42

Българин

преди 3 години

ОСТАВКА НА ВДИЧКИ СТРАХЛИВЦИ ОТ ГЕРБ!!!

41

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Следващия премиер трябва да е в 20 те, 30 те, безработен или работещ от новата партия на безпартийните а не някой като чалгаря дето ще е същия като кобурга,тиквите,костовисите,комунистите и тнт така,че или вие или аз да дойдем на власт и да направим новата партия на безпартийните

40

Анонимен

преди 3 години

Видяхте преди седмица в Германия какво стана с 50 хиляден протест - бой докато мърда. За един час всичко приключи....да сте чули за нови протести и блокирани улици. Правова държава, ред и дисциплина. Затова са на светлинни години пред нас. А ние тука 20-тина *** ги търпим два месеца.

39

Анонимен

преди 3 години

До Само ГЕРБГосподинът смята че понеже не е от ГЕРБ разбира от ирония. Знаеш ли драги в какво се състои иронията? Че точно такива като теб мислят че имат монопол над нея. А в действителност сте толкова прости и жалки.

38

Пешо

преди 3 години

Игнорирайте платените протестиращи. Не им обръщайте внимание. Те вече са мъртви.

37

Анонимен

преди 3 години

тиквата ке падне

36

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

В политиката хора които са на повече от 40/50 години не трябва да се допускат да участват само млади и да не се допускат олигарси а обикновени безработни и работещи

35

Българин

преди 3 години

Накрая на бесилките да не виси отровното трио, купено от Васил Божков. Как не ви е срам бе

34

Анонимен

преди 3 години

"Вървиме към гражданска война с този президент."Каква гражданска война те гони? Аз виждам президента спокойно сред хората. Не виждам обаче Бокича или някой от управляващите да се движат така - дори напротив, крият се като мишоци. Хайде да се замислим защо?Да подава оставка Бокича, да подава оставка Гешефта, да подават оставка и провалените министри, особено ония близач, дето сега отговаря за здравеопазването. Той е специлист по близането, не по медицина.

33

Анонимен

преди 3 години

Няма по отвратително нещо от комунистите .

32

Мутри-гьонсурати

преди 3 години

След снощните си изцепки имат лице да излизат пак!И мутренското президентче отново е на линия - родната мила картинка!Жалки недоносчета, които не могат да превъзмогнат собствените си комплекси.Ако имат малко достойнство би трябвало да ги е срам да излизат.Но това е ефектът на тълпата - обезличаваш се и ставаш никой... и нищо.Да можеш да попречиш, можеш да свалиш правителство. Можеш и БГ-то да затриеш!Но нищо добро не можеш да направиш за държавата си!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34"Вървиме към гражданска война с този президент." -- Ако стигнем до гражданска война ,то определено няма да е заради Президента , а заради другаря Борисов и неговата хунта наречена ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Ами явно си губиш времето да мяташ по полицайте и гониш мутрите? Беше в северозапада. Дори "гордия собственик на градина в София"-Славчо заради него си уволни координаторката там. Ами задействани са проекти от преди 70 години! Тези, дето му искат оставката нали бяха на власт? Нито Тошо, нито те направиха нещо. Но парите "усвоиха". Ама ББ бил крадлив и коромпиран! Брей! Кажете ми един известен политик на запада, който да е честен и без скелети в гардероба?

29

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина да си гласуват в страните в които живеят и да не дават мнения за тука.(ако обичат, не е етично от майната си да говориш каквото и да е, и да зяеш пред чуждите посолства)

28

Анонимен

преди 3 години

До Аз пък се чудявярно е. Братята европейци пак се месят без изобщо да имат представа за ситуацията тук. Ще вярват на платени журналисти, това умно ли е? По същия начин защитават братята роми без изобщо да са наясно какво правят те в България. Затова е по - добре да не се месят . А голямата част от журналистите са подкупни и е повече от ясно че са на хранилка, Да ме извиняват но е така.

27

Някой 07

преди 3 години

Имаме ли полиция, имаме ли армия? Още колко време ще търпим 100-200 дивака да врякат всяка вечер? Нека се вземат мерки и врякащите диваци да бъдат избити. Ако не може нашата полиция и армия да направи това, то да поискаме Турция да изпрати армия тук. ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕЛЯ ПО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ С БОЙНИ ПАТРОНИ.

26

Анонимен

преди 3 години

Радeв ще подаде остaвкa точно но куково лято, който е пушил пури със Божков той да дава оставка, няма мърдане.

25

До 32

преди 3 години

На какъв телевизор гледаш бре? Баси за толкова тролене да ти бяха платили за нов, явно не ставаш...

24

българин

преди 3 години

Ако някой от властта си мисли че всичко "свърши" Лъже се жестоко! Логично е да се сетиш че цяло лято се говореше за 2 септември! Др Борисов обигран вече от толкова години "власт" Също се беше подготвил! И се опита и успя да опорочи най големият протест срещу себе си! ТОЛКОВА ПОЛИЦАИ ЛОКАЛИЗИРАНИ НА ЕДНО МЕСТО? И как е разбрала властта че ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ПРОВОКАТОРИ? ОСВЕН АКО Е ЗНАЕЛА ЧЕ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ!! И е знаела!1 на нула за др Борисов! За сега обаче!-:) ПРОТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ! И ЩЕ РОДЯТ ОСТАВКА!

23

Анонимен

преди 3 години

Вървиме към гражданска война с този президент.