10

Анонимен

преди 13 години

5, искаме да мисли малко повече и тогава да говори. Иначе създава усещането за нестабилност и несигурност даже и в своите симпатизанти. Изглежда несериозно.

9

али

преди 13 години

Въпроса е ГРРБ и ББ да си вземат комисионата . За това е борбата ....

8

се

преди 13 години

Нито един инвеститор няма да дойде в България ако се продължава по този начин никаква сигурност на бизнеса нито една реформа успешна никакво подобрение на живота на обикновеннити хора ннапротив вдигане на ток парно цени.

7

Анонимен

преди 13 години

ББ мнението си можеш да го мениш колкоти си искаш пред жена ти.но когато си най-първия цял свят ти се чуди какво правиш.малко по-мъжката де.хайде ще се научиш.

6

работещ

преди 13 години

На пръв поглед - ***, но упорит. В същност, селски хитрец с наскоро свалена фуражка. Изчепва се, мънка и маже. Дано да има акъл да не вдига цени и данъци, водещи до вдигане на цени. Ясно е, че няма с пръст да пипне фуражките, за да "кърпи" бюджета. Това си избрахте, драги сънародници. Дотук, изглежда по-добре поне от "тройната" червена банда. Дали наистина ще е, не е ясно. Ама, вас какво ви интересува, нали чакате да ви даде да крадете.

5

@@@@@

преди 13 години

"Пенсии и заплати няма да бъдат сваляни догодина. Данъци няма да бъдат повишавани", категоричен беше министър-председателят, въпреки че за 14% плосък данък заговори не друг, а председателят на бюджетната комисия, от ГЕРБ Менда Стоянова.В България имаме най-капиталистическият данък плоския- 10 % и за бедни и за богати.....Бойко данъците трябва да станат прогресивни, колкото по-богат толкова по-голям %...

4

!

преди 13 години

ББ се оля, верно че *** са подписали супер заробващи договори, но защо си сменя мнението през две минути?

3

Анонимен

преди 13 години

Днес-едно, утре-друго ! Тука-има, тука-няма !! След нас и потоп...Айде чао,довиждане,аривидерчи,сбогом,турма,манагуа......Байгън от неоринтирани пубери!!!!

2

Анонимен

преди 13 години

ПРАВИЛНО БОЙКО

1

Анонимен

преди 13 години

Всяка заповед е предпоследна, като в казармата . УЖАС!!!