35

Анонимен

преди 11 години

Борисов щял да съди Станишев,защото го е обидил,че има криминално минало?!Може би ще извади китап за цигулар?!

34

Анонимен

преди 11 години

Неанониимен, да не забравиш да минеш през червената централа за чека.

33

РАД

преди 11 години

До "Неанонимен"Спокойно, както виждаш новото правителство много бързо успява да върне доверието в институциите!Като започнем от "доверието" в премиера, преминем през правителството, та стигнем до Народното събрание, където останаха само "истинските" представители на народната воля - БСП, ДПС и Юруш.Да са ви честити!

32

БЪЛГАРИН

преди 11 години

До края на този месец това незаконно правителство,ке падне с голям трясък и ще настъпят Благодатни времена за майка България,а тези Българоубийци ще ги Съдим според делата им и всеки ще си получи заслуженото!!!България ще бъде само на Българите всички,иноплемени родове ще бъдат третирани еднакво,както е по цяла Европа,стига с тая турцизация и мангализация.А жалките червени провокатори ще бъдат извадени от дупките и изложени на показ,всички ще бъдат показани по Нета...

31

Обективен

преди 11 години

Не сте узряли за демокрация, българчета жалки. Единственото за което ставате е злоба и завист. Генетично ви е лош материала, хубаво ви го каза Бойко. Заслужавате си и съдбата, и беднотията и това че сте лузъри. Изходът е Терминал 2. Последният дето напусне държавата да изключи осветлението. Токът е скъп.

30

Данова

преди 11 години

Как си я мислите вие, че така се здава лесно властта бе, ***? Ей така просто и ще оставим всичко в грубите ръце на ***, като вас! Смешни свинари, я марш на работа, че много ви отпуснахме синджира май. Няма ли кой да застави тази *** тълпа да направи кръгом към панелките си и да не се бърка във важни дела?

29

Алекс

преди 11 години

Уважаеми Неанонимен, Вие отдавна живеете ц анархия, на която трябва да се сложи край. Както днес г-н Местан каза, политическата класа си била прочела уроците. Те са вече обществена класа, с която трябва да се съобразяваме, а не нашите представители, които ще се грижат за нашето общо проспериране, това е защото същата тази политическа класа, която си отгледахме, всячески ще се стреми да си запази привилегиите. Най/накрая преди България да прекрачи края на историческото си време трябва да се смени

28

Анонимен

преди 11 години

протестиращите са наивници и идеалисти

27

до Неанонимен

преди 11 години

Много си жалък брато, не харесвал тоя и оня ама трябвало да има касиране на изборите за кмет на София и за президент.По-добър кмет на ши*аната си София няма да намерите+това, че президента в момента е единствения които реално върши нещо от всички президенти в последните 23 год.БСП+ДПС е най-тъжното нещо което може да сполети България...

26

Анти

преди 11 години

Интелигентните протестирали. Кои са интелигентните ? Тия с вувузелите ли ? Всеки средно-интелигентен човек знае, че мафията не може да бъде съборена, особено в бананова България. Така и не ви дойде акъла за 23 години преход. Не че ми харесва положението, но не съм по площадите и барикадите, защото не искам да ме изпързалят както го направиха в зората на демокрацията. Тогава скачахме "45 години стигат, времето е наше." И какво ? 1997-*** пак скачахме. И какво ? Старата песен на нов глас.

25

г-н Тау

преди 11 години

До Йовонфсб и глас народен са нови муцуни...оооо неразумний юроде

24

Наблюдател

преди 11 години

Манипулирате със стари снимки.Хиляди или .... Вече останаха само неориентирани, *** и шрпвпкатори по улиците.

23

Йово

преди 11 години

До 15. Защо тогава преди месец отново вкарахме старите муцуни защо не вкарахме например партиите "Глас народен" и НФСБ а вкарахме пак тези партии изброени от мен партии. Дори да има нови избори пак, ако не се вземем в ръце и не изритаме тези от последните 23 години пак ще сме си бедни.

22

г-н Тау

преди 11 години

До Анонимен16 и кой си ти че да ти вярвам...бесни сте че не успяхте да влезете в Парламента...провокирате омраза...ще си я получите,,гаранция...България нито започва нито свършва със София

21

diadko50

преди 11 години

Хиляди крещят, милиони мълчат.Решете уравнението.

20

rositsa.barashka

преди 11 години

bez boi i bez krav drugar4etata i mangasar4etata nqma da se mahnat.te sa pogizneni ven4ani za vlast rodeni za vlast trqbva da umrat na vlast.aide van dolna tursko komunisti4eska *** kradliva zla4na i urodliva.zql givot shte mal4im na zverstvata i izvrashteniqta na drugar4etata i primitivno tursko robstvo.kakvi obrazovani be Ademov?nqma takiva ot turskoto t.n. malzinstvo prevarnalo ni nas v takova.vii ne poznavate balgarsko zakonodatelstvo ne go uvagavate i nikoga ne ste zashtitavali balgari.

19

Ангел

преди 11 години

Нокаута ще е на 22 пред НДК- докато Станишев си приема левите другарчета от Европа.Пазете силите- тогава трябва да е максималната мобилизация!

18

МАСТИТ ГЕРБЕР

преди 11 години

Е ЗАТОВА КРАДОХМЕ ТОЛКОВА ДА МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ПОДОБНИ МАСОВКИ!

17

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

УЧИХМЕ

16

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

МАФИА НЕ МАФИЯ....ТОВА ГО УЧЕХМЕ В ПЪРВИ КЛАС....