37

Анонимен

преди 14 години

до 30.много си зле братле

36

Stratosferen

преди 14 години

Повръща ми се от другаря Първанов !!

35

Анонимен

преди 14 години

Писна ми от този и подобни конфликти. Занимават се с кой какъв е, кой какво казал....Защо всички управляващи са едни и същи? Никой не мисли за народа, а за себе си. Жалко за нас, но все такива ги избираме.

34

Петрова

преди 14 години

Срамувам се от този човек! От агентурното му минало,от избирателното му мълчание,от ченгесарските му приоми на поведение,от усмихнатите му заплахи,от невъзможността му да надскочи произхода си,от липсата на следа от благородство на духа,от откровения му цинизъм и арогантността на овластен партиен функционер! Големият български творец Валери Петров /симпатизант на социалистическата идея,впрочем/ споделя:

33

Svilen75

преди 14 години

Не харесвам Първанов. Не харесвам БСП и другите сурогати на БКП, но в конкретния случай Първанов има пълно право. Борисов, Цветанов и най-вече Дянков вместо да се правят на клоуни по новините и рани шоута да вземат да си вършат работата. Макр, че не съм сигурен дали стават за тази работа. Не, сигурен съм - не стават. Но с шоу не се управлява държава. Дянков си изпроси скандала. Да го инициират импийчмънт, но да намерят по-смислена причина.

32

Анонимен

преди 14 години

А, да не забравя - наистина, ще отговори ли някой къде са парите, постъпили в НЗОК? дали не са в нечия банка? И на кого е тя? Познай от три пъти!!!

31

Някой

преди 14 години

"Ако не бъде изтеглено това искане, ако не бъде прекратена процедурата тогава ние ще работим в друг режим" - това изречение носи усещането, че даже за самия президент е ясно, че може да му бутнат стола. Което след като унизи така един финансов министър, при който еврофондовете освободиха парите по всички програми (спрени при управлението на партията на Гоце) сякаш си е напълно справедливо да го изгонят.

30

Анонимен

преди 14 години

Гоцееее, ВЪН!!!

29

Смехурко

преди 14 години

Г-н Първанов с демагогия и думи без покритие политика не се прави.Делата ви показват колко сте ............. безотговорен 1 В ден на национален траур вие сте на лов дайте обяснение.2до ден днешен няма публикувани записи от нито една ваша среща:)))))))))))))) голяма конспирация.3 нямате достойнство на човек а камо ли на държавен глава. очаквам да побликувате секретните си срещи с Доган, Станишев ,Булгаргаз и много други...........А колкото до забежките ви сработнички на Масларова:))))))))))))

28

Гоцевед

преди 14 години

Гоце,лесно е да си голям и силен срещу *** на Боко Тиквата....

27

Анонимен

преди 14 години

Не съм фен на президента, но в случая е прав! Всеки, който има мнение, различно от това на ББ, СимДян или на ЦвЦв, скоро ще бъде преследван -по-върл тоталитаризъм нямаше и по Татово време!Или пък, не дай си боже, да критикуваш правителството на ББ- забрави!!!А какво можеш да очакваш от хора, които не признават грешките си и не търпят друго, различно от тяхното мнение?!Да не говорим, че това правителство успешно успя да скара и да настрои отделните социални слоеве, т.е."разделяй и владей"!

26

Y2J

преди 14 години

Свещ за Гоце!

25

;)

преди 14 години

;)

24

Анонимен

преди 14 години

Шопче, това за червения доносник отдавна го разбрахме, я кажи нещо за изказването му. Случайно да е написано нещо, което да не е така? Държавните пари са в СиБанк, 860 милиарда в резерва на НЗОК явно изчезнаха, щом увеличават здравната вноска, осъдени до момента няма - най-вече заради некадърно събиране на доказателства, де що имаше шеф е сменен с хора на ГЕРБ (а народът гласува за Борисов, не за непознатите и до днес в партията му), има медийно затъмнение и то яко...

23

УГЗ

преди 14 години

За едно е прав Гоцето. С тая стенограма се показа лъжата за президентсвото, че там уж работели образовани и възпитани хора с достойнство, а не ченгета от ДС.СРАМ СТЕ, ГОЦЕ!! ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ, ЛУСТРАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ВИ! МРЪСНИ ДОНОСНИЦИ, БРАКОНИЕРИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! Че и отгоре на всичкото дават акъл и на морал те учат! Гнус ме е от вас!!

22

kkk

преди 14 години

Вече не ви вярваме Господин Президент!!!И пак КГБ методи- заплашва!как пък не измисли нещо ново за 8 години?

21

Анонимен

преди 14 години

Меси бате, гледай си футбола, не се интересувай от сложни неща като политика.

20

Анонимен

преди 14 години

Първанов умее да се крие зад думите и президентската институция. Като цяло не е човек, който не заслужава да се нарече "работил за благото на България"!

19

Анонимен

преди 14 години

пък тоя гоце кога е бил някъкъв полюс в управлениетона страната.

18

мъх

преди 14 години

Защо махнахте предната снимка, тази опулена физиономия и жеста с ръката, все едно прибира кеша от масата, бяха толкова типични за Гоцко