21

Lena

преди 1 година

а са кирцата да ви ги извади парите от вятъра на промяната...ааа опс няма те са си за него ВИЕ ще плащате за вятъра на промяната .. отново след чичо ти костов

20

Анонимен

преди 1 година

Газпром ще съди на куково лято, освен ако човека им Радев не помогне с нещо.

19

Споделям

преди 1 година

Дадохме си задните части под наем на американците и сега се сърдим когато ги ползват.Кой ни накара да спрем руския газ? Кой ни накара да спрем проекта Белене при закупени два реактора? Кой ни накара да спрем газопровода през България? Кой ни накара да си скопим Армията и да останем без самолети и кой взе парите за новите и каза Ще видим?

18

Истукан

преди 1 година

Изобщо трябва да се скъса с Русия и да не се занимаваме с техните горива и услуги. Преди осъдиха България на 1 милиард заради отказа от АЕЦ Белене.

17

Анонимен

преди 1 година

Агентите на Путин у нас, Радев и такива като този на снимката трябва да бъдат съдени за държавна измяна..

16

Анонимен

преди 1 година

От ПП хем ограбиха България чрез посредниците. Хем сега България ще плаща неустойки на Русия!! По голям грабеж от този на Киро и Асен България не е преживявала в цялата си история.

15

Инж+

преди 1 година

Съветските "другари" се готвят да приберат още една тлъста сума от нашия джоб - като с реакторите за Белене. Глупостта ни струва пари!!! Мислете за когое гласувате на 02.04!!!

14

Cartman1912

преди 1 година

Ал Бънди изглежда по заинтересован от руския интерес не от българския. Имахме договор с Русия за доставка на газ. Платихме си по този договор и очаквахме газ. Вместо газ обаче руснаците върнаха парите. Е какво да направим повече от това?

13

Анонимен

преди 1 година

Руснаците да си гледат фронта , да не се занимават с глупости . Спрели са ни газа ние пък им спираме плащането точка.

12

мдаа

преди 1 година

Това още преди близо година беше ясно. Договорът ни е "вземи или плати". Но Киро и кокорчо решиха да се правят по-големи кравари от самите американци. Е, сега ще сърбаме всички това, което тия надробиха. Газпром по същият начин спечели арбитраж с финландците. Сега ние сме на ред. Вместо да си вземаме от Газпром договорените количества, Киро пак купуваше руски газ, но чрез посредници и с 30% отгоре. А сега ще си платим и не взетото количество. Честито аборигени!

11

Анонимен

преди 1 година

Вече дори руснакът си бие главата по стените на влажната си землянка вайкайки се защо е подарил държава на българите.

10

Анонимен

преди 1 година

ами по подобен иск беше осъдена финландия да изплти няколко милиарда от стокхолмския арбитраж- така че ПП/продажните *** / да плащат или началниците им дето ни събраха милиарди за хвърчила- защото всички разбраха че газта пак е руска ама на двойна цена за да станат някои милиардери

9

До 12

преди 1 година

Обиди ли се ве, скъпа

8

Анонимен

преди 1 година

Това се знаеше, че ще стане.

7

Анонимен

преди 1 година

Ей ся

6

Анонимен

преди 1 година

Тези нашите стигнаха подпримитивизъМ .Понеже са продажби и нагло ще вкарат България или в хаос или катастрофа .Ще взимат ядрено от Америка а от там имат само една в Китай централа.Закриеай черен печат и вън

5

Анонимен

преди 1 година

Ами да се конфискува всичко на Кирчо и Кокорчо, а прокуратурата и МВР също защо проспаха това когато му беше времето да се разслведва, поне 10 човека ако не видим в панделата този път няма да ви се размине.

4

Коки

преди 1 година

ахахахаха как го изядохме големия.......

3

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега Киро да плаща.

2

Анонимен

преди 1 година

Кое е под контрол, че не стана ясно,? Очевидно, че ще искат обезщетение съгласно двустранно подписан договор. Това ще ти го кажат компетентните юристи, на които се уповаваш. Защо управляващите не носят лична отговорност за преднамерено нанесени щети на държавата,? Да ви видим и с горивото за АЕЦ