136

Анонимен

преди 4 години

Г-н Борисов има инстинкт, за това съм го признал. Никой друг лидер в Европа нама такъв, защото всички други са саксийни цветя. Факт!

135

Анонимен

преди 4 години

Само така Бойко! Нито крачка назад!Народа е на твоя страна.

134

Анонимен

преди 4 години

За 11 години имаше едн молба да си останете вкъщи за известно време и знаете, че е прав, ама на инат не го слушате.

133

ВАЖНО!

преди 4 години

Куци са мерките на щаба и за това се увеличават заразените. Трябва като има заразен в някой вход да се сложи целия вход под карантина, отвън една патрулка и всеки ден да им се носи храна и вода на целия вход! Същото важи и за квартали и улици, ако на една улица има къща със заразени цялата улица се запечатва до когато трябва носи им се храна и вода и това е, останалите да ходят на работа! Ако няма достатачно полиция да НАЕМАТ ОБИКНОВЕНИ ХОРА БЕЗРАБОТНИ С АВТОМОБИЛИ ДА ПАТРОЛИРАТ НА ЗАПЛАТА !

132

Софиянец

преди 4 години

Ние софиянците вече сме в групата на изолационистите, а несофиянците са в групата на либерастите. И ние софиянците ще умрем щастливи и доволни пред телевизорите си, а несофиянците ще скитат по улиците и ще се ровят в кофите за боклyк нещастни от живота си.

131

Анонимен

преди 4 години

По цял ден обикаля като изоглавен кон,а ние да си седим в къщи.И Ананиев ли инспектира магистралата?Или го пази от короната.

130

Карантина

преди 4 години

За премиера няма ви карантина. Той е тройно незащитен. Над 60 години е, вдига кръвно и е наднормено тегло! Колко пари потроши да се шматка из страната. Навярно след всяко среща му правят тест. Предлагам и той да постои в къщи без ядене и пари 2 седмици и тогава да взема решения!

129

Анонимен

преди 4 години

Аре спрете да му давате трибуна на този пожарникар бе!

128

Суджук Гербер

преди 4 години

На нас икономика не ни трябва. Колкото е по зле, толкова повече ще крънкаме обезщетения от ЕС и ще вземаме заеми. А вие в панелките имате избор да умрете от вирус или от глад. На улицата няма да излезете.

127

Дядо Йоцо

преди 4 години

В предвид АДЕКВАТНИТЕ мерки, които направи Бойко Борисов. ВЛАСТТА ще я вземате га цъфнат налъмите..

126

Анонимен

преди 4 години

Аре спри са с глупостите и лъжите ,че ставаш смешен!

125

Кретеноид

преди 4 години

Както писаха американски експерти,помага ни ваксината БЦЖ, т.е. Тиквата няма никаква заслуга. Негова заслуга са 10 милиарда нов дълг.

124

BGN

преди 4 години

Тоз 10г неглежираше населението, постни пици ли не бяха, боКк луци ли не горяха, с к'во ли не отровиха води и въздух.......Жив съм бил благодарение на него..... бассИии

123

Трибунал за тоя

преди 4 години

Труповете на у м р е л и от глад ли са?Тръмп утрепа COVID-19Тръмп спря финансирането на комунистическото СЗОДиректорът на Световната здравна организация (СЗО) е НАСИЛСТВЕН ЕТИОПСКИ КОМУНИСТ

122

Анонимен

преди 4 години

До Не съм фен партийно А МАРГИНАЛИТЕ ГЛАСУВАЩИ ЗА ПСИХИЧНО БОЛНИЯТ ОТ БАНКЯ,ЗА ЧЕРВЕНИЯТ КАСКЕТ И ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО ГЕРБиЧУК,ГЛЕДАЩИ НА ТОРБАТА С Л.ИНА КАТО НА БОГ ,НА ПСИХАРЯ ,СИРАКА ,ДОКАРАЛ НИ ДА СМЕ СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ ПО ИЗМИРАНЕ ,НАЙ БЕДНАТА ,КОРУМПИРАНА И НАЙ ИЗЧЕЗВАЩА ДЪРЖАВА ? КАК СА МАРГИНАЛИТЕ НА СЪРПигерб. ЖИВО ЗДРАВО ЛИ Е В КЪЩАТА В БАРЦЕЛОНА ?ВЛИЗАТЕЛИ В ЦЪРКВАТА ,,ПРЕЗ,ЗАДНАТА ВРАТА ,,?

121

Анонимен

преди 4 години

Гого, Бойче може и да е глуповат, но тези, които визираш са позьори. Пръдливата английска кралица не заслужава коментар, психичноболният жиголо Макрон, любещ дъртата си даскалица също. Гърчето ли ще ми даваш за пример?

120

Стига

преди 4 години

Вижте Беларус и Швеция! В Беларус работят всички, но спаздват дистанция. Резултатите им не са лоши, нито на Швеция. Стига са ни плашили. Има вирус и какво от това. Вижте историята. През 1957 година е имало пендемия. Много по-голяма от сегашната, но не са спирали работа. Били са тежки след военни години. Тогава населението на Земята е било 3-4 милиарда. Починали са от тази панадемия около 3 милиона души, а САЩ 70000. Вижте в уикипедия! И унас грипа е бил жесток. На са се лекували болните с хинин.

119

Няма такава Държава

преди 4 години

И той е част от този народ! От къде да дойде човек с морал, възпитание, ценностна система, знания и опит. Това е нашият капацитет. Толкова и заслужаваме.

118

Анонимен

преди 4 години

Хейтърите се броят на пръсти за разлика от хилядите, които подкрепят Бойко и ГЕРБ...

117

Червен каскет

преди 4 години

Колко хубаво беше при Чернобил!Рупахме си радиация,ходихме на манифестации,живеехме спокойно- без никакъв стрес,нямаше спасителни щабове,нямаше притеснение...Беше по същото време на Годината!