39

IQ 3.14

преди 1 година

тия "няколко села" на картата показват съвсем ясна тенденция. прочие, брацка държава е взривила още един язовир, ама тва е без последици. поне докато по червения телефон не наредят да кажат обратното. има такава работа, да пишеш идиотии дето ти диктуват по скайпа. щот криптирано

38

Анонимен

преди 1 година

За неадекватните хомосексуалисти които пишат глупости Укрофашистите не са взели и една тоалетна. Те трябва още да се постараят защото 20 юни наближава срещата на НАТО с Украинското командване това което е останало де. Та Укропите ще пожертват още няколко хиляди да покажат на НАТО, че има контраофанзива за да им додот още пари и въоръжение. Вчера Руснаците думнаха щаба на 31 бригада тези които уж върнали няколко села за няколко часа.

37

Украйна си върнала

преди 1 година

Няколко села ..даже заглавието звучи като подигравка на укрите ;)

36

гъZрожденец

преди 1 година

Колеги, какви са опорките спуснати от руZкото посолство за днес?

35

Анонимен

преди 1 година

До 51... окрите също ще ги броим на есен

34

Анонимен

преди 1 година

Ако много сакате, ке има още!

33

до 43

преди 1 година

"Клоунът" винаги се смее последен...

32

Анонимен

преди 1 година

Нали постоянно ревахте кога щяла да започне контрата, ами ей ви де наслаждавайте се на прекрасната западна машина

31

Анонимен

преди 1 година

Върнаха си няколко села за няколко часа гова защо не го съобщавате. Руснаците ги спукаха с тази тактика отстъпват 500 метра да кажем километър онези тръгнат на щурм идва авиацията и заедно с артилерията ги унищожават. После пак се връщат на изходни позиции ама с големи жертви и унищожена техника. Само да уточня Руснаците отстъпват на избрани места където владеят височините а Укропите са в ниското.

30

Слава Украйна

преди 1 година

Слава на непобедимата Украинска армия!! Скоро и Москва ше псдне!!

29

Анонимен

преди 1 година

Нема страшно.. Пак ще ги върнат... клоуна трябва да отчете дейност, иначе ще му спрат помощите...

28

Анонимен

преди 1 година

Това е филм на ужасите за Кремъл! Лентата се завъртя наобратно и нема спирка!

27

Анонимен

преди 1 година

Той Зеленски за Бахмут още не е казал, пък очаква за няколко села.

26

гъZрожденец

преди 1 година

Иzродите от иZрсждане само за посолствата говорят, а техният вожд ходи на банкети в руZкото посолство. Гордо сниман до портретите на оутлер и коня. Ахахахаха

25

Мдааа Дааа

преди 1 година

За спиране на войната има две решения: 1.Бързо ... Зеленчука вдига белия байряк и подписва безусловната капитулация. 2.Бавно... варене на жива жаба на бавен огън т.е. изчакване и последния 0краинец да се яви при Спасителя бай Св Пешко. Или в вай добрия случай когато реши Путин!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Руснетата нямат оправдание за загубата. Господин Зеленски им даде неколко месеца отсрочка възможност хубаво да се закопаят и подготвят и сега вече няма никаква прошка! Класата си казва думата! Крим е Украйна! СЛАВА УКРАИНЕ!

23

Българин

преди 1 година

Реално контраофанзивата е на НАТО, а не на Украйна. С хиляди единици бойна техника, е нормално да се предвижиш няколко километра напред на определени места. Въпросът е, че има един изчерпаем ресурс - украинските военни. А в момента загубите им са в отношение 1:3.

22

Няколко села..

преди 1 година

Украинците няма да успеят сами да прогонят крепостните окупатори, това ще направи Пентагонът, нека само дребният диктатор натисне ядрения бутон, за да изчезне примитивна Рус от лицето на планетата Земя.

21

Анонимен

преди 1 година

Шест от деветте Брадлита били разбити. Де да бяха само шест? Колко от общо 60-те Лео-Панцери изгоряха? Руснаците казват, че един от тях /сравнително цял/ вече пътува за Москва, за да бъде инсталиран пред посолството на ФРГ. Къде са Челинджърите и Абрамсите? Дайте ги и тях да видим как горят.

20

изводи

преди 1 година

1. Дълга протяжна война, поне 10г. или по рано но само, ако ако пукне кремълския сатрап.2.Безкрайно много загуби на хора , инфраструктура и загубено поколение.3. Шанс за Украйна след войната да се възтанови за около 10-15г. и също толкова време да затъва все повече русия.И всичко това заради амбициите на едно джудже - комплексирано, уродливо и нарцистично същество?