69

...

преди 10 години

Пичове, "милиорди" смели протестиращи, къде бяхте в събота след мача се питам? Когато само след един футболен мач имаше 5 пъти повече хора на орлов мост?

68

Сотир

преди 10 години

на сергея само обслужване му е в главата :) Само не става ясно дали обича повече да обслужва или да бъде обслужван

67

vesko02

преди 10 години

Този път ти свиквай!

66

Преподавател в СУ

преди 10 години

На другарите комунисти-социалисти-депесари-атакисти и пр. ще им кажа. Изборите бяха спечелени от ГЕРБ, а вие с преврат взехте властта и това няма как да ви се прости от народа. Това е само началото. Вижте се само какво представлявате. Бат Сали от Самоков крадец на ток е депутат и е събирателен образ на цялата ви чалгаджийска простотия. Сега искате да откраднете един милиард лева , а народа да го плаща. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.

65

Анонимен

преди 10 години

До zvero3Попитали един полицай:- Ако не беше полицай, какъв щеше да си?- Пожарникар!- Ако не беше пожарникар, какъв щеше да си?- Военен!- Ако не беше военен, какъв щеше да си?- Абе не знам, ама пак нямаше да работя!!!

64

rumen221

преди 10 години

Красави протестиращи(вълци с *** кожи),1. В България има един закон, който се нарича Конституция2. По Конституция - избори се печелят с 50%+1 глас3. Най-много гласове не означава мнозинство4. Правителство се избира с 50%+1 гласа в ПарламентаИ накрая:5. ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ САМО С ЛАПАНЕ И ПРОЧИТАНЕ НА "ВИНЕТУ" - ТРЯБВА И АКЪЛ...!!!.

63

Българка

преди 10 години

Искате да сее стигне и до по-кървави сцени ли, че нещо не разбирам. Дебелоочието ви няма край.

62

Ghero

преди 10 години

52А как ще има нови хора ако не се смени избирателния кодекс? Виждаш ли че дрънкате пълни идиотщини?

61

Анонимен

преди 10 години

За всичко е виновен В. Сидеров! С неговия среден пръст се избра това некадърно правителство! А за БСП, нямам думи , тази партия трябва да се забрани със закон! Хората ги плюят , те си мислят че ръми!

60

zvero3

преди 10 години

Днес, разговарях с един полицай от охранителна полиция(ст.лейтенент), интересният факт е, че и те искат правителството да подаде оставка, защото откакто са на власт такива проблеми създали. Проблема е, че като офицери на служба изпълняват заповеди, а като личности мнението им е коренно различно.

59

Цветан

преди 10 години

До 36На морето ли си!Сигурно и ти си в някоя дупка събирайки стотинки да си платиш интернета. Кое е работещото виж областната оправа. Защитавай психично болните лъжци които дърпани от чужди интереси правят каквото си искат. И за да спра всякакви спекулации не съм за ГЕРБ нито БСП нито който и да е. А за промяна в изборният кодекс и шанс за истинска демокрация. Пожелавам ви безпроблемно плащане на тока през февруари. Проста сметка 300-5%=285лв. С тези 15лв ще се изхраниш 3 дни ако си икономичен

58

Анонимен

преди 10 години

Станишев директно ни казва че сме много *** и едва ли разбираме че комунистите искат да ни окрадат с 1 милярд. Защо си мисли така? Може би защото до сега народа не възразяваше когато управляващите му пребъркваха джобовете. Човека иска да каже че не може тея *** офце да се събудили и значи някой ги упрвлява

57

4321

преди 10 години

Партията БКП никога не е имала смелост и доблест. Това е още от време Луканово, когато онзи човечец създаде условията, които ни докараха до просешка тояга 23 години по-късно. Тази Партия е съставена от зли, лоши хора, които гледат само собствения си интерес, които нямат страх нито от Закона, нито от Бога. Това са едни безсрамници, които няма да се спрат пред нищо, готови са да оберат и да ликвидират и последния българин само и само те да са добре. Това е лицето на БКП още от 90-та година насам!

56

Сахо

преди 10 години

Станишев - ходи се застреляй, че ми писна от теб!

55

Анонимен

преди 10 години

Мили хора ,защо сте толкова лоши??!!!Защо задържахте депутатите в парламента толкова време? Те имат нужда от почивка и развлечения!?Как може да не си легнат в определеното време??Сега как ще мислят и работят?Те имат семейства, нали трябва да измислят с какво да си нахранят дечицата??Защо не видите колко им е трудна задачата ?? А ние мили обикновени хора сме свикнали да работиме без почивка и отпуска, нямаме нужда от нищо,стигат ни от 300 до 500 лв заплатки, !Не притеснявайте управляващите!

54

Костовист

преди 10 години

Комуниста си е комунист. Не сдава властта и това си е. Еб*ати безкрупулния тип. Пълен ***. Нали това беше пресконференция?!? Защо избягаха като мишки и не отговориха на въпросите на журналистите?!? Защото щяха да ги съсипят! Какъв трябва да си, за да се правиш на *** и да не си подадеш оставката след 40 дни масови протести (особено вчера когато нещата излезнаха извън контрол)?!? Това сигурно е прецедент в историята...Аз не съм комунист и никога няма да бъда!!

53

Анонимен

преди 10 години

Този *** мишок, продължава с безочието и наглоста си

52

anonimen

преди 10 години

ТАЯ ЧЕРВЕНА *** ДОКОГА ЩЕ СТОЙ ВЪВ ВЛАСТА.

51

до 45

преди 10 години

Протестиращите са незаконни! Никой не ги е избирал и за това те са нелегитимни! Всеки протестиращ представлява само себе си! Аз, лично, не съм гласувал за протестиращите и не съм упълномощавал никого от тях, да ме представя и да протестира от мое име и да се бие с полицията! А правителството е демократично избрано! Законно и легитимно! Не може тълпата, за която никой не е гласувал, да свали демократично избраното правителство! Или искате Съветска власт?

50

Gesh

преди 10 години

Разбира се, че в нов парламент ще присъстват и старите партии. Обаче задачата е съвсем друга, да са нови хората. Старите многогодишни "депутати"са компрометирани и изчерпани. Какво ни казват те сега. Като се гласува за нов парламент пак ще сме ние, защото щял да се повтори вота. Какво излиза, че партиите за тях са си техни. Като ООД, АД и т.н. Е тогава пак на улицата ли? Искат се нови лица, морал, хора и надежда.