71

мм

преди 10 години

столетницата се чуди вече накъде да се надупи: към анкара ли, към Брюксел ли, към Москва ли?

70

Анонимен

преди 10 години

ОПЕРАТИВНА КАСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ МАСОНСКИ ***!

69

Националист Бг

преди 10 години

Редакторите! - На тази хубава новина по-прилича на снимката горе да се вее Българския Национален флаг, защото това е знак, че България е над всичко! Руснаците да си командват зелените човечета в Крим, Луханск, Абхазия, Ескимосия..Ние тук ще Наритаме българските си Наришкинци в Черно море, ще си отворим залежите на газ и петрол и най-после ще заживеем като бели хора. Без зелените въшки да ни смучат.

68

Анонимен

преди 10 години

ВИГЕНИН Е ДОСТОЕН ЧЛЕН НA БЪЛГAРСКОТО ПРAВИТЕЛСТВО И ПОДОБНИ ИЗКAЗВAНИЯ ОТ РУСКAТA ДУМA СA НЕПРИЕМЛИВИ ЗA НAС! НA РУСКAТA СТРAНA БЕ ОФИЦИAЛНО ОБЯСНЕНО, ЧЕ НAРИШКИН Е В ЗAБРAНИТЕЛНИЯ СПИСЪК ( ПРИ ТОВA ОЩЕ ПЪРВИЯ) НA ЕС И СAЩ! НИЕ КAТО ЧЛЕН НA ЕС И НAТО СЕ СЪОБРAЗЯВAМЕ С КОНСЕНСУСНО ВЗЕТИТЕ РЕШЕНИЯ С НAШИТЕ ПAРТНЬОРИ! ПОСЕЩЕНИЕТО НA НAРИШКИН Е ОТЛОЖЕНО, НО ДAТA ЗA СЕГA Е ТРУДНО ДA БЪДЕ ОБЯВЕНA!

67

демократ

преди 10 години

Крайно време е *** да разберат че България не е заддунавская губерня!И всеки руски шпионин(Сидеров например) да бъдат арестувани за предателство към Родината.

66

Анонимен

преди 10 години

Да поразбием митовете! Първо не сме братски народ с руснаците, те са 200 народа под диктатурата на някакво жалко подобие на Хитлер, обединени под абстракцията Славяни, само дето азиатците са мнозинство! А ние сме наследници на Траките, и сме едни от първите Европейци! Второ Русия са ни поробили, не освободили! Трето Русия никога не е била нищо повече от една тоталитарна диктатура на шайка евреи!

65

О.Ф.

преди 10 години

Не вярвам .че братска Русия ще ни остави в лапите на ония хищници =Трудно се живее с 300 лева месечна заплата в ЕС

64

Анонимен

преди 10 години

Кой друг в света ще нарече България БРАТСКА освен Русия?Дори Македония не го е правила/прави.

63

трафоПОСТ

преди 10 години

До Анонименстранно защо, винаги съм си мислил, че националните интереси на България са свързани с България, а ти ми казваш, че били свързани с една деспотия, в която е забранено свободата на словото и митингите, в която има политически затворници а диктаторът лилипут се върти на въртележка вече 14 години във властта. С тази *** ли са свързани националните ни интереси? Знаете ли, че износът ни към Русия е 2.7% а Русия е на 6 място в стокообмена ни. Че ни продава най-скъпия газ

62

До 64

преди 10 години

А какво искаш да направи Русия след като няма война в която да не сме били против нея? Какво искаш да направи след като 20 години демокрация няма грам опит за поддържане или затопляне на исторически, културни и икономически връзки с нея? И въпреки това руснаците са страшно добре настроени спрямо нас, а ние как спрямо тях? Ти върви с бодра крачка, приятелю, знаеш къде!

61

Анонимен

преди 10 години

Споко, до няколко часа от външно ще излязат с ново изявление.

60

Н.Петров

преди 10 години

Спокойно! Те още не са свикнали да не си въртят задните части . Всички преходници...

59

Време е!

преди 10 години

Време е Путин да стовари цялата си военна мощ върху жидомасонската *** *** и с това да даде ясен знак на Еврогейовете, че компромис няма и така ще е с всички!

58

are_kulata

преди 10 години

-ТиМошеннико бара Буда у Дъблин.-Оназ после сака да бара М-16 и да дупчи 6 милиона руснака.-*** пък го плещи Турчнов, а Яценюк се натиска за еврейска тройка, ЕК одобрява и насърчава екзотичните интимни състояние, няма лошо.-ОрехЪт пък му седна отгоре на Разгнусен, Ирландската Сервитьорка видя и тя и му тури Стара Планин!-Нюланд ще ни кл*ца, а Обама прави 200 метра смесено, ако Путин се удави!-Българино пък гони Екваториалния Гвинеец по заплата, няма за зъбни протези, ходи кат пребит!

57

Анонимен

преди 10 години

До 76Pylni gluposti

56

Анонимен

преди 10 години

Ние българите "братски народи" нямаме!!!Тия изтъркани комунистически мантри руснаците да си ги заврат отзад!!!Те и украинците са им братя, ама това не пречи на руснаците да им крадат държавата!!!

55

до 68

преди 10 години

Имаме общи корени с тях, никой не е казал че сме напълно идентични.

54

Анонимен

преди 10 години

Референдум за излизане от ЕС

53

Анонимен

преди 10 години

До 65Едни луди си дават гласовете на други луди. Нормално за България.

52

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Няма значение какво си мисли москва, важното е Вашингтон да е доволен.