87

Оч бе бойко

преди 11 години

Предизборните надлъгвания още не са започнали бе! Че строшиш ***-не бързай!!! Бива алчно,бива,ама твойто...

86

Анонимен

преди 11 години

ТИКВАТА В ПРАВ ТЕКСТ ВИ КАЗВА ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ ДА Е ОЩЕ ПО ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ БЕЗПАРИЧИЕ И БЕЗРАБОТИЦА В БЪЛГАРИЯ , КОЯТО ЩЕ ОПРАВДАВАТ С НЕСЪЩЕСТВУВАЩА И ХИМЕРНА (ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ),ЗА СМЕТКА НА ТОВА ВОЛЕН СИДЕРОВ ГОВОРИ ЗА РЯЗКО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ , ЧРЕЗ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЗЛАТОДОБИВА И ЗЛАТНИТЕ НИ ЗАЛЕЖИ ДА ОСТАВАТ В ДЪРЖАВАТА НИ , А НЕ ДА СЕ ИЗНАСЯ ЗЛАТОТО НИ НАВЪН И ПРОГОНВАНЕ ОТ СТРАНАТА НИ НА ЕНЕРГО - РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА И СЪЖИВЯВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА ,ВИЕ ИЗБИРАТЕ!!

85

123

преди 11 години

PRC Борисов PRC

84

Смях

преди 11 години

Явно , че ББ е единственият ( според него ) спасител на България и само с него си говорят ЕС , САЩ и НАТО. Странно защото още гледаме Шенген през крив макарон , никой от тия не го интересува , че България мизерства , а се интересуват само как да ни продадат скъпо въоръжение втора или трета употреба.Колко много икономическа и военна помощ дават на Турция и Гърция? Начинът по който ББ си присвоява това е подмазвачески и унизителен и за това навън вече не го вземат насериозно.

83

Анонимен

преди 11 години

А-а-а-а-а,мерси ! Тоя филм го гледахме вече ! И не искам подпалвачите на конфликти и войни да са ми приятели и партньори ! Всъщност как ни партнират,само искат,а нищо не дават ! Виж,ако бяха паднали визите,щеше да е друго !Така че сбогов Гергино,да ти *** панаирите! Търсете други араби с жълти бради !

82

Анонимен

преди 11 години

Абе тая Тиква защо си не...е..м...

81

Пичовееее

преди 11 години

Що по баретата бре?Къде, къде по-хубави мишени има!

80

Ало 57

преди 11 години

Завърших счетоводство и контрол във Варна преди 1 година, работя като продавачка за 300 лева.Какво образование, каква квалификация ми говориш?Или трябва да дойда и аз в София?

79

АМАН

преди 11 години

*** и Алчен народа... давайте ми само надежди той с това се храни... колкото повече Простака го лъжештолкова по Щтастлив ха ха ха.. когато обаче му кажеш истината... и край .... затова я има БСП да ви храни с Обещания и после да откраден малкото което не е още откраднала... Тържество на Простотията... Първичен инстинкт... Гладното Животно е оголило зъби и чака кокала... леле колко ми е жал за обърканите хорица... които си мислят че държавата им е ДЛЪЖНА... НЕ НЕ и НЕ ... вие се Длъжни

78

тикви и пърдяковци

преди 11 години

Да ми говорите за финансова дисциплина,а да си вдигате заплатите по погрещка,и да давате милиарди на ***,та да не работят?Тая дисциплина си я заврете в герберастките дупки!!!

77

патриот

преди 11 години

на 39 г. сьм и такава финансова стабилност не съм виждал досега! Стабилно унищожиха и малкото останало от бизнеса в страната .Но какво от това ! *** НАРОД СЛАБА държава

76

Никола

преди 11 години

Ако нямаше в България наложен и действащ валутен борд щяхме да имаме финансова стабилност ама друг път. Добре че не се поблазниха и не го махнаха че сега Гръцките дългове щяха да са песен за ЕС. А че сме разделени и ни карат да се чувстваме виновни -това само налива вода в мелницата на недобросъвестните в управлението. Отбора е силен когато има повечко силни играчи от вратаря до нападението, лошото е тук че капитана излиза с вечните резерви и той си го знае но няма друг избор - с това разполага

75

Анонимен

преди 11 години

ОБЕЩАВА НИСКИ ЗАПЛАТИ И НЕЧОВЕШКА МИЗЕРИЯ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ГЛАСУВАЛ ЗА КОМУНИСТИТЕ ОТ ГРОБ.И ДА СЕ РАДВАМЕ ЧЕ НЕ СМЕ СТАНАЛИ КАТО ФАЛИРАЛИТЕ ГЪРЦИ СЪС СРЕДНА ЗАПЛАТА САМО ОТ 2500-3000 ЕВРО.

74

Аспарух

преди 11 години

айдееее, извади торбата с лъж....обещанията

73

финансова стабилност

преди 11 години

най-стабилно е движението в блатото - от повърхността,към дъното,на мъртва маса!

72

ВВВ

преди 11 години

СТАБИЛНОСТ ПРИ ГРОБ ЗНАЧИ 100 % БЕДНОСТ ЗАМРАЗЕНИ ДОХОДИ БЕЗРАБОТИЦА ЕМИГРАЦИЯ

71

Анонимен

преди 11 години

Беднотията удари дъното. Народът е обезверен и последната му надежда е, че няма да го измамят на изборите.

70

бг

преди 11 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НИТО ДЕФИЦИТИ, НИТО ВЪНШЕН ДЪЛГ, НИТО БРУТНИ ВЪТРШНИ ПРОДУКТИ, НИТО ФИСКАЛНИТЕ ВИ ГЛУПОСТИ!ИСКАМ РАБОТА, НОРМАЛНИ ДОХОДИ И СПОКОЙСТВИЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО МИ!

69

Анонимен

преди 11 години

Ааааа, точно такава финансова стабилност като твоята си имаме и сега, ама не ни е нужна. Тя си стабилизира само теб, а народът на доизживяване.

68

Анонимен

преди 11 години

Като говори - лъже, като мълчи - краде