120

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко вместо да роптай и да се...терзай,трябва да се...радва,че новия...кандидат-премиер е...негов човек,от люпилнята на Царя.От тази...люпилня тръгна и той да...оправя България.Освен това и Рашков го няма в проекто-кабинета,пей...сърце,направо да дава...банкет.Винаги си е бил с...късмет Боко,това е.

119

Анонимен

преди 2 години

Бойко няма да правиш кабинет с никой. Нека го видим левия с левите, каквл ще направи.Като паднат пак с камъни ,ще спрете вота извън България. Народа НЕ иска чужд вот. Само хора живеещи в България могта да си определят съдбата.

118

хъша

преди 2 години

ревлю пак изпълзя жаден като мъченик за народно внимание

117

Анонимен

преди 2 години

До до 109 123 "кое не е истина" Че някога е бил номенклатура ... :)))))

116

БСП... YMPE.....

преди 2 години

БРАВО, БОЙКО, ГЕРБ/СДС........ ЖАБИТЕ НА ГАДЕВ КРЯКАТ НА YMPEЛO..........

115

Анонимен

преди 2 години

Тоя селски тарикат не знае нищо освен да се заяжда като малко дете. Вечно плюе прекия конкурент без значение кой е. Я вижте как бързо забрави БСП и се прехвърли на ИТН.

114

Зозо

преди 2 години

Нали е никой Боко бря? Кво още дъвчите боковия по форумите, а? Май пак ви бръкна в дивия червен *** :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

113

армагедон

преди 2 години

за поредн път ни напомни за монолозите си в които би могъл да бъде олимпийски шампион на всички времена

112

до 109

преди 2 години

"До Бати ви Боко "Най мразим 'комунистите' - толкова трудно ми дадоха Партийна книжка - че после се запънах и не исках да я върна!" Колко те боли, та се налага да си измисляш неща за Боко? :)))))"Ами какво е измисленото - че не е бил член на БКП (Българска Комунистическа Партия) или че е отказал да се "деполитизира" и излезе от БКП??? И зарадои това е напуснал Пожарната за да не се откаже?

111

Анонимен

преди 2 години

До :) Значи какво излиза, Боко не е от ДС, не е и "ченге", не е от "номенклатурата" ... и какво, значе е редови служител, който си проби път по стълбицата със себедоказване минавайки през всички стъпала. :)))) Вие явно затова го мразите, щото е кадърен, за разлика от вас, и за разлика от льотчици, на които до 9то коляно са тъмночервени, та да им дадат да станат такива на първо място. :)))) А за такива като Рашков, там няма даже смисъл да се говори :)))))

110

айнщайн

преди 2 години

Дали вече излъчва като изгнанник от турция щото ако влезе при бай ставри от там няма да може

109

Анонимен

преди 2 години

резнете на бившия малко сланина бре, стига сте го яли, и той е човек, нека апне, ако помни кво е сланина де

108

Ам чи то

преди 2 години

Щом има "Шоуто на Слави ", трябва да има и "Шоуто на Жипко Бибитко". Така е справедливо... и весело...

107

бай ганю

преди 2 години

айде този пак се появи агонизиращ и свали нивото до провинциален бек

106

Сина

преди 2 години

Буци, бегай докато е време

105

Анонимен

преди 2 години

До баба мара "много добре се справи рашков прекъсна купения вот" А като прекъсна купения вот защо ГЕРБ имат горе долу същите проценти като на предните избори?

104

:)

преди 2 години

Антикомуниста Боко Тиквето е синче на милиционер и член на БКП от 18-тата си годишнина. Кандидатствал за ДС ченгел в Симеоново. Поради нисък успех и интелект, е приет с връзки при пожарникарите. Там са приемали с хората с по-ниски умствени възможности.

103

Зозо

преди 2 години

А БСП умре, але, але, але!!! :)))))))))))))))))))))) Болен-кримския пак без субсидийка, Копейкин извън парламента, абе екстра.... Доволен съм :))))))))))))))))))))))))

102

Баче Кико

преди 2 години

А затвор за Баце кога?

101

Анонимен

преди 2 години

равносметка: направи магистрали които се ремонтират всеки месец по три пъти, санира панелки на 8 пъти по завишена цена, обеща пенсиите да вдигне с 50% вдигна ги с 5 лева, да продължавам ли, че списъка е дълъг а тук има ограничения?!