68

И още как

преди 2 години

Вече ни сурвака с безумни цени както цяла Европа, а и другаде. Защото "конфликтът Русия-НАТО" е димна завеса пред борбата за изкопаемите ресурси, на чиито запаси започва полека да им се вижда краят. И пред плановете на изтрещели глобалисти, които са се самонарочили за господари и водачи към деиндустриализация чрез "алтернативна енергетика" (спойлер - с нея нищо не става) и депопулация в нов феодализъм, в който виждат себе си като свръхбогатите нови императори, а нас - като мизерстващи крепостни

67

коко

преди 2 години

Войната с Русия е неизбежна Путин се гаври с ЕСТе въобще не искат да говорят с пешки Европа е пешка в ръцете на Америка разговора ще е само с Америка.руснаците са засекли частна американска войска за минаваща се с био лаборатории и възможно от там да почне патакламата

66

Анонимен

преди 2 години

Едно време е имало битки като в филма 300 , сега "Лидерите" се крият в бункери и наблюдават чрез камери

65

Анонимен

преди 2 години

А България в НАТО ли е или не е?

64

Истината

преди 2 години

Войната ще се води основно с ракети до пълно унищоже на всички оръжия в Русия. Купувайте жилища. Предстои 1 млн руснаци да приемем в България както през 1920г.

63

Анонимен

преди 2 години

Русия никога няма да позволи да се появят нови американски ракетни системи в новите членки на НАТО, а тези които вече са в Румъния, Полша и Прибалтика трябва да бъдат изнесени и демонтирани. Какви мерки ще предприеме Русия в противен случай - всякакви.

62

Анонимен

преди 2 години

Игор Коротченко заяви в ефир, че в случай на заплаха за националната сигурност Русия няма да нанася удари по центровете на НАТО в Европа, ами ще нанесе удари директно във САЩ и Вашингон където се взимат решенията и от където се изпращат заповедите на Европа.

61

реалист

преди 2 години

Къде зимуват раците? Вярвате ли, че вие избрахте Продължааме промяната? Защо Борисов беше отстранен??? ? Следете събитията!!! !

60

mm

преди 2 години

САЩ и Русия си имат обща граница между Сибир и Аляска. Като искат да си играят на войници - да го правят там. Защо ще преминават през половината земно кълбо и ще въвличат Европейските държави в своите спорове и конфликти?

59

Анонимен

преди 2 години

Русия няма конфликт с НАТО. Русия разговаря със САЩ, а не с чиновници от НАТО.

58

Анонимен

преди 2 години

НАТО предложи на Русия да размени Украйна за Грузия, Русия се отказа.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако алиансът непрекъснато атакува болните места на Русия и отказва диалог, Москва може да даде на НАТО военен отговор, каза Константин Гаврилов, ръководител на руската делегация на преговорите във Виена за военна сигурност и контрол на въоръженията.

56

ww

преди 2 години

ако послушате американците и поставите настъпателни оръжие ви казвам 2000,% ще ни засегне и то много жалнае ни е майка,но мисля че Румъния и Украйна ще изгорят първи

55

Анонимен

преди 2 години

Москва изпрати на САЩ списък с мирни предложения, с които предлага НАТО и САЩ да се изтеглят от източна Европа и да изнесат ядрените си оръжия от централна Европа. Предложенията не подлежат на дискусии и договаряния, САЩ могат да приемат или отхвърлят изцяло мирните предложения на Русия. Москва предложи на американските партньори да дадат отговор на мирните предложения до 14 януари. Русия разполага с военни и военно-технически средства, които ще използва за да гарантира националната си сигурност независимо какъв е американският отговор на руските предложения за мир.

54

Анонимен

преди 2 години

Войната с Русия е неизбежна Путин се гаври с ЕС

53

Анонимен

преди 2 години

Вината на Русия е, че не унищожи Германия, лично вина на Сталин. Сталин влезе в спор с Чърчил за да се запази Германия.

52

анонимен

преди 2 години

Русия вече е слаба. На голямата сцена на живота са две велики сили--САЩ и КИТАЙ.

51

Анонимен

преди 2 години

До SS Тва русофилите излязоха най-големите пъзлоьвци. При първи хипотетичен сценарии, че трябва да си защитават родината, се скриха в миши дупки.

50

Анонимен

преди 2 години

До . "но този път и са минали бомбардировачи и са го засипали с камъни, ей така за гавра" Хихихи. Само някой напълно неук може да се хване на тая комсомолска "история".

49

Ха ха

преди 2 години

Катедра по политически въпроси, наука и социология. Това само в Симеоновската академия може да съществува.