29

Гневен

преди 10 години

НАГЛИИИИИИИ!!!!! БОКЛУЦИИИИИ!!!! КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗА ДА СЕ МАХНЕТЕ БЕ??? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НЕ ВИ ИСКАТ? ТИ ГО ПЛЮЕШ В ЛИЦЕТО, ТОЙ КАЗВА, ЧЕ ВАЛИ ДЪЖД!!! МАРШ В РУСИЯ. ОСТАВКА!!!!!!

28

един

преди 10 години

съсел нещо пак не си в час/никога не си бил/ не разбрали наглец червен че никой ама никой не ви иска теб и шайката бандюги които ръководите.Хората дойдоха и ви го казаха в очите ОТИВАЙТЕ СИ не да си задавати глупави въпроси,акой органозира февруарските "протести" много ти е плитка паметта.Нагли долни к.....та сте нищо повече

27

bgsoldier

преди 10 години

Еми, да тоя път не обслужва теб, това ли ти е проблемът, ти си имаше мига фервуари, то не може всеки да те харесва бе, мишчице! Щял да работи за финансова стабилност, как бе, некадърнико, като теглиш заем, така ли ще си финансово стабилен, то бива да сте прости, ама чак пък толкова....

26

BG

преди 10 години

Много нагъл, оставкааааа!!!!!Полицията беше перфектна, но до вчера. Имаше брутални провокации, брутална полицейска агресия. Видях хора, бити с полицейски палки, бутани с щитове, жени, влачени за косите. Ще бъдат пускани провокатори, ще провокират насилие, което ще се излива върху нас, обикновените протестиращи, каза Виктор Димчев.

25

typipros1

преди 10 години

Тия явно ще си ходят (ама с много бой)

24

наглец

преди 10 години

Боже ,този чува ли се какво говори?

23

blago

преди 10 години

Протестът облусжва общественият интерес, понеже вие не си свършихте работата и обслужихте частни интереси!

22

rumen221

преди 10 години

Приятели,След избори, организирани и проведени от ГЕРБ, правителство направиха БСП И ДПС...- Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ...!ГЕРБ не можаха да управляват и трябва да си го признаят, като поемат скромната си роля на ОПОЗИЦИЯ...!!!- Това е ДЕМОКРАЦИЯ...!!- Когато една партия не признава Конституционно избрано правителство и предизвиква гласоподавателите си за бунтове...- ТОВА Е ТЕРОР...!!!.

21

Ghero

преди 10 години

Че има диригент от зад протестите е ясно. Има и една малка част която искрено протестира, но става инструмент на политическа маневра.Всички знаят, че в момента няма никоя пратия която да се представи като алтернатива на статуквото, следователно единствените които имат интерес от нов шанс са Герб и партиите които останаха извън парламента.Стига вече лозунги и ефектни фрази. Айде да видиме коя е алтернативата.

20

Анонимен

преди 10 години

Протестът обслужва гражданите на България, докато вие от БСП, ДПС и Атака обслужвате интереса на джобовите си и на господарите ви от Русия и Турция.

19

keles

преди 10 години

Ще повтори сегашния парламент, ама другия път ;) Втори път няма да ви мине номера да си развявате байраците по всички телевизии в предизборния ден за размисъл!!!

18

4321

преди 10 години

БКП отново показа върховната си наглост и дебелоочие след като обвини "другите". Тази партия никога не е имала смелостта и доблестта да поеме отговорност пред българския народ. Вместо това ни заклеймява като вандали, убийци, наркомани, ***.. ние нормалните българи, които искаме елементарни неща като честност, справедливост, нормални условия за живот. Ние които отстояваме правата си - Партията-майка ни казва да си траем и се прави на кьорава за нашите проблеми.. проклети комунисти!

17

Анонимен

преди 10 години

Вкарахте такъв брой депутати с измама,с флашки,с компромати, с скандала в Костиброд...и народа ми омрази...Това е истината...Станишев не може да си изгубил всички избори без иключение в кариерата ти и да се наричаш лидер,ти отдавна трябваше да си си отишъл...Ти имаш пряка вина,ти фрострира протестиращите с назначения на сикаджии,висаджии,Пеевски,Бат САли и прочие....Така че признай си ***...не се прави на ощипана девица

16

Анонимен

преди 10 години

И компромис да направим,кого да съжалим?Някой, който продължава да си мисли, че власттас кръв се взема, с кръв се даваи който с пяна на устаслуша сега песента ни Георги Минчев Вечна му памет

15

Анонимен

преди 10 години

Aбе този Станишев в една реалност с нашата ли е? В смисъл, are you fuckin' kiddin' me???

14

typipros1

преди 10 години

Съсел протеста винаги има 2 старни първата го предизвиква (познай коя е)

13

Men

преди 10 години

По негови думи някой се стреми към падане на правителството!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!Ти са базикаш

12

guest1

преди 10 години

На Станишко все други са му виновни, но дали все още си мисли, че някой му вярва?

11

guest1

преди 10 години

На Станишко все други са му виновни, но дали все още си мисли, че някой му вярва?

10

Анонимен

преди 10 години

"Кого обслужва протестът, пита се Станишев"===Станишев, не облужва теб и затова те е яд. Ако искаш да те "обслужат" *** в ромската махала, бат съли ще ти намери момчета да те обслужат.