32

Сополива змия

преди 14 години

има негласно споразумение между бивши,настоящи и вероятно бъдещи управляващи най-мръсните и кирливи ризи да не се вадят на показ защото страшно ще замирише и ще си отидат всички ... затова и само ни хвърлят прах в очите,а ние се радваме,ЧЕ НЯКОЙ НАТРИЛ НОСА НА ДРУГ ... всичко е един добре скалъпен сценарий от ДС ...

31

Samo minavam

преди 14 години

Много ми е интересно,какво ще излезе от Германия,за сметките на сънародници в Швеицария.Определено някои ритна червения кошер,а коя ли е пчелата-маика.Предстои голям цирк,а имам чувството ,че това е само димката.

30

Анонимен

преди 14 години

Възможно ли е скоро да спрете да ни занимавате с излишни и вредни за държавата простотии или е вероятно скоро да обсадим парламента?

29

mm

преди 14 години

Дано и за награда да го вържат насред Столипиново, да го разпорят *** от любимия му електорат. Мазен червен, подъл, гнусен ***.

28

lulu

преди 14 години

Вицеперзидентът Ангел Марин:"Знаете ли какво ще стане, ако бъде отстранен президентът? Няма да има избори, аз ще стана президент. Мен повече ли ме харесват? Съмнявам се. Айде сега и ще се заплашваме :)))))

27

Анонимен

преди 14 години

a dano !!

26

Ириниполис

преди 14 години

Има една българска поговорка: Когато волът ринел ,пръстта падала върху него.Самата тройна коалиция,която той "благослови"е национално предателство.Незачитане на Конституцията от един държавен глава е престъпление.Първанов,*** си с мир!

25

член

преди 14 години

Все пак някои трябваше да му обясни на този палавник,че не можеш да говориш пред медиите като в градска тоалетна.Арабите имат една поговорка:Като искаш да се возиш на камила ще и търпиш миризмата т.е.след като не мислиш какво приказваш ще ти се радват отзад.

24

Анонимен

преди 14 години

Не знам какво може да стане, но знам какво ТРЯБВА да стане - Гоце има толкова много прегрешения като президент на България, че единственото смислено за него място е в ЗАТВОР.

23

БОГ

преди 14 години

"... Гоце сам ли си купи от заплати тази пушка за 50000 лв или му я подариха приятелски кръгове ?Ако са му я подарили приятелски кръгове, то не бяха ли по закон разрешени подаръци до 200 лв ? Подаръците за 50000 лв не са ли форма на корупция ?Но Гоце мълчи ... Защо ли мълчи ? Очевидно съвестта му се губи и казването на истината не е приоритет при него !?Дай, Боже, да греша, но се съмнявам за това ! "Грешиш чадо, но ти прощавам. Целуни долуподписания.

22

люляк до гошо

преди 14 години

... еми те си4ки партии са създадени от партията маика БКП-КПСС ....виж само лидерите си4ко е 4ервен номенклатур4ик или е заввършило в москва .. с малки изклю4ения юпита дет и те са техни дащери4ки и син4енца .... добре дошли в парламентарния феодализъм ... власта е наследствена ! избихте царете за да станете вие такива мръсни 4ервени *** интернационал с 4ерни маимуни безперспективни не се праи !

21

Георги

преди 14 години

Май гледаш индийски филми, аимаш ли кърпа на главата

20

???

преди 14 години

Защо НИЕ ги хващаме, а те ги пускат ?Защото ' независимият ' съдия номер 1 Лазар Груев е назначен на този пост от бившия доносник на ДС Гоце ...Всичко е повече от ясно и коментарите са излишни !

19

Анонимен

преди 14 години

Когато трябваше да се спази решението на Конституционния съд за наборната служба момчетата да се уволнят по рано никой не се съобрази .Тръгнал тоя да ми говори врели некипели.

18

гоче

преди 14 години

*** и ръмжене и от двете страни! Няма значение кой е прав и кой крив. Виждам само Левски или ЦСКА... Жалко ,че тук не пишат умните българи.

17

Текумзе

преди 14 години

Е те това е целта на *** "и едните, и другите за маскари"......Да, ама не, неможе и крадеца на кокошка и убиеца да са еднакви маскари ....Комунягате е много *** гад.....

16

мдааа

преди 14 години

В момента от от 12-те конституционни съдии 4 са лично назначени от Първанов и още 5 са от червените .... Председателя на конституциония съд е съветник на президента ...... ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ СЪДЪТ Е НЕЗАВИСИМ И БЕЗПРИСТРАСТЕН. Лек ден

15

Georgi

преди 14 години

Моето лично мнение е, че не трябва да има хора в управлението на БГ комунисти и червени, за да се оправим, трябва ново мислене, а не консервативно.....

14

люляк

преди 14 години

в България е така вързал ли си се с помашко-*** *** дет даже не са оригинал турци .... спукана ти е работата ... ето го гоце президент на помаци и *** ... те го избраха но както и те и тои е безперспективен и нищо не стаа от него даже прецаква белите зарад някви харсъзи .... това е се едно да имаш 300 офце от които 150 дават мляко вълна и си4ко от тях идва и ти да ги заколиш за да може да изгледаш 4ерните 150 дет нит мляко нит вълна дават 4е и даже са неподатливи на контрол

13

Гьонсурат

преди 14 години

Всичко Мара Втасала, Президентът пречи. Ако случайно го махнат, длъжността се поема от ген.Марин. Жицепремиерът да си седне на *** и да говори по-малко и да работи повече. Финансовото състояние на България не е цветущо. Него ако го хвалят отвън, тук все4ки втори го попържва.