44

Анонимен

преди 2 години

Спекулациите са нож с две остриета. Нека Слави да свиква!

43

Анонимен

преди 2 години

Във Р.Чалгария продължава тенденцията неуките да правят правителства....всъщност имахме нужда да изстреляме македонец в космоса...не е ли така??? после турчин, грък..и така да уважим всички комшии

42

7/8

преди 2 години

Слави май не очаква народната омраза, която може да го сполети след няколко месеца. Има още много хора които му вярват и го подкрепят, но мисля че техният брой много бързо ще се стопи.

41

Мики Маус

преди 2 години

Властта е в моите ръце". Всъщност, властта да е в ръцете на образовани, можещи и почтени хора...У бреее...тцъ,тцъ...ти да видиш...Това в офшорните зони го немашшеее...

40

Стоко

преди 2 години

Българинът винаги търсия някой да го оправя. Три пъти за късмет!

39

до ГЕРБ

преди 2 години

Аве , защо вожда ви е на разпит ?

38

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е НА ДОГАН НА ПЕЕВСКИ Е, А НА ПЕЕВСКИ СА И БОЙКО И ДОГАН. ПРАВ Е СЛУВУЦ. А НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА СЛАВИ - НЕКА ВИ Е МАЛОГРАМОТНИЦИИИИИИ, НАЛИ ПРЕДИ ТОВА ГЛАСУВАХТЕ КАТО НАЙ-МЪДРИ ПАК ЗА СЪЩИЯ КРЪГ ЗА ЦАРО ДА ВИ ОПРАВИ И ТОЙ СЕ ОПРАВИ И ЗА БОЙКА ДА ВИ ОПРАВИ И ТОЙ СИ СЕ ОПРАВИ...

37

Анонимен

преди 2 години

Тия и Слави още от първият ден станаха отвратителни. Много са далече от проблемите на народа и държавата. Да си остане служебното правителдтво до новите избори.

36

Анонимен

преди 2 години

След като не е на Доган,значи е на един луд. Разкарай се чалгар,никой не е гласувал реално за теб,направи си сметката с резултатите,и се омитай с смешното си правителство. Дали изобщо ги пише той тези излияния във фейса,или някой друг ги пише? Защо този човек с такива големи и нездрави амбиции не се показва никъде?!