107

Анонимен

преди 11 години

"Финансова стабилност, ако победим на изборите!"Аз си го превеждам като Мизерия за народа повече пари за олигарсите

106

Анонимен

преди 11 години

Ако ти,ТИКВЕН ***,не изчезнеш от политика НА България е еб...на мамата!

105

Анонимен

преди 11 години

За всички други но не и за вас

104

Анонимен

преди 11 години

Тиквооооооо доходите станаха по-ниски от тези в най-бедната африканска държава!

103

Анонимен

преди 11 години

мутрагена от Банкя усети накрая ,че края му дойде , до тука бяхте гербави ...Да си върнем България на българите -Атака !!

102

Анонимен

преди 11 години

Бойко,съгласен съм да гласуваза теб,за Цветанов,Дянков и за Фидосова дори,даже ще ти осигура гласовете на жена ми,баща ми,майка ми,брат ми и снахата. Срещу това съм съгласен да разменим твоята заплата ти срещу нашите доходи ! Финансите ни са стабилни,както ти казваш и няма да ти е трудно да живееш с тях!

101

коко

преди 11 години

Един голям човек беше обещал да си подаде оставката,ако референдума не подкрепи неговата теза.Така ли беше или греша?

100

ВВВ

преди 11 години

ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ ЗНАЧИ ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ ПРИ ГРОБ ВАЖНОТО НА ЛЯТО ДА БЪДЕ РАЗМАЗАН И ИЗХВЪРЛЕН

99

Анонимен

преди 11 години

Толкова ме боли за този бюджетен дефицит...

98

ДА АМА НЕ

преди 11 години

АААААААА, Моля Ви се! Финансова стабилност и сега има а сме бедни !!!

97

Анонимен

преди 11 години

ГрупаЕничариРазграбващиБългария видяхме ви

96

Анонимен

преди 11 години

Ще ще ще ... Още чакаме електронното правителство, намаление на бюрокрация, намаление на ДДС, увеличение на пенсии, подобряване на бизнес средата и.т.н . Така че "скъпи" ми Тиквунка Витко що не си *тъъът* мамата проста? :)

95

Кутев

преди 11 години

Другари, по смело моля!

94

Чичо Ани

преди 11 години

Бойко продължавай в същия дух, народа е с теб.Остави БСП те издъхват,а и другите техни подръжници

93

избирател

преди 11 години

Ако българите се подлъжат и гласуват за ББ ще стоим още 4 г. със замразени доходи и увеличаващи се цени на всичко. Как българите се лъжат през 4 г. - как бързо забравят несгодите.Вижте само как говори на посланици.В коя държава министър-председател ще говори просташки за своите опоненти.Самият ББ с поведение и говорене съсипва и малкият авторитет, който имаме в Европа.Българи опопнете се!

92

да бе да

преди 11 години

Финансова стабилност, ако победим на изборите!ха-ха-ха!Късно е, либе, за китка....... и още поне 50 народни мъдрости могат да се отнесат към това заглавие!Каквото и да осначава "финансова стабилност" като термин, за нас това е синоним на ниски доходи, високи цени,свито потребление, фалити на фирми, кожодерство от страна на монополистите, емиграция и мъка! Никакво икономическо развитие, безперспективност за страната като цяло! Баста, ресто и още подобни!

91

bolka

преди 11 години

Финансова стабилност с най-бедния и оскотяващ надрод в ЕС не звучи благозвучно! Според това, което се казва в статията, следват 4 години на още по-голяма бедност, на която вече много хора няма да издържат. Къде е народът в тези обещания за следващия мандат????? Няма го, той не е интересен за тези, които живеят и охолство и некадърност. Забравих, народът е лошия матрял и залужава само да го ръгат с остена 240 хрантутници и техните приближени, както и престъпниците.

90

Анонимен

преди 11 години

"В един ветропарк колко човека работят? Освен охраната, поддръжката и този там на електромера, коментира той".Да плачеш ли, да се смееш ли?

89

Анонимен

преди 11 години

Прав е... Само *** харчат повече от колкото изкарват... жалки *** плюещи по форумите и вие ли харчите повече от колкото получатае...

88

Анонимен

преди 11 години

Алоо електората, кайно време е да станете ГРАЖДАНИ, поне който може, и нали знаете кавко означава финансовата стабилност според ГЕРБ, т.е. според борисов, и първият му аватар дянков? за който не знае преведено на Български това е мизерия и глад. А който гласува за тия, да му изсъхне пи...ката.