80

магаревъд

преди 2 години

А... появи се. Ама сигурно ли е че тази снимка е актуална? И от къде е? Бойкоборисов предателя никой не го иска. Българите не го искат, Европейските политици не го искат, от ЕНП не го искат, Меркел го заобикаля като лайновдъжд, Путин го презира, Американците се прават че не го познават, Ердоган не го иска въпреки че бойко му се натиска много агресивно, даже черепа развали далаверата с него. Само сърбите го търсат.

79

Анонимен

преди 2 години

не знам кво сте се вторачили в Радев като Слави влезе задочно в политиката с организирания референдум още когато Радев беше с пагони. Ако Радев беше смятан от САЩ за патерица на Кремъл , Бай Дън нямаше и да се сети да прави изявмение на форума тро морета в София. То форум нямаше да има.

78

Анонимен

преди 2 години

Аз ако бях на мястото на Слави щях да внедря депутата в герб които да подготвят разделянето на партията.

77

Анонимен

преди 2 години

Всички чужди медии започват с '' най-бедната държава в Европейския съюз '' ........................... моите уважения към Бойко, но хайде стига толкова, да си отива на село да си гледа внучетата

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Да си чувал политик да го тикнат зад решетките, аз знам един, ама той е дребна риба :)) Много е трудно да осъдиш обикновен престъпник, камо ли политик, немаме българска Лаура Кьовеши :))

75

Анонимен

преди 2 години

всичко е една пунта мара и цирка се играе мн. добре, само дето вие се връзвате, за тва се казва цирк

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Между другото, със Слави го играят тандем - жалки поклонници на ДС, на единия главния съветник Александър Маринов се е видял последен с Васил Илиев, а по-късно го разстрелват докато отива на среща със Слави Трифонов, после Бойко бил мутра, леле." Ами то има логика, двете мутри, между които има множество връзки да искат да набеждават други за мутри. Здрави да са, Боцко им е простил.

73

Анонимен

преди 2 години

Про сто племе, насадихте се от пожарникар на чалгар, ама така е като нямате акъл. Айде честито.

72

Zoro

преди 2 години

Тиквата и тя говори за езици. Безсрамник.

71

Анонимен

преди 2 години

бойко махалите те чакаха цели 2 месеца кебапченси хайзен, бирен си хайзен, ти не им плати и е сега яж суджуци и сланина в затвора скоро и трай баба за убуст, че си мамин убавец

70

Анонимен

преди 2 години

бааати жалкия нарцис, бааа тоя Радев като зъл демон го изкара Баце. Аде успокой нервите, бъди мъж и си признай вътрешно че не те искат.Какво преврат ли ще прайш бе Бойко

69

Анонимен

преди 2 години

До Манафейко: "Рашков, защо не си свърши работата докрай, Рашков?!" Изчакай да пооткрадне още малко пари, де, вярно, че си е поставил за цел 25 апартамента докато се пенсионира, но е още само на 19. Толкова бързо не може.

68

Анонимен

преди 2 години

Това стана ясно нито вчера нито днес, още първия ден когато мазно се подсмихна главния Фигурант на държавата и се изказа колко много искал да се състави ново правителство. Между другото, със Слави го играят тандем - жалки поклонници на ДС, на единия главния съветник Александър Маринов се е видял последен с Васил Илиев, а по-късно го разстрелват докато отива на среща със Слави Трифонов, после Бойко бил мутра, леле.

67

Бонго Бонго

преди 2 години

Устоявал е и на по тежки дни. Измамата ще излезе

66

Анонимен

преди 2 години

До 57 с малката разлика че аз мразя само него а той мрази всички негласували за него

65

Анонимен

преди 2 години

Радев си играе играта ама да внимава, че то е като да си играе с огъня! Не се знае до къде ще стигнем така. Я вижте брейкинг нюз какво става в Южна африка! Да не я докараме до там!

64

Анонимен

преди 2 години

Очакваме ново служебно правителство.Според мен герб трябва да се откажат от властта

63

Анонимен

преди 2 години

Слави е едно просто момче.

62

Анонимен

преди 2 години

Дайте му бонбонче на детето и го погалете по оскубаната тиква на която почти и косъм няма да остане скоро от нерви и ядове.

61

Манафейко:

преди 2 години

Рашков, защо не си свърши работата докрай, Рашков?!