76

Tina

преди 13 години

Ей, *** от РЗС и БСП, след като не можете да направите нищо добро за тази държава, спрете поне да пречите!Ако проявявахте същата любов и ревност към българите, каквото имате към Путин, чудеса щяхте да постигнете за този народ!

75

"ГЕРБОМЕТЪР&quo

преди 13 години

ГЕРБ е заболяване, което може значително да влоши качеството на живот на човек.

74

gotin

преди 13 години

Ако си спомняте, докато Бате Бойко беше кмет, вдигаше голяма врява около това, че на Столична Община й взимали парите към държавния бюджет. Никога общината не е била в позиция на изпаднала финансово институция. Но, повече пари, повече сделки и най-вече повече неизгодни сделки. Колкото повече неизгодни сделки, толкова повече пари под масата към ГЕРБ, този и онзи, които допринасят за прикриването им и организирането им. Цецо-Красивия е дясната ръка и най-верен и доверен на Бате Бойко.

73

андрешко

преди 13 години

Лощ адвокатски съвет г-жо Цачева - ЦЕЦКО ЕЛА НОСИ ПАПКА И КАЖИ НЕЩО ПЪК НИЕ УТРЕ СМЕ СЕ РАЗБРАЛИ ДА ГЛАСУВАМЕ "ПРОТИВ" ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА КОМИСИЯ, АМА ЕЛА КАЖИ НЕЩО ЗА ПРЕД ХОРАТА. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ЕВТИН ЦИРК .... БЕЗСРАМНИЦИ УУУУУУУУУУУУ

72

Анонимен

преди 13 години

71Та какво искаше да кажеш с поста си?:))))

71

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНАТА РАЯ КАЗА ЛИ НЕЩО ИЛИ СЕ ИЗАКА

70

Анонимен

преди 13 години

Снимката е убиец! Цветанов в ролята на ученик, под строгия поглед на класната Михайлова и стругарката Цачева:) Ама не издържа изпита! Че го даваха о по ТВ-то:)

69

bsp-bkp

преди 13 години

kradeca vika - drajte kradeca!

68

Анонимен

преди 13 години

Доре бе иББ и ЦЦ ще се защитават с папки,ами защо ко муняги и доганяги,царе и тем подобни не обяснят ,какво са работили и как така се създадоха VIP селищата.

67

разумен

преди 13 години

ТОВА ПРИЛИЧА НА ОПРАВДАВАНЕТЕ НА ОПЪРНИЧЕВИЯ ЦУЦИ КРЕЩИ В ПАРЛАМЕНТО КОЙ КРАЛ БЕ МАФИОТИ АЗ СЪМ ПО ЧЕСТЕН И ОТ ИВАН РИЛСКИ,НАПРАВО ГО КАНОНИЗИРАЙТЕ И ГО ПОСТАВЕТЕ НА ВХОДА НА ЦЪРКВАТА СВ.НЕДЕЛЯ ТА КАТО ВЛИЗАТ МАФИОТИТЕ У ЦРЪКВАТА НА ПРАЗНИК ДА МУ СЕ КРЪСТЯТ И ПОДАРЪЧЕТА ДА МУ ОСТАВЯТ,АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ПОШЛО И НАГЛО ТО ЩЕЩЕ ДА БЪДЕ ГОЛЯМ СМЯХ ТОВА ПРЕДСТАВЛЕНИЕ НА ЦУЦИ-ПЕСТЕЛИВИЯТ.....

66

Анонимен

преди 13 години

Трогателното сълзливо изложение на г-н Първанов не даде отговор на основни въпроси откъде той има толкова средства, за да закупи многобройните си имоти в такъв кратък период от време, коментира в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.------------------------------------------------------------------Аз искам да чуя това и 20 години грабежите ВИНОВНИ!!! Къде са?

65

пепи55

преди 13 години

Свети Цв. Цв. и двете ангелчета над него...........

64

Анонимен

преди 13 години

Много интересно как така всякаква такава информация срещу Цветанов почна да излиза след като прибраха Алексей Петров и най-вече след като го пуснаха от ареста?!Искам да поясня че това правителство не ми харесва и не съм гласувал за него,но някои се *** да се напъват и да не могат да преживеят че не те са на власт!Всички политици са един дол дренки и мислят само за сбе си,а ние избирателите сме техните работодатели и дори не можем да ги накараме да си вършат служебните задължения!!!

63

breg

преди 13 години

nai korumpiranite i kradlivi sa klounite ot bsp i rzs 4e tragnali i obqsneniq da iskat pove4eto ot tqh trqbva da sa nqkade drugade .CECO NARODA E S TEB PRODALJAVAI DA SI VAR6I6 RABOTATA IZ4ISTI DARJAVATA OT VSI4KI PARAZITI

62

Вълко Петров

преди 13 години

Цецко е нагъл ,арогантен и подъл.Оставка за него и камарилата герберасти.

61

bg

преди 13 години

Трогателното сълзливо изложение на г-н Цветанов не даде отговор на основни въпроси откъде той има толкова средства, за да закупи многобройните си имоти в такъв кратък период от време,------------------------------------------------------Предполагам че всеки нормално работещ Българин иска да чуе ясен отговор на този въпрос ! Но от Цецо Лъжецо за съжаление няма да чуем нищо по различно от оправдания. За неговите апартаменти е виновна имотната мафия най вероятно !!!

60

Анонимен

преди 13 години

и не стига че хваща само дребните риби, ами и ги пускат после, защото няма доказателства е това ако е борбата с престъпността, то тя и до сега си беше такава

59

Анонимен

преди 13 години

Хайде стига сте недоволствали.При лошото управление на предишните др.Цветанов и симейството му-всички нископлатени държавни служители са успели да "спестят за 9-10 апартамента.Сега вече управлява ГЕРБ-според Цветанов най-доброто правителство-така ,че ако им дадете възможност да ви управляват пет години всяко семейство ако работи на държавна работа ще може да си купи поне 15 апартамента.Честито ,чакайте ,вервате и се надявайте

58

gotin

преди 13 години

Ясно е, че Цецо-Красивия е придобил парите от сделки по време на работата си в Столична Община. Но не това е толкова голям проблем, колкото това, какви суми са придобити и отишли в касичката на партия ГЕРБ. Защо мислите, че всички драпат към тази власт? :)

57

POISON

преди 13 години

Проблемът на България не са имотите на Цветанов. Проблемът е, че мафията продължава да си има държава, а Цветанов гони и хваща само дребни и малко по- едри риби.