67

shumaher

преди 11 години

ymrqxa balacite bokooooo ili po to4no vie gi dovar6ixte....xva6tai cece-kradeco i onq gryzinskiq s4etovoditel mekata kitka i da vi nqma

66

Анонимен

преди 11 години

Той е сигурен в ромската подкрепа.

65

Анонимен

преди 11 години

Пази боже гербер да прогледне!

64

Анонимен

преди 11 години

Той обеща и ниски данъци, да не качва цените на тока и газта, да съкрати администрацията и облекчи бизнеса, ама ... :))

63

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

"МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ"

62

Анонимен

преди 11 години

ехееееееее, а лъжко

61

Balgarin

преди 11 години

Охоо...тоя още от сега бърза с "обещанията"!

60

кънчо

преди 11 години

Боце, опъни половинка Пещерска/толкова заслужаваш/ -по-лесно ще ти мине.Стига се упражнява на наш гръб.Ще ми се и ти да опиташ квадратния, дето не превърта, не може само да ни яздиш!

59

Цървуля

преди 11 години

Тоя нагъл *** няма спиране.Толкова е *** и елементарен че едва ли допуска че има и по умни от него.Да му припомним финансовата стабилност1.Всички данъци и осигуровки са вдигнати2.Профукан фискален резерв3.Четири години никакво увеличение на доходите4.Нов дълг от 5 милиарда6.Стигна дотам че да взима от парите за погребения на родителите ни като им обложи лихвите по мизерните влоговеЗа милиционерщината и простотията му нямам думи.

58

Анонимен

преди 11 години

Бойко-тиквата така ли? Почвам-СерГЕЙ, Овч.-главата му е овенска, Найденов-в лицето проказа, Манолова-скумрия,Корумбашев-носопъпката,Димитров-фъфлека-задуха,Нинова-крава,Ива Николова от НБТ-палачинката и вещицата. Утре ще продължа.

57

mumi

преди 11 години

До Анонимен #56Ne, zna`i, `e ]e dojdat edni poznati na ob]estwoto ni kyrlevi, koito ]e ni dosasipqt, ne samo napylno destabilizirat.

56

започна се

преди 11 години

Няма ден за почивка на бедния народец. Изплашен от първата си съкрушителна загуба, сега и 6 месеца занапред Борисов ще ни проглушава ушите с лъжливите си обещания и красиви мечти. Аланкоолу, какво ти пречеше всички тези благинки да ни ги поднесеш в отминаващия ти мандат?? Мнозинство ли нямаше, послушни депутати ли нямаше, *** ли нямаше, съда ли не превзе /всъщност всички съдилища/, президент ли не получи, прокурор ли не си избра. Какво ти попречи? Нищо, освен лакомията!

55

Лисан

преди 11 години

Да бъдеш гербер не е лесно! Да бъдеш тиква, още повече!

54

Bob

преди 11 години

Какви избори ще печелиш ,бре, алааанколуууу...не е добре със здравето явно, а у главата му е пустиня. Тоя май въобще не е наясно колко се е сринал.

53

Анонимен

преди 11 години

нИСЪК ДЕФИЦИТ И ВЪНШЕН ДЪЛГ ,ЗА СМЕТКА НА ВЪТРЕШНИТЕ ОЦЕЛЕЛИ!

52

Дърт пенсионер

преди 11 години

що бре,язовец?Ами то "народът" точно това си иска...вече 23 години си блее и си мисли,че тоя който го дои му е виновен.Забрави май,га се нагаждаше на оня,дето му го начука преди 23 го-дини,за да де роди сегашното доене.Май му е много приятно,щом толкова време си изпробва само блеенето.Майстори казват,че най им е кеф,кога овцата блее по време на доене.

51

Hajmanata

преди 11 години

A ако не победят страната я очакват потоп, огън и жупел ще покрият земята, а Краси Аврамов, Веселин Маринов и Деян Неделчев ще сформират група и ще направят национално турне!!! Лично Нострадамус го е предсказал в книгата си "Какво си мисля докато си бъркам в носа". Сега сериозно, тоя няма ли да си ходи вече. Изтъркаха му се всички забавни лафове и вече дразни.

50

Анонимен

преди 11 години

Много е глупаво да чакаш държавата да те оправи :D . Учете , квалифицирайте се и няма да са ви празни хладилниците :D

49

Анонимен

преди 11 години

ЩО за наглост???!!! Ами ако не победите значили това,че ще саботирате развитието на страната???

48

Един от многото

преди 11 години

Демек според ББ сме стабилно бедни.И тъй като така е по-добре да се управляват прости и бедни хора,така ще е и на втория му мандат.Макроикономическите показатели са ОК именно точно заради ниските,мизерно ниските заплати.От там и харчовете на държавата като цяло и на работодателите са малки,осигуровките са малки.....абе стабилно малки сме откъдето и да ни погледнеш.Борисов,много скоро народния глад и недоволство ще те смажат като гнида.Жалко че ти навреме ще се усетиш към летище София.