15

Анонимен

преди 11 години

Десните ли.Олигархията създавасамо десни партии. - Дясно значи фашизъм.Евгеника. Омраза къмнеуспелите къмднешният ден. Те саГордост иПредрасъдъци пълни комплексари - Сегашнитепротестиращи иматнещо общо солигархията. Бихаразстреляли циганитеи левите и бедните и мечтата им е да имасамо десни партии всветът. Освен чеполучават оргазъм отАйн Ранд

14

Оня

преди 11 години

До ИстинатаЕла да видиш събота и неделя колко ще са .....

13

irikandji

преди 11 години

Отново платени драскачи ... скоро ще ви спрат дотацията, а онези които ви плащат ще са в затвора ... не всъщност те ще са там където са Чаушеско, Кадафи и Хитлер. Повярвайте ми, там ще бъдат! "Народната любов е безгранична"!!!

12

Анонимен

преди 11 години

До г-н ТауАми просто народа МНОГО МРАЗИ комунисти и турци и затова ти се вижда толкова последователен и упорит. Няма конспирация, нито ГЕРБ. Знам, че не го разбираш, но е така.

11

до Йовка

преди 11 години

Ех, логика и чудо, бееее...Хората викат против политическата мафия, която от 23 години е представена от едни и същи физиономутри във всичките тези партии, които ги изреди.

10

Истината

преди 11 години

Протестиращите са доста по-малко - главно от ГЕРБ и Сините.

9

ГРОЗНО

преди 11 години

Колкото и да звучи отрицателно , ще си напиша мнението - Пеевски щеше да осъди и вкара в затвора Мафията в България . Само той има Топки . Но те се уплашиха и платиха на Медийте . Протеста в София е много странен , искат ГЕРБ и Борисов пак на власт .Вижте мерките на Орешарски за ТАЗИ ГОДИНА , това искаха ХОРАТА .

8

Анонимен

преди 11 години

КРЕЩЯТ червените маймуни, фесовете и псевдонационалистите в т.н. "парламент".Хората от протестите СКАНДИРАТ !

7

BaiMile ot otvadnoto

преди 11 години

Samo Boiko i Pashata pobeda

6

от протеста

преди 11 години

Няма да се предадем, докато Волен Сидеров не бъде обявен за премиер! Това е гласът на НАРОДА!

5

NIKO11111

преди 11 години

Моля, ви почитаеми от днесбг, да уточните за какви хиляди става въпрос в заглавието, за овце, кози или хора.Не можете ли да учите хората на патриотизъм дори с най- простото:"Хиляди наши сънародници- българи и т.н."Що за обидно отношение към хората, които са там,

4

г-н Тау

преди 11 години

когато един протест вземе да става прекалено подреден и изгладен вече спира да е протест и става гъ*облизачески митинг на ГЕРБ

3

Йово

преди 11 години

Протеста вече е политизиран, дори се плаща на определена част от "протестиращите" да ходят на протести. Не е нормално хора който викаха против ГЕРБ И Яне през февруари сега да излизат и да викат против Атака, ДПС и БСП. Значи това са хора който не се интересуват от това кой е на власт а от това кой да им плати за поредния митинг. Докато има провокатори и хора продаващи гласът си за жълти стотинки скоро България няма да излезе от кризата.

2

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден до откат! Само така ще си идат червените кхмери!

1

Анонимен

преди 11 години

Браво не на Тройната коалиция от турчин,червен *** и ***!!!