31

Анонимен

преди 10 години

Moskva moje s bodra krachka da vyrvi na mainata si.

30

Анонимен

преди 10 години

Прекрасна новина!Руската пияна *** да си стои в социалистическата ***!Хубаво е, че е ЕС, за да могат нашите *** да се кротнат малко. Сега няма кой да им вкарва куфарчетата с рублите.

29

Анонимен

преди 10 години

Реших да хвърля поглед в руската преса. Всички отразяват на първа страница тази глупост на България. Хора допуснахме ги на власт тези, нека ги махнем. Не става дума за чувства и персоналното мнение на кой да е от нас. Става дума за националните ни интереси а те са пряко свързани с Русия а не с прогнилата Европа и Америка.Оставка веднага и всички на площада, докато не е станало късно.

28

Анонимен

преди 10 години

*** Оставка!!!!Въобще цялото правитеслтво ОСТАВКА!Американски Еврогейове!!Ама кой да дойде на ваше място!!Ужас!!!Само танкове, това е спасението !!!

27

Анонимен

преди 10 години

Я сега да видим русофилите, дето само скачат, че САЩ и ЕС се държали менторски с нас и ни казвали какво да правим!Те не може, но Рубашките може, така ли е? А?САЩ или ЕС ако коментират нашата политика - това било намеса във вътрешните работи.Обаче Големият Брат е друго нещо! Великият Газпром, да се свети името му, е друго нещо! Вмирисаните пияни ватенки, ееее, те са друго нещо! Те каквото кажат - ние трябва максимално бързо да козируваме!Така ли е, юначета, русолюбци? А?

26

Анонимен

преди 10 години

Москва да не врещи много че като си изкараме бутиковата армия-два танка,един самолет и един кораб ще ги пометем за отрицателно време...

25

BG

преди 10 години

Да попитам "братския" народ дето ни "освободи" - що позволихте Берлинския Конгрес ?! Що не подкрепи Съединението ?! Защо уби Стефан Стамболов (хайде другарите да проверят каква е била България по негово време) ?!Тъпите комунисти що не кажат защо Левски е написал че ще строши ръцете на Каравелов и Ботев ако докарат "мръсния казашки ботуш" в България ?! Волен Сидеров има наглостта да му поднася цветя на паметника ! Ами нали ако беше жив Левски, първо него щеше да пречука !

24

С.С.С.Р

преди 10 години

Като не искате забрани за руски граждани - излизате от ЕС и готово. Само че тогава ще стане доста интересно, като замине и без това смотаната "икономика" - Ти гледай руските туристи да не решат да почиват другаде това лято , че да видиш как цяла източна България ще се изсипе в София да търси работа !

23

az

преди 10 години

RUSIA DA GO ***

22

Владо Путин

преди 10 години

Мужици!!! Ние винаги ще бъдем ваши врагове!!! И през Първата и през Втората и сега и ЗАВИНАГИ !!! Мащайте си кървавите ръце от Европа!!! Всички собственици на имоти по Черноморието ще бъдат прогонени!!! Мразим ви и ви ненавиждаме!!! Скоро-скоро комунистически Китай ще ви отнеме Сибир! Както го направи с Тибет!!!

21

Анонимен

преди 10 години

И да не забравяме , че България беше разграбена и опоскана от комунистическата крадлива номенклатура много преди да влезем в ЕС. Та европейците имат най малка вина , за сегашното просешко положение на България

20

Космополит

преди 10 години

Стойте си там, в Москва! Хич не искаме да ни посещавате. А по отношение на братските народи - то и Украинския беше братски за вас доскоро, пък сега как му играете к...рвачката.... Не нам, не нам.

19

Анонимен

преди 10 години

Поне руснаците явно все още ни имат за хора и не са ни теглили една майна, въпреки прости*утките в парламента. Да, имат шанс да се поправят, това е визита на председател на парламента, а не стоварване на руски войски на наша територия. Не виждам проблем в това да го допуснем до България, ако все още имаме някакво останало самоуважение няма да допуснем ЕС да решава кой да идва у нас.

18

Анонимен

преди 10 години

Една война с България-Русия ни устройва взаимно, и двете страни печелим.

17

Калин

преди 10 години

Всичко се прави под натиска на САЩ...........

16

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам, и ЕС, и Русия пляскат шамари на кабинета. Няма такива жалки некадърници :))))))))))

15

Анонимен

преди 10 години

Шувалов увери, че отношението към "братския български народ" остава непроменено.---------Това от диполоматически език означава, че наследствените шумкари във властта сгазиха здраво лука.

14

Анонимен

преди 10 години

Като гледам, е нужен само един удивителен знак в комплект с "Москва гневна" и всички скачате... Като не искате забрани за руски граждани - излизате от ЕС и готово. Само че тогава ще стане доста интересно, като замине и без това смотаната "икономика".

13

Tina

преди 10 години

Не ми се мисли до къде може да доведе тази грешка...Време е да се озаптят бесните кучета по върховете на управлението ни.Един МИГ е достатъчен за целта...

12

neni4a

преди 10 години

Така така. Ама може ли да правят подобни простотии наште ***