56

Анонимен

преди 13 години

Да,наистина народа видя истинската им същност на ГЕРБ:))

55

съобщение

преди 13 години

Прецакан е сайта Разкрития.ком , сега остава да започнат и преследване на медиите, щото по надолу видях заплахи и срещу *** на Днес. Това ли трябва да очакваме за в бъдеще.

54

Анонимен

преди 13 години

ББ ми се вижда залегнал ниско под тревата, че да не му се налага да излиза и той с някоя голяма черна папка и да кърши ръце с обяснения

53

ip

преди 13 години

Boiko, podaj ostavka i razpusni pravitelstvoto breee. Zashto se machish!!!Naroda te podkrepia i takiva urodlivi dvijenia, kato BSP i RZS sas sigurnost niama da vlezat v parlamenta veche. Prosto naroda vidia istinskata im sa6tnost a teb te podkrepia sas vsiqkite ti greshki!!!

52

Анонимен

преди 13 години

Вини,ми те не са го викали Цецко в парламента да им разказва това бе!Те искаха комисия.А гербавите им пуснаха Цецко да им дудне цял ден.Кой е виновен освен Цецко и Цецка?Може бо и Фидоска още :)

51

Анонимен

преди 13 години

а дали ако ББ скочи да го защитава, няма да излезе някой донос по негов адрес...и дали не го е страх от това...

50

Ха

преди 13 години

До 43Не са никакви комунисти изброените. Те са: ХАМЕЛИОНИ ,ДАЛАВЕРАДЖИИ НАГАЖДАЧИ И ХОРА КОИТЕ СЕ ГРИЖАТ САМО ЗА ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ. Така се обяснява как се купуват толкова имоти с милиционерска заплата / по думите на протестиращите полицаи- 500 лв. Сам помисли АКО МОЖЕШ.

49

Помощ

преди 13 години

Културтрегерите на Българската политика отново в екшън роля

48

Анонимен

преди 13 години

...Всяка една средноголяма фирма би могла да завиди на баланса на семейството на този бивш полицай....Майтапът настрана, ама ЦвЦв с фамилията му излиза, че са сравними с дневния оборот на българската борса. :)))

47

гласоподавател

преди 13 години

Другарко Цачева , ако утре спретнете постановка и ГЕРБ и АТАКА не гласуват за създаване на комисия за разследване имотите на Цветанов , то с какво ще сте по различни от тези които обявявате за престъпнициМоже ли министър да идва в парбамента да се оправдава само и само да няма Комисия, ми това е голяма излагация. Моля ви другарко

46

vini

преди 13 години

Хора този цирк който ни спрятат БСП и РЗС всеки божи ден е най скъпия цирк на който съм ходил .Стига сме ги търпели тези търтеи от нашите заплати смучат и никаква работа не вършат.В парламента се ковът закони той не е разследваща институция ако се изживява като такава то тогава Сергейчо също трябва да доказва откъде намира пари плаща наема и да си живее охолния живот.

45

.

преди 13 години

Znae li nyakoi kade e fori svetulkata.

44

Фиро

преди 13 години

Каквито управляващите, такива и ние!КАКВО ме занимават с един министър бе драги сънародници!? Имал апартаменти и си санирал къщата на село?Аооууу... ле-ле мале. Има НАП, има данъчни - те да разследват и занимават. Парламента трябва да работи за ИКОНОМИКАТА и БЛАГОДЕНСТВИЕТО на избирателя, не да ми разиграват тези жалки сценки.Доказано зависим гей депутат, *** на виден криминален тип иска той да разследва? Що?

43

Анонимен

преди 13 години

Не съм му фен, но най-точното изказване е на Станишев:) Цитат -"Единственото, което разбрах, е, че сме провеждали много добра политика по отношение на възрастните хора в България, пенсионерите, след като със спестявания от пенсии могат да се купят такива апартаменти"Ха сега дайте аргументи против соца,защото нещата тръгват от 1975 и тройната коалиция:) Хахахахахахахахаха. Тоя ме уби! Но ако приемем доводите на Цветанов излиза,че Станишев е прав:))))

42

stg

преди 13 години

правилния начин на десйтвие на ГЕРБ беше те да предложат да има комисия а ЦвЦв да излезе в отпуск през това време , това са прости неща но не за прости хора явно.От друга страна номера може и да мине и така

41

"ГЕРБОМЕТЪР&quo

преди 13 години

ВИЖ ГИ КОИ СА КОМУНИСТИТЕ Бойко Борисов е бивш член на БКП и ученик на Тодор Жив-ков, ЦветанЦветанов е член на БКП и милиционер от комунистическото МВР , Цецка Цачева е член наБКП, партиен секретар, Божидар Димитров -член на БКП, Кристилина Димитрова /еврокомисарката / член на БКП, ех тежко ни и горкио с комунисти в управ-лението- а не го лиусещата вече? Ако не -значи сте мазохисти!

40

Анонимен

преди 13 години

Всяка една средноголяма фирма би могла да завиди на баланса на семейството на този бивш полицай. Трябва да канонизираме министър Цветанов. Как може човек и цяло семейство да живее, без да се храни. Явно техните организми функционират на друг принцип. Господин Цветанов трябва да обясни на българските граждани как се прави този номер

39

Mozaka

преди 13 години

Политиците ни - ясни, ама децата им дали се гордеят с мама и тате...

38

Възмутен

преди 13 години

Как не ги е срам тия нагли неналапали се гнусни червени червей. Ами имотите на Доган и всички бивши БКП членове?

37

"ГЕРБОМЕТЪР&quo

преди 13 години

Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) се характеризира с появата на симптоми (виж по-долу) или увредa на лигавицата на хранопровода, причинени от противоестествено връщане (рефлукс) на стомашно съдържимо в хранопровода. ГЕРБ е заболяване, което може значително да влоши качеството на живот на човек.Заболяването се предизвиква най-често от временни или постоянни промени в долния езофагеа-лен ***, чиято функция е да пропуска храната еднопосочно от хранопровода към стомаха. В резултат на рефлукс, произведената в стомаха солна киселина попада в хранопровода и причи-нява възпаление, ерозии и дори язви.