76

Инс. Тюхчев

преди 4 години

Гледам, вече много хора пишат в рима. Още един месец и всички ще станем поети. Кой ще работи, щом ще пишем стихове.

75

Анонимен

преди 4 години

ТО АЛЧНОСТ,ТО НАГЛОСТ, ТО ПРОСТОТИЯ---БЕЗ ГРАНИЦИ !!! ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ, ОСВЕН ДА КАЖА---БОЖЕ СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ ВЕЧЕ !!!

74

Анонимен

преди 4 години

Евала на Бойко! Не само опази хората, но и помогна да се разбере кой е готов да ги затрие за да се докара на Путин и лицемерите му.

73

Петрова,

преди 4 години

и ти си Петрова,колкото аз съм Тръмп.

72

Ужас

преди 4 години

Страх ме е от Covid 19, но не толкова, колкото от тоя субект, дето ни управлява. Преди много не му обръщах внимание, но сега съм ужасена от това просто, нагло, себелюбиво и с елементи на шизофрения същество. Мисля, че ситуацията му харесва и го устройва, яхнал я е и ще се опита да я продължи максимално, дори и след като не е необходимо. Пък на икономиката майната и. Щял да компенсира...***. И ми замирисва на тоталитаризъм нещо.

71

Василев

преди 4 години

А народа не разчита ли на собствените си сили!Хубаво е да има политици като Борисов, но защо трябва народа само на него да разчита!Да не би Борисов да ви излекува от вируса и да ви намали икономическите последствия, след като вие не разчитате на собствена дисциплина и оговорност???Въпроса ми е към герберите със замъглено и послушно съзнание, а не трезво!!!Агент Толди Алама!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 4 години

Сингапур за ден има толкова болни, колкото България за целия период, отбеляза Борисов.Сингапур: гъстота на нас. 8189 души/кв.км. (на 3-то място в света)България: Гъстота на нас. 63,1 души/кв.км (на 103-то място в света)Отбеляза Wikipedia. Сто места назад и се пъчи, че е с 30 пъти по-ниска заболяваемост, а трябваше да е със 129 пъти(8189 делено на 63). Статистически, ние сме провал спрямо Сингапур. Някой да го обясни на пaпуркото, да не се излага.

69

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЛошият материал ще му го нацепи колективно....скоро

68

РАЗПРОСТРАНЕТЕ

преди 4 години

НА 19.О4.2020 ВЕЛИК ДЕН, ОБЩОНАЦИОНАЛНА МОЛИТВА ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ОТ ВЛАСТ,ДА ОБЕДЕНИМ ЕНЕРГИЯТА СИ И ЩЕ СЕ СЛУЧИ,ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

67

До 39

преди 4 години

От посолството на САЩ:Бабаит,облечен в "Армани".

66

Анонимен

преди 4 години

Сваляме Бойко и качваме Корнелия на власт. Тя ще ви раздаде по 10,000 лв. на калпак.

65

Петрова

преди 4 години

Интересно защо всички сте все анонимни

64

Анонимен

преди 4 години

Какво се влачи насам-натам с антуража си и разнася бацили тоя!

63

Анонимен

преди 4 години

Този според мен няма никаква връзка с реалността. Вече е просто един дементен дядка. Дано скоро началника му го прибере.

62

Анонимен

преди 4 години

Ние от ГЕРБ ще умрем в къщи с маски на уста и НЕГОВОТО име. Вие комунистите ще умрете в планините и горите без маски!

61

artefact

преди 4 години

Всеки път като ви чета и ми се повдига самочувствието, както и душевния мир. По-глупави сте от боко и точно заради това лаете по него :))

60

Анонимен

преди 4 години

Бойко, каквото и да направиш, лошият материал все ще е недоволен. И ще ти мрънкат.1. При карантина - защо има карантина, гладни сме, отваряй държавата.2. При липса на карантина - защо няма карантина, не реагирахте навреме, затваряй веднага държавата.

59

Анонимен

преди 4 години

Сега им спаднали новите случаи на около 25 и вдигат карантината, докато ние вчера бяхме с 15, но я държим

58

Анонимен

преди 4 години

Ситггапур и Китай са бабаити и САЩ и Русия, щом извозваш трупове си бабаит. Китай, Русия и САЩ и Сингапур са морги.

57

Анонимен

преди 4 години

KAKВО ПРАВИМ С ФАЛШИВАТА НОВИНА ЗА 15 ТОНА МЕДИЦИНСКИ КОНСУМАТИВИ ОТ ОАЕ ЗА КОИТО СМЕ ПРАТИЛИ 30 ТОНА МЛЯКО ,МЕСО , ЗЕЛЕНЧУЦИ И КОЙ ЗНАЕ КАКВО А ТЕ ВИДИШ ЛИ НИ ВЪРНАЛИ 3 ТОНА МЕДИЦИНСКИ КОНСУМАТИВИ и НАД 12 ТОНА ФУРМИ !!!! Фурмите са хубава, питателна храна каза той. Според министъра те ще бъдат разпределени на социални домове. И ЗА КАПАК НА ВСИЧКО СЕ ПОКРИ ЗА 2 седмици карантина за да не отговаря за нищоп свързано с един 75млн лв кредит....гербаджийска идилия