42

hhh

преди 13 години

tezi turtci gi ostavihte na proizvola na sidbata takiva ste vie mrazite sobstveniq si narod koyto sega e gladen i e na studeno no vsi4ko ima tirpenie no ve4e 4a6ata prelqva nikoga ne sim mislil 4e 6te sim na studeno no stana

41

Анонимен

преди 13 години

във всяка партия има по един *** ***. РЗС - Янето, БСП - Сър Гей, Сините - тоя ***. ДПС не я включвам в статистиката щото там всичките са такива и да не ми счупи политическата скала.

40

ужас

преди 13 години

ГЕРБ се оплетоха тотално.Много много жалко.А имаше нейде там една надежда.Съжалявам,че го казвам,но то е факт.Ами при тройната ламя нещата бяха къде къде по-добре.И извода е,че това са най-слабите управници които сме имали.Факт!

39

Анонимен

преди 13 години

Цирк Герб гостува в България на манежа ще видите Дянков жонглира Фидосова на обръч Цецо гълта мечове и много маймуни

38

До гладните бедни

преди 13 години

До 35. Ти какъвси бе, освен, че си мързелив и некадърен, аман от правораздаващи ***.

37

Мина

преди 13 години

Няма вече ден в който да не се издънят хората на Бойко.Г-н Министре,вярвах в теб но Вие загубите това доверие.Ако това е поредната ви глупост има опасност от гражданско непотчинение.Всички родени след 1960г.са усигорени с допълнителна пенсия и очакват когато му дойде времето да си я получат ,ако това правителство им вземе това ,ВСИЧКИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ПРОТЕСТ И ТЕ НЕ СА МАЛКО.Хората очакват допълнителна пенсия ,а те ми говарят за национализация.Това не е шега ,това е труда на тези хора .

36

Анонимен

преди 13 години

Що не си *** МАЙКАТА?

35

Византиец

преди 13 години

А така роби. Изхранвате ли с кървавите си пари огромна *** от мързеливи чиновници ? Плащате ли осигуровките на един среден по големина град, населен само с прости полицаи ? И детските на *** плащате. Защото сте РОБИ ! Защото нямате сили и устрем да си извоювате свободата. Заслужавате си всяка секунда от скапания живот !!!

34

Атанасов

преди 13 години

Еми то като те управляват такива какъв да станеш бе или си тарикат или си балък... За жалост в милата родина ние е предоставен този избор. Сега почнах да разбирам защо баща ми от толкова време се кани да спре да плаща на тази държава. Всичко отива някъде и нищо не се връща при теб, скоро и при родителите няма да се връща. Така, че какъв е смисъла. Работиш и плащаш цял живот за да може на 100 да получиш пенсия и после ти казват еми ти вече нямаш нужда от пари няма никакви добавки... Айде де

33

Цар Плъх

преди 13 години

Ако живея В Германия, с кеф ще си плащам данъците, и без кеф, пак ще ги плащам, защото има правила и закони, които ако не се спазват, съответните държавни служители ти проверяват *** под микроскоп и ти разнищтват и най- малките далавери, ако си направил такива, но в България е хаос, всеки е намерил вратички в законодателството и се провира през тях, като плъх в отходен канал.

32

Анонимен

преди 13 години

КЪДЕ СИ БЕ СТРАНДЖА ГЕРБАДЖИО КАЖИ СИ ДУМАТА

31

Д1

преди 13 години

Като ще правят национализация да са в посока обществено значими монополистки и печеливши компании.Това като си некадърен и харчиш парите на данъкоплатците без никакви задръжки и ги превършиш, най-лесно е да национализираш парите на народа.

30

Анонимен

преди 13 години

Требе да ви наврат в *** *** *** всичката крадлива и *** ***, заради която държавата е на това дережде! Гнусни мързеливи резили! Търкай 10 години нара в панделата да ти отпорят *** халката, пък тогава се *** с държавата!!!!

29

Д1

преди 13 години

Абе най-големите комунисти са в ГЕРБ. Не мога да схвана защо гербавите наричат всички които са против тях "комунисти".То за Гербавите национализацията хич не е комунизъм :D

28

Анонимен

преди 13 години

"Борисов: В частните пенсионни фондове са скъпите коли и секретарки"Само че се оказа, че ако от 1 януари изпълним закона, те могат да платят примерно по 50 лева пенсия на миньор, защото има толкова натрупани. Защото в тези фондове около 20% от парите отиват за разходи. Там са скъпи коли, там са скъпи секретарки също така. И това харчи много пари. Това го знаят синдикатите, знае се по принцип, но няма политическа воля, защото това са големи частни пенсионни фондове и рискът да почнат да ни натискат от големите държави, силните държави в Европа, е голям.

27

ВЪЗМУТЕН

преди 13 години

ВЯРВАМ БЕЗУСЛОВНО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ЧЕ РАБОТИ В ИМЕТО НА НАРОДА . НЕ ВЯРВАМ НА ЧЕРВЕНОСИНИТЕ ***!!!!!

26

Охранител

преди 13 години

ОТ днес съм *** /ром, Циганинин/ Спирам да палщам всичко, което Държавата иска .... така или иначе , до сега съм си го плащал, но нищо не получавам....ккогато всички почнат да плащат и аз ще почна отново...първите, които тпрябва да започнат са депу/ДУПЕдатите/....да га евааа....да не съм по - *** от тях....дупедатите...всичко ли плащат?...***...всичко им плаща народеца.......НАРОДЕ?

25

локо

преди 13 години

до 10. Измисли нещо ново, това го знаем от 15 години.

24

Ганьо размишлява

преди 13 години

Заграбиха милиард и половина лева от здравните ни осигуровки, вият като вълци и лигите им текат само като гледат имотите на БАН за 5 милиарда лева, сега протягат нокти и към пенсионни фондове! А бе, кой каза, че в нашата държава не било останало нищо за крадене?

23

Бачкатор до 20

преди 13 години

Що бе гнусен *** ? Нещо те боли, че не ти давам от хляба си, а ? *** и кърлежите. Не стига, че сте мързеливи, но сте и нагли !