55

Анонимен

преди 3 години

До Международник. Как кога, през септември на изборите. Нека му се посмеем още малко до тогава.

54

Ха ха ха

преди 3 години

Зеления чорап гледаше като наакан. Дали някой не му е стъпил на вратлето 🙂?!

53

Анонимен

преди 3 години

До ЕлектраИ сега часоеве на ред пишеш един и същ коментар. Дано ти и твоето семейстов ги затрупа нещо, че да отървем човешкия род от вас.

52

До 21

преди 3 години

До ИН-САЙДЕРБСП, Радев и ДПС играят заедно, а сега и ДПС 2 - партията на Слави Трифонов,вижте им листите, там всички са членове на ДПС - както прочето по-рано и е вярнопетата колона на ДПС и Радев/ще разберете ако разбира се ако знаете какво означава пета колона/.

51

Анонимен

преди 3 години

Изчезвай бе,*** ! Омръзна ни от теб на всеки празник да излизаш и да критикуваш популистки ! Каква карантина бе ?! Майко мила ....Защо не направи партия и да поемеш властта ,за да те видим теб бе ?!Ужасяващ кошмарник !Дразниш бе !

50

Анонимен

преди 3 години

До УжасенаА преди трети март нямаше България на картата, но както и да е. Може би трябва да се присъединим доброволно към Осман.... пардон, Турската империя.

49

Анонимен

преди 3 години

На Кауна му се искаше по сценарий да е забранено качването на Шипка за да опрости съвсем празника като организира поход за превземането му. Но и сега опростачи пак само себе си с това предизборно нелепо приказване.

48

5

преди 3 години

Сложете ги един до друг Радев и Боко и ще видите разликата в класите. Ипитвайте ги на поен десет дисциплини, включително и на физически. Няма шанс Боко на никое ниво. Той си е *** мутра, останала с мисленето и държанието си в 90-те години още. Нали знаете, че няма вицове за мутри и полицаи, всико е вярно. А този е и от двете по много.

47

Международник

преди 3 години

Това недоразумение с фуражка го изгониха от Естония. Ние - кога ???

46

Ужасена

преди 3 години

Трябва ли всяка година на 3 март да уважаваме нашите поробители руснаците. На 3 март е сключен договор, с който се ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ. САМО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕДА ИСТОРИЯТА.

45

Електра

преди 3 години

Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и българския народ, за да ни има, за да сме свободни, горди и значими сега. Но откакто, Импексовата БСПдирастия приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...

44

Анонимен

преди 3 години

Имаме свято чувство на благодарност към Дядо Иван Освободителя.Това чувство е неподвластно на страх и забрана.Честит празник!

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКонституцията? Пффф ... те я имат за хартижка само.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Умрях от смях като прочетох че Радефф имал класа. По -тъпо и смехотворно нещо не съм чела. Не знам какво е размазал, най - много някоя муха на прозореца си в президентството. То май вече и мухи няма. та мисълта ми е за какво ли ни е този мишок ? Май за нищо. само му дай да ръси глупости. Той само за това става и затова се сложи за президент. Мислете хора, много дълбоко се замислете.

41

Анонимен

преди 3 години

Двама червени драскача до момента изписаха над 20 хвалебствен иокментара и анти ГЕРБ, заработиха си по една бира Ариана и порция долнопробни кюфтета от ЛИДЛ, на Промоция.

40

Х

преди 3 години

Главнокомандващият защо постави под карантина сигурността ни и избяга от задълженията си в НАТО?!

39

хичо

преди 3 години

дори празника използва за жалките си комсомолски цели,за тия няма нищо свято

38

Герберско ахче

преди 3 години

Президентът РАДЕВ закла МУТРАТА на връх Шипка: Българи, очаквали ли сте, че някой ще ви ЗАБРАНИ да се качите на ШИПКА? Властта принадлежи на НАРОДА, но Народа трябва да я отстоява. Винаги ще се намери някой който да ви я отнеме, който да ви я забрани. Честит ви Курбан Байран гербери пускате отзад като боса ви на кметове и султани

37

Даа!

преди 3 години

До до Бг-''деВ Бг ., никога не е имало ''демократи'' , защото винаги сме били и сме слуги на НЯКОЙ !

36

Анонимен

преди 3 години

Къв ПР бе клоуни, настинка ли ще ми каже аз какво ще празнувам и какво няма бе, айде фашистките приоми да си седят в средата на миналия век А, какво ще кажете. Аз съм свободен гражданин и не нарушавам конституцията , НО властта направи доста нарушения и ще продължава да прави докато не бъде изметена от там...