50

Анонимен

преди 2 години

Правителство на ИТН ще има.ГЕРБ/ДПС са го решили.

49

Анонимен

преди 2 години

ИТН беше, е и ще бъде патерица на БСП.

48

АнонимеН

преди 2 години

МАЯ ИГРАЕ ЗА ОТБОРА НА БСП! ГЕРБ, БСП И МАЯ КОЕТО Е 112 ДЕПУТАТИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КАБИНЕТА НА ИТН! КАБИНЕТ МОЖЕ ДА ИМА АКО СЕ ОБЕДИНЯТ С ОЛИГАРХИЧНА НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И ДПС ПОДКРЕПИ! ПОСЛЕ НЕ Е НУЖНО ДПС ДА ПОДКРЕПЯ, ЗАЩОТО КАБИНЕТА СТАВА НЕСВАЛЯЕМ ДОКАТО ДПС НЕ РЕШЕ! САМО СЪС 121 ГЛАСА МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ ВЕДНЪЖ ПРИЕТ КАБИНЕТ!

47

Анонимен

преди 2 години

Ице, защо въобще се хващаш на това чалга хоро? Не разбра ли, че твоите гласоподаватели са образовани хора, а не чалгари дето не знаят и ръцете си как да мият! Защо бе Ице? Защо въобще приравни хората си на тия чалгопитеци. Знаеш ли колко от тях са ти обидени, че въобще подхвата разговор с това, което всеки нормален и средно интелигентен човек не може да гледа? Добре че се осъзна на време.

46

Анонимен

преди 2 години

До ЗозоБил съм на концерт на Славчо в Чужбина, като излезе първоначално на сцената, си му личи, че хората се радват, изненадан е.....хахахаха :)) Нема такъв питек братче, живее в собствен свят :)) Ако прати маке на Луната, мейби ще го пожалим, нали ще им е за първи път....хахахаха :))

45

Анонимен

преди 2 години

Боже господи докъде го докарахме. Едни наречени шоумени да управляват Държава. Който го нагласи това хаир да не види.

44

Българин

преди 2 години

Майко мила. Те(ДБ) ги плюят ИТН си мислят че вали. Направо сте жалки. Не знам за какви министри на ГЕРБ, които нищо не разбират говорите, ама вашият кандидат-премиер е шеф на склад с 9 човека и е завършил философия на правото, което аз съм учил 10ти клас втори срок и беше едно тънко книжле. Хайде сравнете го с Томислав Дончев примерно. Баси послушкото. И министърка по *** си имате за крадене на грантове. Ужас.

43

Анонимен

преди 2 години

ДБ беше, е и ще бъде патерица на Борисов.

42

?!?

преди 2 години

Самия ваш премиер каза, че той еднолично няма да взема решенията. Но отговорността е лично негова, това е проблема. А сега подавате отново ръка към ДБ за сделка. И с БСП направихте споразумение. Ето това е модела,а той не се казва Борисов. Това е модела #Кой и вие го репликирате така успешно.

41

Анонимен

преди 2 години

въпроса е да не им изгорите палатките, че как ще пречат на хората които отиват на работа?

40

1

преди 2 години

Боже ела си прибери вересиите.

39

Анонимен

преди 2 години

Тошко, излъгахте тези, които имаха глyпостта да гласуват за вас. Отметнахте се от мажоритарния вот, излъгахте че няма да се коалирате с БСП и ДПС. Говорите, че ще громите задкулисието, а в последния момент разбираме кой ще е премиер от фейсбука на Славян. Прав е Христо, като намеква, че сте доста долнoпpобни и ниска топка. Чалгаджийскa му работа.

38

Анонимен

преди 2 години

Дългият фюрер остави недораслите си гаулайтерчета да се оправят сами в батака който ИТН забъркаха.

37

Крас

преди 2 години

Мостовете може да не са изгорени,но са обгорени и като започнете да преминавате по тях ще ви парят и в крайна сметка ще изгорите Вие. Знаете с кого се захващате съзнателно. Всички те Ви държат с ръчички и ще Ви натикат на кучето в ******** колкото и да се биете в гърдите,че сте добронамерени.

36

Парцал на снимка

преди 2 години

К'во ще ми връчиш акт за дребно хулиганство!

35

Много е просто

преди 2 години

Тошко Африкански не дава Порции на Пинокио

34

Анонимeн

преди 2 години

Не мога да разбера защо *** сервитьори/ки, бармани, татуисти, фитнес инструктури и продавачи/чки от ИТН вярват, и се самонавиват, че някой в ГЕРБ бил плачел. Да Ви уведомя от кухнята на ГЕРБ - Наслаждава ме се, на ситуацията ! Това е точно каквото очаквахме, риба, рак и щука, плюс една дърта скумрия ще правят кабинет, а ще ги управлява дистанционно *** и продавач на плавници. Смехът е гарантиран!

33

София

преди 2 години

ИНТ са по-неадекватни от късните години на ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 2 години

А БСП имат ли сметки в Барбадос, а по островите в Карибския басейн? Петърчо за това ли е на всеки километър, от тук до края на правителството?

31

асфалдо риос

преди 2 години

Двама с вид на нечистоплътни и един с вид на болнав-това ли е политическото ръководство и самата партия?Щото дъги не се наблюдават