91

are_kulata

преди 10 години

Всички електорални единици на БрюкСелската педофил-масонска ложа от ГРОБ и БСП да забелят банана и в знак на 'подкрепа' деликатно да го поставят в оралните си кухини.Селфитата са преппоръчителни.Пусни ги на ''Вземи ме вкъщи'' , ''I can 2'' или друга Шоросова викторина в центъра на София!

90

За жалост не

преди 10 години

До Анонимен 106 , не и никога не сме били независими , поне не и в новата ни история след освобождението.

89

Трезвен

преди 10 години

Юдеорусофилистизма, панславизма, елинопаразитизма и циганопедилизма са враговете на Болгаризма. Защо пишманпатриоти като Воленчо си мълчат за геноцида над българите в егейска Македония, системно провеждан до днес,а ходи на инструкции при командосите в Атон, докато на читави българи им инсценират автомобилни произшествия или нападения с киселина и побоища и все при неустановен извършител? Мълчанието на службите от двете страни е взаимно нали, само че българите губят. И другите ни братя са такива

88

Анонимен

преди 10 години

Българският народ е с Русия и руският народ, това няма да се промени от изказванията на *** и другите продажни политици! Руснаците го знаят, те са наясно с настроенията в България и затова реакцията е толкова мека! Русия отново показа, че когато си свързан с някого, а при нас е исторически и културно обосновано, може да се реагира интелигентно и да се подходи с разбиране!

87

Анонимен

преди 10 години

ДA ДОСТОЕН Е ВИГЕНИН, ЗAЩОТО ЗAЩИТAВA ИНТЕРЕСИТЕ НA БЪЛГAРИЯ, ТAКЪВ БЕ И КAТО ЕВРОДЕПУТAТ! ЗA ТОВA, ЧЕ РУСНAЦИТЕ СЕ ПРAВЯТ НA НЕРAЗБРAЛИ БЪЛГAРСКОТО ПРAВИТЕЛСТВО НЯМA ВИНA! ТРЯБВA ДA СЕ ОТБЕЛЕЖИ, ЧЕ И РЕДИЦA ДРУГИ РУСКИ ПОЛИТИТИЦИ СA В ТОЗИ СПИСЪК! НAДЯВAМЕ СЕ, ЧЕ УКРAЙНA, СAЩ, ЕС И РУСИЯ ЩЕ НAМЕРЯТ РЕШЕНИЕ НA КРИЗAТA.

86

Анонимен

преди 10 години

После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танкаи ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главатаи скверниш небето и земята.

85

Анонимен

преди 10 години

аве, тия плондири от външно кво са направили?! Не помнят ли думите на Стамболов: "Винаги с Германия и никога против Русия", или за шепа кирливи долари ще продадат и майка си?

84

Анонимен

преди 10 години

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.

83

до 104

преди 10 години

""оценява като грешка, която трябва да бъде поправена"Breh inache ko?"-----------------------------------------------------------------------------------Ще накажат "чиновниците в Министерството на външните работи на тази страна", ти няма за какво да се притесняваш.

82

Анонимен

преди 10 години

отношението към "братския български народ" ....Аз ваща мама комунистическа... ще ви дам едни братя

81

Анонимен

преди 10 години

До Време еТова което пожелаваш е МРЪСНО ПРЕДАТЕЛСТВО ! Ти си живо доказателство за целите на червеног***зите дупедавци !

80

Анонимен

преди 10 години

Русофилията е тежко психично заболяване което се предва по наследство в България.

79

СерГЕЙ

преди 10 години

Правителството на Орешарски е вредно!!!!

78

Анонимен

преди 10 години

И какво, вместо сега да си засилим отношенията с Русия ние правим точно обратното по заповед на ЕС и САЩ>? Не бяхме ли НЕЗАВИСИМА страна?...

77

Аз до 91

преди 10 години

Историята не ти е силна страна. Скрий се някъде и мълчи.

76

Анонимен

преди 10 години

"оценява като грешка, която трябва да бъде поправена"Breh inache ko?

75

Гневен българин

преди 10 години

Предатели,*** и слуги!Такива управляват в България,а реално властта и силата са в нас.Как не го разбрахме за всичките тези години?Надявам се,че Русия няма да ни размаха пръст.Шувалов увери, че отношението към "братския български народ" остава непроменено, независимо от изявленията на "чиновниците в Министерството на външните работи на тази страна".Това е важното.Те правят разлика между продажниците в костюми и българските граждани!Хубаво е,че руснаците знаят ншето мнение и настроение.

74

Калоян

преди 10 години

ЕВРОПА, бъди единна и спри изтъпленията на поредния диктатор! Хитлер 41-ва, Путин 14-та :(

73

русофил

преди 10 години

До всички русофоби! Закупете си спешно и в по-големи количества ЛОПЕДИУМ - лекарство за спиране на диария. Скоро ще ви трябва!

72

Ей

преди 10 години

До Време е!Волене, ти ли си бе? Я си изпий хапчетата и отиди да си легнеш!