77

ИМПИЙЧМЪНТ!

преди 14 години

ОтговорИМПИЙЧМЪНТ за руската ***, доносник на ДС, ортак на олигарси, бракониер, голямошлемец, архитект и акушер на триглавата ламя, и просто ***! ВЪН!

76

ГЕРБ

преди 14 години

този сайт е комунистически бе не знаете ли ! Не че собствениците са комунисти а че най-много комунисти го четат

75

jik-tak

преди 14 години

По-горе в сайта има една анкета,която красноречиво показва,че резултата е три към едно в полза на г-н Дянков.Не си хабете думите,а гласувайте!

74

Олеле

преди 14 години

Герберите - размазани. Разни пожарникарски фенове тук скачат като петли. Първанов е класи над всички герберски министри взети заедно. Жалкото е, че само от комунистите има качествени политици. Дянков сам натискал копчето на уредбата за запис и после не знаел, че го записват. Интересно за какво си е мислел, че е този бутон? Вероятно е мислел на английски? Смех Смех

73

От 30 до 43

преди 14 години

А какъв *** си тогава?На ББ, та ЦвЦВ или...?!

72

българка

преди 14 години

ПО-ГОЛЯМО ДЕБЕЛООЧИЕ НЕ ПОЗНАВАМ!На фона на потресаващата бедност,на стресиращите ежедневни новини- днес увеличаваме осигуровките,утре-не,закриваме болниците,утре-не,не ама да,убиваме бизнеса,после се мъчим да му помогнем,да ама не,замразяваме пенсии и заплати,на народа и на депутатите,да ама не,сега ще облагаме с данък и пенсиите,а дали ще стане?Оставете Президента на мира,не го забърквайте в интриги,АМИ СЕ ХВАНЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА РАБОТИТЕ,ЧЕ ХОРАТА ПОЛУДЯВАТ ОТ МИЗЕРИЯ! С Т И Г А!!!

71

Анонимен

преди 14 години

аз писах под 40 и в ума ми бяха същите мисли като на 58, който е напълно прав. Тук трябва да направим както в Гърция, за да се стреснат г-да управляващите. Иначе за нищо не стават.

70

sf

преди 14 години

има две тъпни личности в БГ прехода - Луканов и Костов

69

Анонимен

преди 14 години

Браво Гоце. Сери им в устата на тъпите гербери и на ненормалника Диков.

68

ССС

преди 14 години

А БЕ 62 КАКВО Е НАПРАВИЛ ТОЛКОВА *** КОСТОВ?МАЛКО ЛИ ЛАПАХА ОТ ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ?

67

Гледащ

преди 14 години

Никой ли не си чете "Общите у-вия за ползване" на коментарите? Там пише да не се използват нецензурни думи и да не се подклажда омраза. Е вярно е, че админите недупускат инакомислие освен Борисовото ама дайте по-конструктивно - не псувайте, не се драчете, не пожелавайте мандата на ближния, нито политическата му платформа, нито глупоста му... Абе бъдете добри християни и вярвайте Му на Борисов той в властта все пак...

66

марин

преди 14 години

Тази сбирка показа интелекта на Първанов и отговори на въпроса,защо не участва в дебати.

65

Анонимен

преди 14 години

Бойко, незабавно махни СимДян, и ще видиш, че нещата ще се оправят! После ще си благодарен за съвета!Махни го, не се бави!

64

Анонимен

преди 14 години

Бате Бойко се гушна с Гаргамел и от там му дойде белята.Няма да се учудя ако черната чума предаде Бойко с цел лична облага.Но който отглежда змии в пазвата си трябва да внимава.А от президента нищо ново - едно си баба знае,едно си баба бае.

63

Анонимен

преди 14 години

в смисъл че не съм комунист *** като теб. да не си ми брат. ти си долна *** заедно с този които защитаваш гоце

62

Иринополис

преди 14 години

Прави ми впечатление,че стане ли дума за Първанов форума се пълни с минуси.Цялото президентско кралство започва да работи.Много ти е голям антуража,Гоце.Що народна пара трушите и ти,и *** ти.

61

Анонимен

преди 14 години

С голям мерак, но с малко мозък ГЕРБ е колос с глинени крака.С капацитет, за общо съжаление колкото за малка махала.Се е бивало *** да ни яхат,но толкова нещастници на куп,с глупости безумни и безкрайни могат всеки да направят луд.Дали да махаме глупаците веднага,или да чакаме, да се уморят?Докторите от 4-ти километър,изглежда трябва бързо да решат.

60

Todorova

преди 14 години

Пиши на български. Нищо не ти се разбира.

59

От 30 до 43

преди 14 години

Ти си още по-зле, братко!Щом мислиш, че съм брат!

58

баба Донка

преди 14 години

Видях аз, видях Първанов, баба.