42

Факт

преди 1 година

Защо пишете откровени лъжи,централата е под Руски контрол и те я обстрелват?!защо правите хората на луди а не публикувате истината за фашиският режим в Киев който са терористи и обстрелват централата?!

41

Петров

преди 1 година

в момента в който по една или друга причина западните пари и пропаганда спрат, т.нар. Украйна ще се разцепи на няколко части по подобие на бивша Сърбославия

40

Анонимен

преди 1 година

И на мен да ми вземат ядрената централа и аз ще бъда бесен.

39

Капитан Петко

преди 1 година

Да не бяха влизали руснаците там нямаше да има проблем. Какво търсят в украинска аец ако не провокация?

38

Анонимен

преди 1 година

Стрелбата срещу централата е точно руска провокация, за да се обвини и компрометира Украйна в Европа и да и се окаже натиск за преговори... Защо няма нито един убит руснак в тази АЕЦ...........от тази стрелба? Защото точно руснаците имитират стрелба за да обвинят украинската армия.Това е твърде сложно да се проумее от празните русофилски кратуни.

37

Анонимен

преди 1 година

Стрелбата срещу централата е точно руска провокация, за да се обвини и компрометира Украйна в Европа-/-/-/-/-/- Аре стига бе, вие вече съвсем почнахте да фантазирате! Руснаците са взели натовска артилерия, напреднали са 80км във вражеска територия, после се обърнали и стреляли с натовски снаряди по своите в АЕЦ-а. После платили на украинския министър на енергетиката, за да се хвали как украинските войски са стреляли по АЕЦ-а. Много фантастика на едно място май, а?

36

Анонимен

преди 1 година

Нарочно пишат такива заглавия, да дразнят хората и те да пишат в сайта им. Да им чукат пари и да са политкоректни. Иначе, ако го мислят си е направо патология. Но това се казва лъжесвидетелството и това е смъртен грях. Да му мислят, все в един момент ще отговарят не заради парите, а заради деянието си.. Дали вярват, или не в Господ, няма значение, просто ще си платят.

35

Анонимен

преди 1 година

Европа се убеди кой лъже и кой казва истината. Напълно е невъзможно Русия да спре доставката на оръжия с подобни провокации. САЩ, Германия, Великобритания, Франция увеличават доставките.

34

Анонимен

преди 1 година

До Василев И защо са и на Русия преговори??Капитулация на Украйна е по възможна и вероятна,,

33

Анонимен

преди 1 година

Тов Зеленски е един актьор дето чете сценарий, нищо чудно жена му и децата му да са заложници на цру

32

Петров

преди 1 година

Русия няма нужда от преговори, победата и е сигурна, руското военно превъзходство е очевидно, колкото и пари да изливат американците, в резултат на операцията Украйна (американския протекторат) ще се смали значително. По тази причина американците се чудят как да промиват мозъците на хората с разни лакърдии за обстрели по АЕЦ.

31

Анонимен

преди 1 година

Зеленски- американците създават терористи, но си ги и убиват като излезнат от контрол- виж талибаните и техните лидери..

30

Анонимен

преди 1 година

Руснаците от четири месеца са превзели централата. Но преди седмица се сетиха сами да стрелят по себе си. Хахахах. Нивото на пропагандата е толкова ниско, че вече обижда и тези с начално образование.

29

Тръмп

преди 1 година

Руснаците са завзели централата, ама е така за кеф пак си стрелят по нея. Евала пропагандааа

28

Анонимен

преди 1 година

До 29 Руснаците нямат интерес за преговори в момента печелят..

27

Петров

преди 1 година

Зеленски - елементарна американска радио точка, дърдори каквото му кажат господарите от САЩ.

26

Анонимен

преди 1 година

Га се 'paнят *** с ГМО на "Монсанто", е такива миризми се носят после...

25

Анонимен

преди 1 година

Еми тъкмо Зеленски кат гръмне АЕЦ и потече радиация, проблема с отопрението през зимата в България е решен..

24

msm

преди 1 година

До Т.Шак - спират шалтера на АЕЦа и какво - допълват картинката на геноцида, който извършват над Украйна и украинския народ с още една щриха!?

23

е-БАН специалист

преди 1 година

Един съвет към руснаците - да спрат всички реактори, плутониевите и уранови пръти да се изкарат и да се пренесат в Русия за да се обезопаси електроцентралата, там като искат да си ги заредят в техни централи, може и за Козлодуй да изпратят, бък дай-боже един ден да приключи всичко може да върнат обратно ядреното гориво, бък било то и отработено :-)