47

Анонимен

преди 1 година

За съжаление до там стигнахме, че този е прав каквото казва! От начало до край!! Благодарение на мъдрия български народ (това, което е останало на територията) се назначават (от западните посолства) кой от кой по-безумни администратори на колониална България! Но това не е дъното! България лети надолу към следващата си национална катастрофа! Предстои! Може би там не го разбирате още! Поздрави от Англия хора!

46

Любо питен

преди 1 година

До анонимния с отрязаната газ: само ти не си разбрал, че си купуваме от Гърция онези количества Руски газ, които отрязахме. За по-високата цена няма да повдигам въпроса, щото е напълно безсмислено. Само съм любопитен да видя от къде всъщност ще пълнят танкерите с втечнен газ. Подозирам, че пак ще е на някое руско пристанище. Пък може и просто да си плащаме едни фактури, а руския газ да си върви по тръбата...

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Порно бомба.Те и рускините са такива.дразнат *** не празнат.

44

Анонимен

преди 1 година

България е суверенна държава със собствени национални интереси - време е кремълските тикви, които все още ни смятат за васална задунайска губерния да си го набият в главите.

43

Анонимен

преди 1 година

Константин Косачов не се съмнява, че колективният отказ на България, Черна гора и Северна Македония да пропуснат самолета на Лавров за Сърбия не е тяхно решение, а е изпълнение на заповедта на началника им.

42

Въпросът е

преди 1 година

Русия ще направи България Своя Губерня или ще я Подари на Сърбия?! Русия не може да си позволи да има злобни Пекинези в Задният си Двор!!

41

Правилно

преди 1 година

Стига са ни грабили Руснаците сега е ред на ФАЩ. Няма само те да се облажват от нещастието на едни народ.

40

До 37

преди 1 година

То сигурно ли си че си българин а не Асан от маалата?)))Вчерашен ***!

39

Анонимен

преди 1 година

Забранено е точка. Да не сте спирали газа.

38

Таня

преди 1 година

О не, България не трябва да се вкарва в конфликти. Трябва винаги да отстъпваме и да правим каквото искат другите.

37

черния

преди 1 година

България може да съществува само ако е напълно подчинена на Велика Россия и Путин. Всичко друго е престъпление!

36

Елеонор Митрофанов

преди 1 година

Време е за национализация на Лукойл !!!!

35

ПП

преди 1 година

Премиерът Прилежно е Обрязан от Равин!

34

Захаров

преди 1 година

За има-няма месец ще вкарат България в поне три конфликта с потенциал за война. Северна Македония с мерака им да стават евро-членове, Русия заради блестящия ход с връщането на самолета с топ дипломатите и Сърбия заради косвени загуби и ограничения от блестящия дипломатичен ход към руските дипломати. Тия харвардите ще излязат егаси пичовете. За нула време ще строшат това, което няколко поколения успяха да опазят - мира в Родината.

33

Анонимен

преди 1 година

Руснаците имат ядрена бомба и логично ни плашат с нея. Сърбите обаче с каква бомба ни плашат?

32

Перничанин

преди 1 година

Ако искате може да ни спрете газа :Д

31

Стига

преди 1 година

Нагли руснаци, достатъчно ни крадохте и обирахте.Идва и вашето време.

30

мдаа

преди 1 година

И защо не сме позволили на външният им министър да прелети? Забраната беше за граждански полети, но имаше уговорка дипломатическите да бъдат разрешени. Той Киро до там ще ни доведе, че да сме във война. Освен това отказът на Киро да плаща газ в рубли ще ни доведе до там, че в края на годината ще си платим газта, която не сме ползвали. Защото договорът ни с Газпром е "вземи или плати". То пак ползваме руски га, но оскъпен с комисионни. Честито аборигени!

29

Решението е Едно

преди 1 година

Сармат по Давос, Швейцария - там се сбират Шефовете!

28

Анонимен

преди 1 година

То пък един суверен от Русия да очакваш. Ама Славчо Чалгата ги разбира тези работи ,заедно с Радев, Нинова ,Янев и Костадинов. Все отбор от руската Евразия..Изолирани от всякъде.