156

Анонимен

преди 4 години

До Василев ЗНАЕМ ЗА ВИРУСА ,ЧЕ СМЪРТНОСТТА Е В ПЪТИ ПО-МАЛКА ОТКОЛКОТО ПРИ ГРИП.ЗНАЕМ ,ЧЕ ДОСЕГА В БЪЛГАРИЯ ,СА ПОЧИНАЛИ ОКОЛО 30 000 ХИЛАДИ ДУШИ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТАЧЕ СРЕДНО УМИРАТ ,ПО 293 ДУШИ НА ДЕН . ЧЕ ЗА 2018 ГОДИНА СА ПОЧИНАЛИ 108000 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ .ЧЕ СМЕ ИМАЛИ КЪСМЕТА ,ДА ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕ ,КОГАТО НАЛОЖИХА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНАТА -БЦЖ.

155

Анонимен

преди 4 години

До важноУспокой се бе човек. Пий водичка, ако трябва. И си легни.

154

Анонимен

преди 4 години

Човекък с интелект на тиквена семка.

153

труп в чувал

преди 4 години

Бойко дръж юздите здраво ! Прав си !тука плямпат чалгаризираните от слави Лузера и платените курици радеви !искат хиляди трупове в Бг , за да викат Пак Бойко е виновен !номера от селски вечеринки

152

ядосан

преди 4 години

Аре раздай по няколко хиляди евро на хората бе лyзъp!

151

Мосю Льоклер

преди 4 години

ало ало Айде бе БойкоКъде са ти чувалите?Останах без работаМосю Льоклер погребалена агент бързо и стилно

150

V

преди 4 години

Обещаното не е като завещаното. Сега лъже че ще плаща ,а упашките пред борсата се вият като хоро. Като дойде ред да вземат парите ще има изненади. Сега пазим старите ,а страдат другите. Ама на старите вече не им се живее с 200 лв гербераска пенсия докато другите българи в Македония вземат поне двойно. Гледам че пак се обесил човек в асеновгрдско от обещанията на тиквата. Накрая всички ще се недоволни .

149

Анонимен

преди 4 години

Вижте го хубваво това на снимката , то ви управлява , вие го избирате и подъражате , не се оплаквайте заслужавате си всичко.

148

Анонимен

преди 4 години

То до тука хубаво карантина марантина ,ама кога дойде рамазана да видим като как ще рекат нема карантина и нема и корона вече?Тогава оня гошоглавия лъжец какви ще ги плещи?

147

Теменужка 67 г.

преди 4 години

Г-н Борисов има инстинкт, за това съм го признал.Никой друг лидер в Европа нама такъв, защото всички други са саксийни цветя.Факт!Искам да забременея от НЕГО!

146

Анонимен

преди 4 години

Всички ще го изкараме. Вирусът е страшен, поразява всички органи и трябва да ти е много здрав организма за да го пребориш.

145

Анонимен

преди 4 години

Проследете къде челнобилската е окъпала хората. Това са Швеция и България....В тия две страни бр на заразените е най малъквъпреки че шведскио незнае за Винетутьо дет Крал през Май

144

Анонимен

преди 4 години

Голям късмет извади България с Борисов. Браво Бойче!

143

ГЕРБ-БКП-

преди 4 години

До Червен каскет А колко е хубаво сега ,след НАТОвските бомби с,,обеднен уран ,,Живеем си весело .Щастливи шампиони -първи по смъртност ,най бедни ,най загиващи в света ,с Червеният каскет от Банкя .Друго си еда живееш в Ада щастлив ,нали ?

142

Анонимен

преди 4 години

Бойко дръж юздите здраво ! Прав си !тука плямпат чалгаризираните от слави Лузера и платените курици радеви ! искат хиляди трупове в Бг , за да викат Пак Бойко е виновен ! номера от селски вечеринки

141

222

преди 4 години

До BGNДосега не му пукаше за пенсионерите, че изнемогват с малки пенсии и мизерия, а сега изведнъж много се загрижи за тях, като усети келепира.

140

ХИЛЯДИТЕ ТРУПОВЕ

преди 4 години

НИЕ НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМЕ МЕРКИТЕ

139

Да видим

преди 4 години

Да видим цифрите...при нас смъртността е близо 4 процента,колкото в Ухан, а в Германия по 1 процент... Извод...гласувайте за Тиквата....

138

Василев

преди 4 години

Разбрахме, че има коронавирус и извънредно положение, но не пренатягайте гайката, защото може цялата конструкция да се срине!Какво имам в предвид!Вече има голяма критична маса наплашена и уплашена от вируса, и трябва да се намали напрежението!Какво знаем за коронавируса,много дълъг инкубационен рериод, лесно заразим, дълго време се лекува, страшни поражения върху всички органи,нямаме имунитет и повторно се заразяваме, издържа с дни върху повърхности,заразява и млади!Жената е в паника!Фил!ЦРУ

137

Анонимен

преди 4 години

Всички ще умрем